Comentarii Comentează
  • angel69
    pe 14 August 2022 19:23
    L-am vazut...e bunicel...nu m-a dat pe spate !!!!!
  • user-5c3bc058f3f8f
    pe 26 Martie 2022 20:02
    Faptul că este făcut după fapte reale, nu salvează acest scenariu banal ,plictisitor și previzibil! Sunt mii de alte fapte reale muult mai interesante!
  • GeorgiaNNN
    pe 05 Februarie 2021 16:51
    Nu m a impresionat acest film, mi a plăcut doar coloana sonora și imaginile plăcute , un film despre eroism , nu e cine știe ce, sunt alte filme mai vechi fără a beneficia de tehnologia prezenta a efectelor speciale care sunt cu mult peste acesta . Părerea mea ca merita un maxim 7 doar pt efecte , peisaje și coloana sonora ! Atât !
  • user-5c9f8c2e87074
    pe 10 Decembrie 2020 01:36
    Desigur o realizare importanta a unui regizor specializat în filme de război cu 2 tineri actori foarte expresivi. Modul particular de filmare in cadru unic creează emoție și suspans mai ales în primele 30 min apoi intervin exagerările si aspectele nerealiste din scenariu. Una peste alta ,coloana sonora ,imaginea jocul celor 2 caporali si regia fac din acest film unul important dar nu unul memorabil vezi minusurile din scenariu.
  • Andrei_Filmagica
    pe 09 Decembrie 2020 22:34
    Foarte bun in ceea ce privește regia, efectele speciale și sunetul, care fac din filmul 1917 un film realist, care va rămâne in memoria cinefililor ceva vreme
    Povestea, pe cât este de emotionantă, pe atât este de banală, deoarece cu toții vom stii că in final el va ajunge să livreze acea telegramă.
    Așa că tensiunea și misterul se construiesc pe parcurs, ca și o călătorie initiatică in care personajul principal trebuie să demonstreze că este brav.
    Apreciez enorm faptul că a fost inspirat dintr-o faptă reală, faptul că Benedict Cumberbatch a marcat încă un rol important, desi prea scurtă aparitia lui, dar, per ansamblu, filmul reprezintă un succes și este de apreciat cum regizorul a reusit să ne transpună pe ecrane această poveste emotionantă.
  • SYNDJ
    pe 27 Octombrie 2020 09:10
    Impresionant. Plin de suspans. Parca ai fi acolo. Clar merita vazut.
  • cristi2005
    pe 25 Septembrie 2020 23:26
    Am văzut comentarii ca fiind cel mai bun film de război. Acești oameni au văzut, oare, Saving private Ryan, the Pianist, black hawk down?? Tind sa cred că nu. Filmul nu trezește nici o emoție, este slab!!!
  • hitman78
    pe 08 Septembrie 2020 20:54
    Excepțională realizare a regizorului Sam Mendes unul dintre filmele bune ale anului 2019 si chiar unul dintre cele mai bune filme de război all time.Ca atmosfera si imagine nu ai ce să-i reproșezi,jocul actoricesc chiar si rolurile secundare bune interpretari efectiv nu am clipit la filmul asta.
  • Ghemot
    pe 06 August 2020 21:30
    Este cel mai bun film pe care l-am văzut eu anul acesta!
  • yanysboy
    pe 19 Iulie 2020 21:20
    Bun filmul, merită văzut. Nota 8....................
  • user-5eda0f529a449
    pe 18 Iulie 2020 02:15
    Am vazut foarte multe filme de razboi,iar acesta este unul dintre cele mai bune.Ii dau 10,merităă!
  • El_KaPpa
    pe 01 Iunie 2020 19:06
    "[...“1917,” the new film from Sam Mendes, is the latest attempt at the feature-length single-shot approach, and its technical accomplishments cannot be denied. But the film is so obsessed with its particular technique that it doesn’t leave room for the other things we also go to the movies for—little things like a strong story, interesting characters, or a reason for existing other than as a feat of technical derring-do. Sitting through it is like watching someone else playing a video game for two solid hours, and not an especially compelling one at that...]" - Peter Sobczynski (rogerebert.com)

    Revenind la cuvintele mele si fara sa dau spoilere, filmul arata interesant pe partea vizuala, in special pe ecran mare, si m-a tinut mai mereu curios pe modelul filmelor de aventura in care eroul pleaca intr-o misiune si esti interesat de obstacolele peste care da. Suspansul se simte doar la inceput, in primele 25-30 minute, apoi incep sa se intample lucruri care sunt puse in scena ca intr-un film de actiune in care n-ai motive sa fii ingrijorat, intrand mai mult la categoria divertisment. Mai sunt si momentele ce se vor dramatice dar m-au ratat complet, emotia fiind mai mult impusa decat naturala.
