Biografie

A debutat în presă ca elev în 1966, la un ziar din județul Suceava. În ‘68 scria la revista Universității Al. Ioan Cuza, Alma Mater, unde a ajuns chiar și redactor șef. În ‘70 ajunge la Viața Studențească. În ‘71, după terminarea facultății, este pescuit de Nicolae Stoian la Viața Studențească la secțiunea Reportaj.

Ajunge secretar general de redacție în ‘79, dar este dat afară. Nu pentru frondă anticomunistă ci pentru că se află la al treilea divorț.

Pentru puțin timp scrie scenarii pentru studiourile Sahia, scrie cărți și colaborează la Radio. În ‘80 ajunge realizator la TVR, unde lucrează fără întrerupere până în ‘89.

Face parte din cercurile “vesele” ale potentaților din cartierul Primăverii. Revoluția îl prinde făcând emisiuni pentru tineret la TVR.

Are probleme deoarece era etichetat drept prietenul lui Nicu Ceaușescu. Depășește acest gen de probleme, agresându-l pe Nicu Ceaușescu când acesta a fost adus, înjughiat, în studiourile Televiziunii, la “Revoluție”.

Gasca din care facea parte Tatulici ii mai includea pe Nicu Ceausescu, Jean Maurer, Serghei Mizil, Gyuri Fazekas (fiul secretarului CC), Calin Andrei (fiul ministrului de Externe, Stefan Andrei), cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej – Ghita, Mandra si Sanda, Ilinca Preoteasa, Florin Danalache (fiul ministrului Transporturilor din acea vreme), Sandu Barladeanu (fiul lui Alexandru Barladeanu, primul presedinte al Camerei Deputatilor dupa Revolutie), Valentin si Zoe Ceausescu, Gino Iorgulescu, Petre Roman si multi altii.

“Noi eram mai golani, Petre Roman si Valentin Ceausescu erau studiosi”

Petreceri nebune si evadari din tara fara limite, acestea erau preocuparile tinerilor din gasca lui Miki (asa cum ii spun prietenii lui Madalin Voicu – n.r) si a lui Serghei. “Totul era altfel atunci pentru tineri. Nu aveau libertate, dar stiau si puteau sa se distreze.

Tatulici a rămas în istorie pentru aportul său special, aplicat, la megaescrocheria Caritas, slujind ca agent mediatic al patronului circuitului piramidal.

Tatulici pune bazele postului Tele 7 ABC de unde în ‘95 demisionează pentru a se muta la Pro TV. În ‘96 fondează Clubul Român de Presă. În acest moment este director de programe la Realitatea TV. Tatulici are câteva companii lansate în domeniul media. Astfel, la revista Privirea deține majoritatea împreună cu soția lui. La fel și în cazul unei firme de producție cinematografică (N&T Trading).

Deține apoi împreună cu omniprezentul investitor media, Sorin Ovidiu Vântu, o televiziune rămasă la stadiul de proiect (G TV) și Mihai Tatulici Production (acționar majoritar Imola). Tatulici este coleg de Consiliu de Administrație cu Roșca Stănescu la Grupul Editorilor și Difuzorilor, și a investit bani într-o firma de comerț cu produse zaharoase (MCM Network) și o asociere cu trustul PRO în firma Mediafest.

Mihai Tatulici este numit in locul lui Constantin Druica, managerul firmei Media Mall, cel care in decembrie 1997 a pornit proiectul statiilor Realitatea TV si a deschis prima statie locala la Cluj-Napoca, informeaza reportervirtual.ro.

Numele lui Tatulici a apărut într-o depoziție la dosarul de crimă organizată al fraților Cămătaru. Ziaristul era acuzat în presă că a participat la o operațiune de intimidare a unor parteneri de afaceri ai soției sale, operațiune unde au fost folosiți recuperatori și unde Tatulici s-a folosit abuziv de calitatea sa de jurnalist.