Biografie

Actorul cu origine cubaneza Laz Alonso s-a nascut si a crescut pe strazile din Washington D.C. Parintii sai, imigranti cubanezi, l-au impins catre o cariera profitabila in afaceri, desi el isi dorea sa fie actor de mic. Pentru a-i face pe plac mamei sale, Laz, absolvent al Howard University, sectiunea Marketing, a inceput o scurta cariera pe Wall Street, lucrand pentru Merill Lynch, dar nu mult dupa aceasta a renuntat in favoarea primei sale iubiri.

In timp ce lucra ca bancher de investitii, Laz , incurajat de prieteni a participat la castinguri. Rolurile nu s-au lasat asteptate. De la reclame, la guest-star in diferite seriale printre care si CSI.

Latura sa artistica nu se opreste aici, Alonso studiind si pianul, dar fiind si un interpret de reggae. Mai mult, Laz Alonso a lansat o organizatie non-profit pentru copii din familii monoparentale.

Momentan locuieste in Los Angeles, iar printre cuceririle carismaticului Alonso se numara Jill Montgomery, cu care s-a vazut in 2005 si Drew Sidora, in 2007. olul care l-a propulsat in ultima vreme este cel al lui Fenix, din "Fast and Furious 4".