    Una peste alta, pot spune ca pentru mine a fost un film bun care este de vazut in special la cinema in conditiile necesare, dar in acelasi timp dezamagitor pentru cine se asteapta la ceva ce o sa-i ramana in minte mult timp dupa vizionare.
  • lavara_laiarna
    pe 15 Mai 2020 12:06
    Efectul creat de modul de filmare eclipsează subiectul subțirel .
  • retina
    pe 05 Mai 2020 00:40
    Este o drama de razboi, cu actiune si suspans. Recomand.
  • Caktus
    pe 03 Mai 2020 13:14
    Un film plictisitor si cliseic, cu o poveste subtire. Il salveaza interpretarea personajelor si imaginea.

    Scenariu: 5/10
    Interpretare: 9/10
    Coloana sonora: 8/10
    Final: 7/10

    6/10
  • emy_sinaia
    pe 27 Aprilie 2020 00:10
    O noua drama despre razboi care nu este pe intelesul tuturor de aceea nu este recomandat decat cunoscatorilor sau celor interesati de subiect. M-au impresionat detaliile cadrelor filmate.
  • Manusa
    pe 26 Aprilie 2020 00:00
    Intr-adevar are ceva aparte si bineinteles ca de aceea a luat atatea premii. Cum a fost filmat, cam dintr-o bucata daca pot spune asa, prestatia actorilor principali, realismul, acestea au dus la un film de oscar, deosebit si foarte bun.
  • user-5de3fbf146f80
    pe 25 Aprilie 2020 03:21
    Pe ce platforma pot vedea filme fără a plăti abonament?
  • Horatiucrisan
    pe 20 Aprilie 2020 23:18
    Un film bun far supraevaluat. Prima jumătate a filmulu e acceptabilă insa a doua jumătate sufera de lipsa crasă de realism. Eroul principal, dupa ce este împușcat de un german si cade pe scări, reușește să alerge ca un sprinter fruntas printre gloanțele germanilor mai ceva ca Matrix. Desi se grăbea, eroul pierde o grămadă de timp angajandu-se într-o conversatie cu o franțuzoaică iar când ajunge în pădurea înțesata de soldații pe care îi cauta, nimeni nu il remarcă, nu există nici o santinelă, practic orice neamt putea ataca în voie fara sa fie remarcat de nimeni. Un punct în plus pentru film e modul de filmare din 2-3 cadre lungi. Nota 7.
  • andystarx
    pe 06 Aprilie 2020 01:05
    La fel ca și Dunkirk, pentru ca îl pot compara puțin cu acel film, pe mine unul nu m a impresionat deloc, ba mai mult a fost o mare dezamăgire, am înțeles ce a vrut sa transmită, însă nu merita atâtea premii și laude, pai poți sa compari filmul asta, cu un. SAVING PRIVATE RYAN? NICIODATĂ, americanii încearcă sa facă tot mai multe filme care sa impresioneze prin efecte și coloana sonora, dar multe sunt supraevaluate!
  • Sorin87
    pe 29 Martie 2020 21:07
    Foarte bun filmul atat povestea sa cat si efectele speciale, l-am urmarit cu mare interes
  • Smrs
    pe 27 Martie 2020 08:13
    Un nou film despre eroism si sacrificiu in razboi, dar care nu rupe gura targului. Seamana cu Dunkirk, are si putin din Save the private Ryan, dar prea putin cat sa impresioneze la fel de mult. Nota 8.
  • florin2014
    pe 25 Martie 2020 13:28
    Replicile, aproape normale in situatii anormale, imaginea frumoasa.
  • claudiu-daniel-lugoj
    pe 22 Martie 2020 18:15
    Un film pur si simplu excelent,nu apuci sa te plictisesti deloc iar actiunea este alerta.Imaginile sunt foarte reusite chiar te duce in acea perioada.Un film ce nu trebuie ratat de nici un cinefil.
