Netflix
×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
  • flower26free
    pe 04 August 2023 16:51
    Ce nu mi-a placut la acest...hai sa ii spunem film. NIMIC. Sa ma iertati, dar jucam mai bine beata de as fi fost.
  • Mr.Halloween
    pe 29 Decembrie 2015 23:41
    Nu mi-a placut aproape deloc filmul asta. Foarte, foarte slab. Niste efecte de te dor ochii cand le vezi.
  • tatucu_alin
    pe 26 Aprilie 2015 22:16
    Filmul asta e un "experiment esuat",o combinatie de 2012(2009) si The Day After Tomorow,filme bune si originale.
  • moniquah
    pe 21 Octombrie 2014 21:14
    pentru un film low-cost e JALNIC... replici de tot rahatul ici si colo.... masina gen GTA sau NFS..... efecte speciale cred ca le desenam mai bine pe hartie..... personajele lipite ici si colo... imagini si replici care nu isi au rostul.... film ca toate filmele cu sfarsitul lumii..... si scenariu si regie DE TOT RASUL... eu cred ca a fost parodie :))
  • Scorpiosv
    pe 13 Februarie 2013 23:06
    Cum naiba sa realizezi un film asa de prost in mileniul al 3-lea....SA TINEM CONT MAI ALES CA E DIN ANUL 2011...ma asteptam la ceva bun si in nici un caz la o asemenea tampenie !

    Am mai vazut filme proaste dar momentan acest film este cea mai mare tampenie pe care am vazut-o vreodata !

    Nu vi-l recomand pentru ca o sa va para rau !
  • Banana02
    pe 14 Ianuarie 2013 00:59
    Nota 4 cu indulgentza maxima , sa spunem ca a avut unele momente bune dar, doar atat
  • emy_sinaia
    pe 07 Octombrie 2012 19:55
    Un film jalnic apropo de un eventual sfarsit al lumii in care totul devine gheata !
  • Mihai2508
    pe 24 August 2012 23:25
    NU VA UITATI, E UNUL DINTRE CELE MAI PROASTE FILME DIN TOATE TIMPURILE. Am vazut ceva filme proaste pana acum, insa acesta le intrece, in mod clar, pe toate. Este primul film la care nu am rezistat sa il vad cap-coada. Efectele speciale sunt foarte slabe, chiar o rusine, avand in vedere anul in care a fost facut. Actorii joaca incredibil de prost, povestea nu are logica, iar multe scene din film sunt penibile. Este cu siguranta un adevarat MONUMENT DE PROSTIE !!!
  • pisicuta1
    pe 02 Iulie 2012 21:00
    mare porcarie!..............................................................................................
  • Davidov
    pe 02 Iulie 2012 19:00
    Recenziile voastre sunt atat de defaimatoare incat vreau sa vad filmul :))))
  • ionu80
    pe 27 Iunie 2012 12:34
    actori de caca ...scenariu foarte prost .................................................................................
  • .fleer
    pe 15 Aprilie 2012 15:03
    Merita macar nota 5 pentru poveste . Nu e chiar asa usor sa faci un film bun :) , mai ales acum in zilele noastre cand sunt atatea filme bune .
  • Ccucu
    pe 03 Aprilie 2012 13:37
    A fost o pierdere totala de timp. Pot spune cu mana pe inima ca e cel mai prost film din cate am vazut in viata mea!
  • Andru87
    pe 12 Martie 2012 21:44
    mi am facut cont special ca sa sustin si eu ca e cel mai slab film vazut de mine vreodata.titlul lui e format din parti cunoscute in lumea filmului pt a fi gasit accidental.foarte NASOL
  • herleaflorin
    pe 04 Martie 2012 21:16
    mie unul mia placut efectele sunt bunicele trebuia mai multa poveste finalul ciudat au ramas singuri din new york salvati de statuia libertati in fine eu zic ca e cel mai bun film facut de cei de la The Asylum mai bn decat 2012:Supernova care e ultra -plicti
  • Utube
    pe 04 Februarie 2012 13:12
    Din păcate acesta este un eşec pentru cei care l-au realizat, un eşec atât de mare încât sunt foarte greu de enumerat toate faptele sau a lucrurile care au mers prost.

