×
Utilizator
×
Biografie

Olivia Munn este născută în data de 3 iulie 1980 și este actriță, fotomodel, personalitate de televiziune și autoare de cărți. La începutul carierei sale a fost cunoscută sub numele de Lisa Munn, dar în 2006 și-a schimbat numele de scenă în Olivia Munn din motive personale și profesionale.

S-a născut în Oklahoma City, Oklahoma. Are origini chineze din partea mamei și germane si irlandeze din partea tatălui. Când Olivia avea doar 2 ani, mama ei s-a recăsătorit. Deși familia sa s-a mutat de multe ori, ea stătea mai mult prin Tokyo, Japonia.

În acest timp ea a apărut în diferite piese de teatru locale și mai târziu a devenit fotomodel în cadrul industriei modei din Japonia. După ce părinții ei au divorțat ea s-a mutat înapoi în Oklahoma unde a urmat cursurile liceului din orașul Oklahoma City, apoi a urmat și Universitatea din Oklahoma excelând în jurnalism.

Munn s-a mutat în Los Angeles pentru a urma o carieră în actorie. În 2004 ea s-a angajat ca reporter pentru un colegiu de basket și fotbal pentru femei. Mai târziu a recunoscut că i-a displăcut această meserie: "Am încercat să fiu ceva ce nu sunt și asta m-a făcut să nu ma simt confortabil în direct la TV.". La scurt timp după mutarea ei la Los Angeles a primit un rol mic în horror-ul "Scarecrow Gone Wild". De asemenea a apărut în videoclipul trupei Zebrahead pentru piesa "Hello Tomorrow".

La sfârșitul anului 2005 a fost distribuită în serialul "Beyond Break" în rolul lui Mily Acuna timp de 2 sezoane.

În 2011 Olivia a creat grupul Dosomething.org's Green Your School Challenge. Munn a pozat pentru PETA în aprilie 2010 și ianuarie 2012. A pozat pentru coperțile unor reviste precum Foam Magazine, Men's Edge magazine și a avut parte de un pictorial în revista Complex. Ea a scris și o carte, Suck it Wonder Woman, care a fost lansată in 6 iulie 2010 și a fost destul de bine primită de critici.