Biografie

Michael James "Mike" Vogel a venit pe lume in anul 1979, pe data de 19 iulie, intr-un mic orasel din Pennsylvania, USA. Primul sau job important a fost ca model pentru Levi's, insa in 2001 si-a inceput cariera ca actor. Printre cele mai importante filme in care a jucat se numara: The Texas Chainsaw Massacre, The Sisterhood of the Traveling Pants, Grind, Poseidon, Cloverfield si The Deaths of Ian Stone.

Mike este casatorit cu Courtney, un fost model, si are 2 fetite cu aceasta: prima nascuta pe data de 20 ianuarie 2007 numita Cassy Renee Vogel si a doua a venit pe lume pe data de 2 iunie 2009, numita Charlee B. Vogel. Pe langa cele 2 fete, familia Vogel mai are 2 caini: Orlando si Olivia.

Amandoi bunicii sai au luptat in Cel De-al 2-lea Razboi Mondial. Unul dintre ei a fost comandant pe un tanc si a luptat in batalia de la Bulge, iar celalalt a fost in Marina.

Michael are inca o sora Kristin si un frate Daniel Aaron. El a invatat in liceul William Tenneth, acelasi liceu in care au invatat si Brian Baker, precum si boxerul Kermin Cintron. Vogel a fost in echipa de Freshman wrestlers a liceului. In anul 2000 a calatorit mult la New York pentru diferite auditii pentru roluri in diferite seriale sau pentru diferite aparitii publicitare ca model.