×
Utilizator
×
Biografie

Vincent Pastore s-a nascut in cartierul Bronx, New York, dintr-o familie italo-americana. Timp de 3 ani a urmat cursurile facultatii Pace, inainte de a urma o cariera in actorie dupa ce s-a imprietenit cu Matt si Kevin Dillon.

Pe 20 februarie, 2007, postul ABC a anuntat ca Pastore va participa in al 4-lea sezon al versiunii americane a emisiunii "Dansez pentru tine". Pastore s-a retras din competitie la numai o saptamana dupa, spunand ca antrenamentele i se pareau prea dure. John Ratzenberger i-a luat locul in competitie. Vincent a aparut in editia din ianuarie 2008 a emisiunii "Ucenicul". In cea de-a doua saptamana, Vincent a ajutat sa stranga $52,286.00 pentru fundatia de caritate din acea saptamana, vanzand hot-dogs pe Manhattan Street. In a cincea saptamana, Pastore a intrat intr-un conflict cu managerul de proiect, Piers Morgan, care a vrut sa vada daca Pastore ar fi primit de echipa femeilor pentru a le spiona. In final, Morgan l-a "turnat" pe Pastore femeilor, pentru a ii crea o imagine proasta. Inainte ca Donald Trump sa concedieze pe cineva, Pastore si-a dat demisia.

Pastore este divortat, dupa ce a fost casatorit cu Nancy Berke. El s-a imprietenit cu al doilea sot al lui Nancy, Mitchell, si a donat castigurile din emisiunea "Ucenicul" fundatiei ce ii poarta numele. Vincent Pastore inca locuieste in City Island, Bronx.