  • l.u.v
    pe 18 Martie 2020 23:49
    Cadrul, unghiurile de filmare, decorurile si costumele, toate acestea alcatuiesc un film rar si frumos, genul Dunqirk
  • lavvw
    pe 18 Martie 2020 19:16
    superb...opera de arta. este bine realizat si transmite multa emotie. poate trebuia sa fie un pic mai dinamic, cu mai multe scene de razboi... dar e fabulos si asa
  • Nyghty
    pe 28 Februarie 2020 19:02
    Am apucat să văd ”1917” chiar în ultimele zile de difuzare în cinematografele din România. Ce-mi doream să văd? Efectul de one-shot film care îmi fusese promis. Ce am primit? Efectul de one-shot film, dar cam atât.

    Plusuri:
    - promisiunile pe care le faci nu se încalcă, mai ales în război
    - efectul de one-shot îți dă posibilitatea de a simți atrocitățile frontului, dar din confortul unui scaun de cinema
    - speța: dacă ai de ales, te salvezi pe tine sau pe alte câteva mii de oameni?
    - Sam Mandes mi-a devenit mai simpatic
    - nebunia în sine de a construi un film atât de cursiv

    Minusuri:
    - nu cred că s-a mai uitat nimeni cu atenție la scenele de pe front dinspre finalul filmului. Altfel, nu înțeleg cum au rămas în cadru oameni care se împiedică, de parcă ar fi împușcați, dar ei nu sunt împușcați
    - relația dintre cei doi soldați ar fi putut, cred eu, să fie mult mai bine exploatată. Că timp de plimbat împreună au avut destul

    Una peste alta, dacă vreți să simțiți că ați ajuns pe front, filmul merită văzut la cinema. Nu oferă foarte multe, dar ceea ce oferă este bun :)
  • user-5a77655308795
    pe 21 Februarie 2020 14:36
    To user-5e07e557990d5 : ai uitat de ruși si aportul lor, in ceea ce priveste WW II. Nu au murit zeci de milioane de oameni degeaba, macar sa îi pomenim cu respect, indiferent ca sunt englezi, rusi, americani, evrei,.polonezi, români sau alte nații...Sa nu-i ridicam in slavi numai pe americani. Au existat eroi in ambele tabere, fara sa intru in amanunte istorice. De ce ar trebui actori germani, sa faca propaganda lui Hitler ?! Si poporul german a suferit in razboi, desigur. De ce nu au intervenit americanii in 1939?!! Sunt multe intrebari si istoria adevarata, care trebuie citita, nu minte. De exemplu, la noi, la români, Gen.Antonescu a fost un tradator de tara si prieten a lui Hitler, exista documente sI poze care -I infatiseaza impreuna. Stalin a fost un descreierat comunist . La români, acesti americani au intarziat sa opreasca razboiul si au predat tara comunistilor care ne conduc si azi , comunisti, servicii secrete americane si
    ciorba reincalzita an de an de masluiri de "alegeri" dupa 1989,'de peste 30 de ani. Hai mai deschideti ochii, cititi istoria adevarata si nu fiti cu orice pret politically correct!
  • user-5e07e557990d5
    pe 19 Februarie 2020 20:49
    Un film bun dar nu deosebit. Cineva urmărit documentare și citit cărți despre primul război mondial nu va fi impresionat de imaginile din film. Povestea filmului se limitează la cei doi eroi principali care trebuie sa parcurgă distanta de 15 km pt a ajunge la un batalion britanic, care nu putea fi anunțat altfel, pentru a nu ataca o puternica linie defensiva germana. La jumătatea distantei, unul dintre curieri, este ucis, iar celalalt continua cursa, cu succes. Ar fi interesant de văzut și un film artistic regizat de un regizor german, cu actori germani, în care eroii principali sa fie militarii armatei germane. Ambele războaie mondiale au fost pierdute de Germania doar datorita implicării directe împotriva sa, a SUA și a sprijinului logistic consistent acordat de SUA aliaților sai.
  • Adrianserban
    pe 14 Februarie 2020 00:05
    Pentru cei care vor acțiune și pac pac, există Rambo. Pentru cei care vor artă, există acest film.
  • marian_popescu99
    pe 11 Februarie 2020 17:34
    Bun dar nu o capodoperă. După ce voi vedea multi premiatul film coreean, o sa pot sper sa fac o comparație.
