Biografie

Susan Ward s-a nascut pe 15 Aprilie 1976 in Monroe, L.A. Inca din copilarie iubea animalele, asadar voia sa devina medic veterinar. Pe cand avea 13-14 ani, cand s-a hotarat ce vrea sa faca, un agent al unei o agentii locale de modeling a facut-o sa se razgandeasca. Susan, ca si mama sa, a calatorit spre New York pentru a incepe munca in moda.

Se pare ca Susan se gandea ca este un mod bun de a castiga bani, in acest fel ea putand sa aiba proprii banii pentru cariera de medic veterinar. Dar fiind de mult timp in New York, Susan semnase deja un contract de modeling cu Ford Modeling Agency.

Dupa aparitia in mai multe anunturi publicitare s-a decis sa studieze actoria, renuntand la visul ei din copilarie. Astfel in 1996 a facut parte din distributia 'Malibu Shores' care a fost in regia lui Aaron Spelling.

Desi Malibu Shores a supravietuit doar opt episoade, Susan si-a gasit alt job in filme precum: 'Poison Ivy-The New Seduction' (1997), si lucrand iar cu Spelling in soap opera 'Sunset Beach' (1997). Apoi in thrillerul 'The In Crowd' (2000), 'Would I Lie To You' (2002).