    Referitor la actori se pare că sunt actori de mâna a III-a sau a IV-a sau poate chiar mai rău, pentru că numai astfel se poate explica modul total neprofesional de a interpreta scenele de film, asta nu că scenariul i-ar fi ajutat sau ar fi fost mai bun.

    Ca scenariu se insistă foarte mult pe acţiunile personajelor în detrimentul evenimentului care este mult mai importatnt, dar cu toate acestea, tatăl copiilor este exagerat prezentat, abilităţile şi cunoştinţele fiindu-i atât de vaste, în comparaţie cu meseria pe care o are, încât devin enervante, astfel este cercetăror la un institut de fizică a pământului, ştie să confecţioneze bombe, să piloteze avioane, cunoaşte tehnici de supravieţuire şi câte şi mai câte. Acest fapt aruncă o umbră de neseriozitate şi de ridicol asupra identităţii acelui personaj.

    Enervant mai este şi faptul că se repetă de foarte multe ori anumite linii de dialog şi de situaţii, cum ar fi la început când se tot repetă, prin radio, expresia "Spune din nou", când de fapt se auzea totul destul de clar. La fel şi cu expresia, des întâlnită, "Drumul este blocat, trebuie să găsim o altă cale" sau "Scoate-ne de aici, Bill".

    Ideea filmului este bună, poate singurul lucru bun ce se poate afirma despre acest film, dar este realizată într-un mod jalnic, cu efecte speciale de slabă calitate (sunt jocuri pe calculator mai reuşite) şi dacă este să enumerăm am începe cu erupţia vulcanului, cu ninsoarea care acoperă doar anumite clădiri, maşini sau străzi, cu ţurţurii uriaşi care sar din gheţarul aruncat în aer şi pe lângă faptul că sunt aproape toţi la fel îi şi ocolesc parcă intenţionat pe protagoniştii principali, până la deplasarea gheţarului care, după ce a trecut, lasă în urmă case în picioare.

    Alte "greşeli" vizibile şi iritante ar fi confuzia referitoare la identificarea tipului avioanelor de vânătoare despre care se afirmă că sunt F16 iar când sunt arătate, în secvenţe diferite, se schimbă de la F18 la F22, inconsecvenţa imaginilor referitoare la numărul de aeronave care bombardează gheţarul, despre acestea afirmându-se că sunt 9 în formaţie iar în imagini fiind arătate ba 6, ba 4, ba 1, faptul că un avion fără combustibil ajunge totuşi până la aeroport unde se prăbuşeşte după care din rezervor i se scurge benzină iar la urmă şi explodează (mă laşi!!!), pe străzi, deşi din secvenţă se înţelege că este panică, doar actorii principali aleargă de pericol, ceilalţi oameni se plimbă liniştiţi, sunt foarte puţini oameni în oraşele filmate sau pe străzi, maşinile filmate sunt aproape toate abandonate deşi mai au combustibil în rezervoare, actorii principali găsesc, atunci când doresc să rezolve o situaţie critică, orice obiect de care au nevoie şi care i-ar ajuta, lucru dealtfel foarte iritant pentru un cinefil, pe fundalul sonor se aude continuu cum suflă vântul destul de tare dar afară fulguie uşor iar toate obiectele de afară stau nemişcate fără a fi afectate de acesta (la un moment dat era şi un steag nemişcat), şi câte altele. Ca să nu mai spunem că şi coperta filmului este neelocventă deoarece pe ea apar doi adulţi şi un copil, când de fapt, la final, imaginea din film ne arată doi adulţi şi trei adolescenţi sau copii.

    Finalul, pe lângă faptul că este lamentabil, este foarte descurajant pentru cinefil pentru că sugerează o continuare.