  • paul_adrian
    pe 08 Februarie 2020 14:25
    Un film cu o actiune liniara si predictibila, nu m-a impresionat cu aproape nimic. Actori slabi si scene fara imaginatie ce forteaza emotia, Slab film ... daca si asta e film de oscar, voi merge doar la teatru .....
  • borisvultur
    pe 07 Februarie 2020 18:50
    Eu găsesc că filmul nu merge pe cărări bătătorite, că absurditatea războiului
    e subliniată prin două personaje de bază. O muzică angoasantă extrem de funcțională,
    peisaj mort, ruine apocaliptice, scene dantești și un final metaforic : copacul are scorburi...răni, dar e viu, înfrunzit.
  • Octaz
    pe 04 Februarie 2020 23:36
    Emotie pura, cadre inimaginabile si o coloana sonora exceptionala! 1917 este genul de film care-ti arata cat de groaznice au fost acele vremuri si la ce genuri de trairi au fost nevoiti sa fie supusi acei oameni care au luptat in razboi. Sunt convins insa ca si regia a jucat un rol esential in abordarea filmului si in transmiterea emotiilor catre spectatori. Nu stiu daca va castiga premiul Oscar la cel mai bun film dar regia inca o data mi s-a parut exemplara!
  • mirceapopa79
    pe 03 Februarie 2020 22:13
    Singurul motiv pentru care a fost facut era sa ofere un condiment pentru BREXIT sau sa puna presiune ca ANGLIA sa nu regrete iesirea din UE pentru ca in film soldatul neamtz e BACKSTABBER(adica cel care loveste pe la spate) sau cum se spune, pe cine nu lasi sa moara ala nu te lasa sa traiesti.
  • sabinalin
    pe 28 Ianuarie 2020 12:02
    Nu sunt un fan al filmelor "de razboi", am reusit contraperformanta de a adormi atat la "Saving Private Ryan" cat si la "Triunghiul mortii", filmul lui Spielberg mi s-a parut foarte plictisitor per total in ciuda laudelor majore care i s-au adus, la Nicolaescu mi-a placut prima parte insa cand au inceput exploziile nu s-au mai oprit pana la genericul de final. Am vazut filmul lui Sam Mendes din doua motive: in primul rand pentru ca e principal favorit la Oscar la categoria "cel mai bun film" si in al doilea rand pentru ca nu pot uita minunatul "American Beauty", unul dintre cele mai valoroase filme premiate cu Oscar in ultimele doua decenii, daca nu chiar cel mai bun. Si mi-a placut ce-am vazut: Mendes isi continua forma foarte buna, dupa ce a fost responsabil de doua dintre cele mai puternice filme din seria James Bond rupe din nou gura targului cu acest film despre eroii nemediatizati, nestiuti ai razboaielor devastatoare, acei eroi care sunt prezentati in toata umanitatea lor, acei oameni obisnuiti care lupta pentru cauze nobile, pentru familiile lor, pentru pamantul patriei lor. Foarte buni mai putin cunoscutii Dean Charles Chapman si George Mc Kay, aparitii scurte dar de mare efect pentru deja consacratii la nivel inalt Colin Firth si Benedict Cumberbatch.
  • albastrucraiova
    pe 26 Ianuarie 2020 18:45
    Bunicel, Desi Sam Mendes ca sa puna mana pe Oscar nu trebuia sa il copie pe Spielberg cu Saving Private Ryan si War Horse.
    Iar absurditatea asta pe care aparent ofiterii englezi o genereaza i-a facut sa castige multe batalii, razboaie si sa fie unul din cele mai mari imperii coloniale.
  • uRage
    pe 26 Ianuarie 2020 14:13
    Cam lipsit de acțiune. Faptul e că e din 1 sau 2 cadre nu prea ajută acest film... Da, e interesant dar consider că era mai bun dacă era făcut din cut-uri cu mai multă acțiune.
    Foarte mult mers pe jos, 3 avioane și câteva împușcături e cam tot ce vezi ca acțiune.
    În schimb povestea e foarte bună și transmite multe emoții.
    Există filme cu și despre războaie mult mai bune și există și Birdman din 2014, un film filmat tot într-un singur cadru care este mult mai avantajat de acest fapt.
  • lili22
    pe 25 Ianuarie 2020 18:52
    Uite asa se face un film de razboi de un regizor care stie meserie.As fi foarte curioasa ce ar comenta vazand filmul un militar de cariera.Cred ca ar da de pamant cu cineva.
