Biografie

Will Estes este un actor american cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca JJ Pryor din drama American Dreams. Primul sau rol a fost cel al marinarului Ronald "Rabbit" Parker in U-571. Încă de la începutul carierei sale, a făcut multe reclame și a interpretat numeroase roluri in spectacole precum Highway to heaven și Santa Barbara. Apoi a fost ales din 700 alți copii pentru seria The new Lassie. De atunci a avut mai multe apariții în emisiuni TV și în videoclipuri muzicale. A apărut in clipul lui Meat Loaf "Objects In The Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are" si, totodata, in clipul lui Bon Jovi "It's My Life" impreuna cu Shiri Appleby.

În anul 2000 Jon Bon Jovi l-a rugat să apara in videoclipul sau dupa ce cei doi lucrasera in prealabil in U-571. El a făcut cele mai multe dintre cascadorii singur în clipul video. Până în prezent, acest lucru a fost unul din momentele sale preferate din cariera.

Estes a avut un rol important în Reunion, un spectacol ce a urmarit șase buni prieteni de-a lungul a 20 de ani, cu fiecare episod marcand anul viitor. Când grupul se intalneste pentru celebrarea a douazeci de ani de la terminarea liceului, unul dintre ei moare la sfârșitul nopții. La sfârșitul anului 2005 Fox a anunțat că seria va fi anulata din cauza ratingurilor scăzute și ca identitatea criminalului nu va fi dezvăluita.

Un proiect viitor este un scurtmetraj intitulat Luz Del Mundo. Estes va interpreta rolul lui Jack Kerouac, un bun prieten al lui Neal Cassady. Filmul este în post-productie si va putea fi vazut in festivalurile de film viitoare. Acesta a fost scris de Ty Roberts si David Trimble, regia Ty Roberts și producatori: Ryan John McWhirter și Pitts.