Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 21 Februarie 2018 16:56
  Nu mai stiu daca am vazut altceva decat Planeta terorii ,un film oe care nu doresti sa il revezi.
 • alex_il_fenomeno
  pe 02 August 2013 19:58
  Ca actor cred ca ar fi reusit sa iasa in fata mai greu, insa ca regizor chiar a atras atentia prin productiile sale, multe inedite, originale si pline de fantezie. Daca stau sa ma gandesc ce a reusit sa faca din "The Faculty", "Machete" sau binecunoscuta franciza "Spy Kids"...
 • cosmin_kedii
  pe 06 Aprilie 2013 17:36
  Îmi place să văd filme de Robert Rodriguez, inclusiv efectele speciale.
 • MikkaelWolfganger
  pe 24 Martie 2013 19:23
  Da.Imi place Rodriguez.

  Imi place ca regizeaza filme extrem de epice si intense.Imi place ca nu arunca cu milioane de dolari in vant si ca reuseste sa fie un regizor extrem de complex si profitabil in acelasi timp.Imi place ca a facut 2 dintre filmele care mi-au marcat copilaria,Spy Kids 1 si 2, foarte originale, amuzante si inteligente.Imi place ca a regizat Sin City si The Faculty...oho..si daca le-a regizat pe astea inseamna ca deja este in lista mea cy regizorii preferati.Imi plac colaborarile sale cu Tarantino(mai putin cea de la Four Rooms, care a fost dezastruoasa).

  Ce nu-mi place...Si aici sunt cateva chestii.In primul rand nu mi-a placut reciclarea intensiva a primului sau film de lung-metraj, El Mariachi, in Desperado si "Once Upon...".Nu mi-au placut filmele sale dedicate copiilor.Exceptand Spy Kids(primele 2) , restul sunt veritabile catastrofe cinematografice.Nu-mi place ca este foarte incostant, osciland filmele foarte proaste cu filme destul de reusite.Nu-mi place ca inca nu are maturitate.Nu-mi plac unele dintre scenariile sale(Desperado 2 si Machete, oricat de awesome ar fi ultimul au niste scenarii groaznice).Cam atat.

  Concluzie:un regizor de public si nu de critica.7 deoarce,desi are cateva filme care mi-e mi-au placut foarte mult, cu greu pot sa trec cu vederea tampeniile facut mai ales dupa 2002.
 • ili1999
  pe 29 Iunie 2012 19:06
  este un regizor foarte bun si foarte inspirat si il apreciez mai ales pt filmele cu ,,El Mariachi'' si ,,Sin City''
 • radu3455
  pe 01 Aprilie 2012 09:38
  este un regizor foarte bun mi-au placut filmele regizate de el insa ca actor nu prea are cu ce se mandri
 • cetateanu
  pe 15 Septembrie 2010 19:20
  Bunicel primul lui mare film ,,El Mariachi'' facut cu buget redus dar merge.,,Desperado'' mi-a placut foarte mult , bunicel si a 2 parte. Bun ,,Sin Citi'' si,, Joaca de-a spionii'' Stiu ca este un tip complex care se ocupa de multe dar m-a scarbit ultimul lui film ..Machete '', eu zic ca mai bine nu il facea.
 • psihologu
  pe 30 August 2010 21:05
  Este un regizor, scenarist, producator, operator de imagine, si muzician american, cunoscut pentru filmele foarte profitabile pe care le-a realizat. Este faimos de asemenea pentru ca isi filmeaza productiile intr-un timp record si cu un buget mic in comparatie cu standardele hollywoodiene. Majoritatea filmelor le filmeaza si produce in Texas si in Mexic.
 • claudiu-daniel-lugoj
  pe 25 Iunie 2009 12:17
  sincer mi se pare un foarte bun regizor de filme de actiune si nu numai,promite foarte mult la cit mai multe filme de succes.
 • Dan Gerose
  pe 18 Mai 2004 15:52
  Ca regizor, imi place foarte mult. Ca actor, n-am vazut nici unul din cele 3 filme in care a jucat. Parca era un topic despre actori, nu-i asa ?
 • pssst
  pe 18 Mai 2004 10:55
  promitea o viziune interesanta asupra filmelor cu valuri de violenta, praf si gloante, de parca ar avea rude la vreo societate e prelucrare a metalelor neferoase... si totusi era interesant de vzut un film ca Desperado, cind alte filme se intreceau in a arata ce stupide pot fi scenele de actiune imbibate cu poante tembele...

  dar uite ca Roberrrto ne "surprinde" prin filme care sunt la rindul lor imprimate de tembelism: spykids si desperado 2.

  la mai mare!