Biografie

A lucrat cu Guy Ritchie pentru comedia “RocknRolla, apoi în Sherlocke Holmes. Printre rolurile lui Strong se numără “The Young Victoria,” alături de Emily Blunt; drama de apartheid a lui Pete Travis,“Endgame”; “Good,” cu Viggo Mortensen; sau thrillerul de spionaj al lui Ridley Scott, “Body of Lies,” cu Leonardo DiCaprio și Russell Crowe.

Strong a terminat filmările la mai multe filme ce vor apărea în curând pe ecrane, inclusiv drama lui Peter Weir, “The Way Back,” comedia de acțiune “Kick-Ass,” bazată pe cunoscuta carte de benzi desenate a lui Mark Millar; filmul epic de pe vremea romanilor regizat de Kevin Macdonald “The Eagle of the Ninth”; sau “Robin Hood,” film care l-a adus din nou pe același platou de filmare cu Ridley Scott și Russell Crowe.

Printre rolurile sale anterioare se numără cele din “Miss Pettigrew Lives for a Day”; “Stardust”, de Matthew Vaughn; “Sunshine” de Danny Boyle; “Tristan & Isolde,” de Kevin Reynold; “Syriana”, de Stephen Gaghan; “Oliver Twist”, de Roman Polanski; “Revolver”, de Guy Ritchie; “It’s All About Love”; “Heartlands”; filmul englezesc “Fever Pitch”; și “Captives.”