Comentarii Comentează
 • blackmore
  pe 07 Noiembrie 2019 00:10
  O actrita finlandeza care poate sa joace incredibil , toate genurile
 • Frozenland
  pe 01 Iunie 2013 16:11
  A impresionat in filmul Lacrimi de aprilie, un film bun, dar cu scene putin cam prea tari pentru a fi de urmarit de persoane sensibile,dar care sunt insa foarte realiste. Filmul spene povestea ingrozitorului razboi civil din spatiul fostului Imperiu Rus, razboi care a afectat si Finlanda, acolo unde comunistii nu au preluat puterea. Un film care arata ca nu doar somnul ratiunii, dar o si prea mare limpezime a ei naste monstri-a se vredea cazul judecatorului Hallenberg.Pihla Viitala in rolul Miinei Malin are un rol greu in acest film dar reuseste sa fie convingatoare ca actrita. Ne convige ca femeie si mai putin ca soldat al Garzilor Rosii.
 • Theodor2011
  pe 14 Mai 2013 10:14
  Este o actrita tanara, care pana acum a jucat doar in filme mediocre, din cate am vazut in filmografia ei pe Cinemagia, dar este de viitor, mai are timp si cred ca va ajunge si acolo, in lumea buna a Hollywood-ului
  Este singura actira din cast-ul/distributia filmului Hansel and Gretel: Witch Hunters, care a jucat bine in acest film
 • alex_il_fenomeno
  pe 10 Aprilie 2013 17:27
  Este o actrita finlandeza destul de expresiva, care sper sa devina o aparitie uzuala in productii, mai ales dupa aparitia din filmul "Hansel and Gretel: Witch Hunters", unde a avut un rol admirabil.