Comentarii Comentează
  • Andrei_Filmagica
    pe 14 Februarie 2024 10:16
    O idee genială, complexă despre tainele minții umane, relativitatea timpului și faptul că totul are o explicație în spate. Același regizor care ne-a oferit caapodopera Dark(2017) ne aduce pe micile ecrane 1899, un serial plin de suspans, mister, care naște noi întrebări după fiecare episod. Finalul este epic, însă fanii vor o continuare.
    Nu este la fel de bun ca și Dark, dar se cunoaște mâna regizorului. Să nu uităm că 1899 a fost filmat exclusiv in studiouri din cauza restricțiilor din pandemie. A ieșit ceva bun.
  • Jigorugu
    pe 08 Mai 2023 03:08
    Soundtrack-urile din ending fac toți banii , iar finalul e mindblowing , păcat că s-a anulat sezonul 2 .
  • lavara_laiarna
    pe 04 Ianuarie 2023 16:18
    Tipul de la cablu îl cam face pe tipul cu cititul contoarelor. .doar printre bucle temporale.
  • emil.onea
    pe 29 Noiembrie 2022 21:37
    Este despre masinaria existentei, despre limitele dar si despre minunile gandirii. Despre lumea din mintea noastra dar si dincolo de ea... Scenariu intersant, serialul cam lung...finalul care mai astepta intamplari.... Bunicel!
  • user-5b6d83fb4f09d
    pe 27 Noiembrie 2022 02:59
    Dark e muuult peste acest serial.Ideea e buna dar foarte lent.si imagini care se repete la nesfarsit.Imi pare rau dar multe personaje nu conving.,joaca prost(actorii) .Fix nota care o are aia o merita.Doar ideea si decorul sunt de 9.
  • ShadowBoy20
    pe 25 Noiembrie 2022 16:08
    Abia astept sezonul 2, mi-a placut finalul si cam tot sezonul.Un serial nu interesant foarte interesant care te face sa il urmaresti si sa pui o gramada de intrebari.
  • lavvw
    pe 21 Noiembrie 2022 23:02
    Un serial bunicel, pe simbolistica si efecte speciale care sunt spectaculaose. Te tine în priza pt ca vrei sa vezi ce urmează, dar au complicat prea mult scenariu și filmul are secvente repetitive, care te lipsesc de interes. Pana la episodul 6, chiar speram ca finalul va salva tot, dar nu a fost asa. Da, conceptul nucleu (matrix) e interesant, dar il stim...l-am tot văzut. Ma bucur pt cei cărora li se pare genial...probabil e ceva nou pt ei. Eu am văzut aproape 1000 de filme și chiar nu mi se pare asta o capodopera.
  • viki199-
    pe 21 Noiembrie 2022 18:51
    Un serial cu o idee complexă dar care necesită o continuare. Din păcate au investit mulți bani în serial și s ar putea să nu fie profitabil :((. Nu e pentru toată lumea , necesită atenție .
    În serial vedem o diversitate de oameni cu diferite probleme sociale din diferite domeni fiecare căutând o soluție intr o noua destinație. Marea dilema a serialului este antagonistul. Cine este el? Maura sau tatal ei ? Pentru ce am văzut în primul sezon un 8 dar dacă o să ducă povestea până la capăt un 10 cu felicitări.
  • RusOvidiu
    pe 20 Noiembrie 2022 23:36
    Ăștia nu mai fac seriale în care să nu ne arate scene de sex între bărbați. Eu mă opresc la episodul doi. Păcat, filmul promitea.
  • andreiTNT
    pe 20 Noiembrie 2022 14:58
    E genul de serie la care trebuie sa te uiți de doua ori pentru a înțelege tot. Ori ii vei da zece stele ori o stea. Deocamdată pt mine fost o pierdere de vreme.
  • Costirik
    pe 19 Noiembrie 2022 19:34
    Nu este ceea ce ma asteptam, este ceva mult mai bun :)). Incredibil, cum serialul trece de la ritmul lent, plin de mister invaluit in acea atmosfera agonizanta de horror din primele episoade la un cu totul alt gen in ultimele episoade, culminand cu scena de final a primului sezon. Sezonul doi sper ca va fi ceva epic. Insa, chiar daca iti place sau nu serialul, trebuie apreciat cat de bine e realizat. Totul de la CGI, regie, actori, imagine, costume, etc., e facut cu multa truda. Totusi, ca o bila neagra, mi-as fi dorit ca celelalte personaje, povestile lor sa aiba o importanta mai mare. Inafara de Emily Beecham, restul par cam de umplutura. Adica, poate rezonezi cu dramele lor, dar acestea nu au impact asupra povestii centrale.Poate urmatorul sezon va rezolva acest lucru.