Comentarii Comentează
 • ciprian34
  pe 04 Iunie 2013 16:09
  Primul presedinte al Africii de Sud ales prin vot universal.
 • Vegetarian
  pe 25 Februarie 2012 14:22
  Fostul presedinte al Africi de sud Nelson Mandela a fost internat in spital in 25 februarie 2012 , pt ca avea de multa vreme de dureri abdominale . Actualul presedintele al Africi de sud dupa ce a prezentat comunicatul , a facut apel la respectarea intimitatii " lui Madiba ( Mandela ) si a familiei sale in aceasta perioada ".
  . . . A luptat zeci de ani prin puscarii , doar pt cresterea de 25 de ori a criminalitatii in Africa de sud , dar nu vrea sa sa stie populatia din ce cauza se simte rau ? Este interzis sa afle oamenii ca animalele ucise pt el se razbuna ? Sau poate alcoolul , drogurile sau ce o mai fi luat ? Daca nu ar fi secret ar putea fi ajutat !

  O albina care lucreaza traieste 29 de zile , iar una nascuta in septembrie , care doar mananca miere traieste 6 luni . Probabil Mendela inca traieste la 93 de ani este din cauza ca a stat mai mult la racoare ( prin puscarii ) si a fost hranit cu masura !? Cum a iesit din inkisoare a si inceput sa se ingrase . Apoi a ajuns la spital cu dureri de burta ..