  • perca_mihai_marco
    pe 25 Ianuarie 2020 16:52
    Un film obligatoriu de văzut, în care au fost recreate foarte bine condițiile de luptă de pe Frontul de Vest. Tensiunea este mare mai ales la început și la final. Coloana sonoră este bună, iar melodia "I'm going back to see my father" creează o emoție deosebită. Mi-a plăcut foarte mult, mai ales pentru că este filmat dintr-o singură bucată. Recomand!
  • griffoutz
    pe 24 Ianuarie 2020 15:25
    Singurul+ este ca a fost filmat intr-un singur cadru. Ceva wow as putea spune. In rest, ma bucur ca nu am dat banii la cinema. Este peste Dunkirk, oricum, nu se compara cu alte filme de razboi capodopere gen Fury, Hacksaw Ridge, Saving private Ryan, etc etc. Nota mea personala este de 6
  • Oana_S
    pe 24 Ianuarie 2020 14:57
    George MacKay și Dean-Charles Chapman sunt distribuiți perfect în rolurile lui Schofield și Blake, caporalii de gradul II desemnați să se aventureze pe teritoriul inamic cu un mesaj pentru camarazii gata să lanseze un atac potențial catastrofal. Urmărești cu răsuflarea tăiată peripețiile lor și ai parte șoc și surprize autentice la fiecare pas. Citește mai mult:
    https://filmserial.home.blog/2020/01/24/1917-speranta-si-moarte-un-film-de-razboi-cum-nu-s-a-mai-vazut/
  • ioana1007
    pe 24 Ianuarie 2020 11:36
    Bun, foarte bine jucat de toti actorii, muzica foarte buna. Merita vazut...dar nu prea vad sa ia Oscarul pentru cel mai bun film.
  • ibn
    pe 23 Ianuarie 2020 18:22
    Nice movie. Am lacrimat la urma. Muzica te face sa lacrimezi. In realitate nu i asa. Englezii nu au spirit de sacrificiu. Numai dacii aveau acest spirit. Film comercial saxon.
  • PERS
    pe 23 Ianuarie 2020 01:42
    Superb cum este filmat cu o "singura" camer(fara "cut-uri") toata deplasarea lor :) Mi se pare foarte captivant si te transpune foarte fain ca si cand ai fi acolo sau ca si cand ai juca un joc, nu are schimbari de cadru, cut-uri, nu te lasa sa clipesti pentru a avea totul sub control si observa orice detaliu al campului de lupta si orice posibila miscare inamica. Imi place mult ideea asta cum e filmat cu o singura camera pe tot traseul, nu stiu cati au observat :)
  • bogdz
    pe 22 Ianuarie 2020 22:26
    Am tot văzut comentarii că unii dintre voi v-ați plictisit. Cum să te plictisești la filmul ăsta? Dacă vreți acțiune non stop duceți - vă la Marvel and shit. Filmul este cu mult peste Dunkirk, acțiune are destul de multă pentru un film de război, emoție, curaj și sacrificiu. Este un film foarte bun, își merită tot banii. Nu mai aplecați urechea la fanii Steven Seagal.
  • aius
    pe 22 Ianuarie 2020 16:16
    Un film extraordinar, despre ambitie, viata, camaraderie!Priviti un film de exceptie !
  • lapidarium
    pe 20 Ianuarie 2020 23:11
    Dincolo de oroarea razboiului, filmul este despre speranta, onoare, prietenie, devotament, familie. Sunt si cateva chestii de finete pe parcursul filmului care mi-au placut in mod deosebit. Ramane sa le descoperiti fiecare. Un film pe care il recomand din toata inima.
  • spartacus
    pe 20 Ianuarie 2020 10:33
    Am vazut azi filmul: parcă aș fi avut un deja-vu, cam așa a fost. De ce??... Pentru că am avut aproape aceleași senzații ca atunci când am văzut mult-lăudatul ”Dunkirk” făcut tot de un englez (Ch. Nolan) - adică... mult zgomot pentru nimic!!! Indiferent dacă vezi filmul la cinema sau acasă, trebuie să ai nervi de oțel să reziști 2 ore la un așa-zis film unde actiunea aproape că nu există. Practic, am avut mai multe momente când era gata-gata să adorm, atât de ”liniară” este ceea ce ar trebui să fie acțiunea unui film de, chipurile, război !?! În afară de 2-3 faze, nu vei avea norocul să vezi ceva acțiune adevărată. Pe scurt, filmul este incomparabil mai slab ca filmele noastre de război, unde chiar ai parte de acțiune specifică unui film de război.
    Singurul lucru bun pentru care nu-mi pare rău că am văzut filmul este faptul că toată pelicula este filmată ”dintr-o bucată”, adică nu sare de la un cadru la altul ca toate celelalte filme de până acum, și pentru asta merită apreciat Mendes. Cam atât despre acest film de care sunt dezamăgit, pe ansamblu. Părerea mea, desigur.
  • dmsteaua
    pe 20 Ianuarie 2020 03:44
    Un film extraordinar,despre curaj,dăruire, camaraderie. Din păcate pt unii nu seamănă cu Rambo,această peliculă este din altă categorie. Își merită cu prisosință toate premiile,sper să câștige și câteva Oscaruri. Mi-a adus aminte la un moment dat de Forrest Gump,când alerga din toată ființa. Felul în care e folosită camera de filmat te face să fii una cu personajul,să alergi cu el prin tranșee,să cazi prin noroaie,să faci slalom printre explozii. Efectiv m-am simțit introdus în atmosfera filmului,iar la final aproape că am mirosit iarba aceea verde. Splendid !
  • user-5e249efd0cc3d
    pe 19 Ianuarie 2020 20:28
    Un film ce merita vazut.
    Evident sa cunosti si putina istorie altfel spui ca nu intelegi filmul
  • iulian_gabriel_stan
    pe 18 Ianuarie 2020 21:05
    mergeti si alergati prin parc daca aveti timp liber.nu-l pierdeti cu aceasta porcarie.nu ai cum sa-i spui "film"
  • mihai_croitoru
    pe 18 Ianuarie 2020 15:52
    E la fel de plictisitor ca si dunkirk.filme lungi si fara noima,mai salveaza nominalizarile jocker in rest praf si pulbere
  • user-5e20dc6282cb0
    pe 16 Ianuarie 2020 23:58
    Filmul a avut premiera în decembrie in america si poate fi găsit pe net .în românia poate fii vazut in cinema peste o saptamana
  • horiarata
    pe 16 Ianuarie 2020 18:27
    Imi spune si mie cineva unde au văzut oamenii ăștia filmul cand premiera este pe 24ianuarie!!
  • xerses
    pe 14 Ianuarie 2020 08:53
    Nu sunt critic de arta, dar pentru mine filmul nu se incadreaza la must see; este bine realizat, are o poveste captivanta.
  • Mr.Freeman
    pe 13 Ianuarie 2020 21:51
    Un film captivant, nu stiu de ce multi ii dau note de 6, m-a tinut in suspans pe tot parcursul filmului Deasemenea si storyline-ul filmului e interesant, nu stiu daca este bazat pe evenimente reale, dar e ”bun”.
  • stricted
    pe 12 Ianuarie 2020 17:07
    Un film bunicel. .
  • BoixosNois
    pe 06 Ianuarie 2020 13:36
    @draqmic: Nu a aparut in Romania, a avut lansare in Decembrie in America. Pe 24 apare inclusiv la IMAX.
  • draqmic
    pe 06 Ianuarie 2020 13:11
    Cum poate sa ia filmul acesta globul de aur 2019 daca nici macar nu a aparut?
  • Iulidesprefilme
    pe 06 Ianuarie 2020 12:01
    Azi, Sam Mendes se bucură pentru Globul de aur cucerit la categoria Cel mai bun regizor al unui film de dramă, 1917...
  • dany6960
    pe 30 Decembrie 2019 15:12
    Un film de razboi facut de Sam Mendes care vrea sa rivalizeze prin modul de filmare cu Dunkirk-ul lui Nolan, dar nu reuseste si se afunda si mai mult prin transee, mocirla, apa si nu in ultimul rand printre daramaturi. Colin Firth, Mark Strong si Benedict Cumberbatch, in ordinea aparitiei lor, sunt doar o pata mica de culoare in aceasta alergatura neverosimila in care la final aflam ca filmul e realizat chiar dupa fapte reale.
  • blackmore
    pe 30 Decembrie 2019 01:51
    Un film prin care englezii vor sa isi bage si ei capul in poza macar in ww1 , daca in ww2 nu au existat