    Vizionare plăcută!
  • Narco88
    pe 08 Ianuarie 2012 00:29
    deci pot sa votez,fara sa pun o stea?E cel mai prost film pe care l-am vazut in viata mea.0 la toate capitolele.Cred ca mai bine ma uitam la un episod din Hanna Montana.(pe care as impusca-o)
  • Adry95
    pe 03 Ianuarie 2012 19:50
    era o faza cu avionu cica nu mai au combustibil dupa 2 min se prabuseste avionu si incepe sa se scurga combustibil cea ce e ironic cateva momente bune in rest pierdere de timp
  • yullyana
    pe 03 Ianuarie 2012 15:19
    Ce nu mi-a placut la acest film:
    1. lipsa de credibilitate a actorilor, recunosc ca incepea sa ma enerveze rasul lor patetic si nepotrivit in acele momente de...sfarsit al lumii :-/
    2. scene SF cu nemiluita...nu e animatie si actiunea se petrece pe Pamant si nu intr-o alta dimensiune sau ceva de genu'
    3. calitatea imaginii, credeam ca filmul a fost creat prin anii 90'
    4. replicile actorilor sunt groaznice x_x
    Ce mi-a placut la acest film:
    1. sincer, nimic :)
  • alex_il_fenomeno
    pe 03 Ianuarie 2012 09:24
    nu a fost un film tocmai stralucit , insa cel putin a venit cu o ipoteza noua asupra sfarsitului lumii , de aceasta data una glaciara . efectele speciale au fost asa si asa , deoarece nu sunt cele mai bune , insa am vazut si multe mai dezamagitoare . acum , vizionarea revina in totalitate la libera alegere , deoarece cu o rabdare mare il poti urmari cu mare atentie ...
  • RoxyD
    pe 29 Octombrie 2011 18:03
    . ... pierdere totala de timp ... chiar daca mare parte din film este facuta pe calculator nu si-au dat osteneala, toate exploziile asupra ghetii sunt identice ... .
  • kakapiciu
    pe 21 Octombrie 2011 08:31
    Un film cam slab, efectele speciale lasa de doric, actorii nu prea oscileaza iar scenariul cam varza. Insa apreciez incercarea de a face un film cu o posibila apocalipsa.
  • crisalisa
    pe 07 Octombrie 2011 21:26
    Of, of...mai, mai! Nu cred ca am mai vazut un sf atat de slab vreodata..am crezut ca-i continuarea de la "2012"...m-am inselat.A fost o pierdere de timp!
  • ovidiu_steff
    pe 29 Septembrie 2011 20:17
    Cel mai tare film posibil si imposibil....l-am vazut de trei ori =)),nu ma pot satura de el,LOL!
  • stufulik
    pe 23 Septembrie 2011 10:26
    cel mai prost film pe care l-am vazut!!!!!!!!!! nu merita sa il am in calculator nici macar pe baza de desene animate
  • danihau
    pe 10 Septembrie 2011 22:45
    cei mai prosti ;actori de rahat; .....................................
  • sorinn95
    pe 06 Septembrie 2011 01:54
    acest film nu se compara cu 2012 , vrea sa copieze o poveste reusita
  • paul2000
    pe 03 Septembrie 2011 19:06
    Daca este o parodie, merge, insa daca este un film serios, cu siguranta trebuie evitat! Actorii joaca extrem de prost, efectele sunt de toata jena, scenariul este compus din cliseele filmelor apocaliptice si este plin de momente fara sens, insa foarte amuzante! Merita vazut doar daca vreti sa vedeti un film aproape amuzant de prost!
  • radu3455
    pe 26 August 2011 21:11
    Nu e cine stie dar daca jucau alti actori era mult iesea mult mai bine
  • chuckyfan
    pe 18 August 2011 13:12
    Tipii astia de la Asylum fac niste filme mai amuzante decat orice comedie cu adolescenti amatori de laba. Efectele speciale parca-s facute in MS Paint, actorii parca isi citesc replicile de pe o foaie etc. Dar asta e Asylum, The Master of Mockbusters.
  • bluedream
    pe 28 Iulie 2011 23:41
    jenant...o mare pierdere de vreme..un film asa slab..se compara cu Moby Dick :))
    cand te gandesti ca pentru filmu acesta sau cheltuit banii
    copie a lui The day after tommorow dar mult mai slaba ..pana la urma cine e Bill Hart? :))) personajul "principal"
  • Razvan97
    pe 26 Iulie 2011 16:04
    Doamne cate stelute ( intre * - *** ) :)) . Nu am vazut filmul si nici nu vreau sa il vad . Ma enerveaza filmele care au legatura cu sfarsitul lumii .
  • T.G.
    pe 16 Iulie 2011 09:54
    Un film prost. Poveste interesanta dar atat. Film low-budget cu actori extrem extrem de slabi...rar am mai vazut actori interpretand atat de prost o scena sau anumite replici. Despre efecte speciale nici nu mai vorbesc pentru ca nu exista. Iar finalul....finalul ciudat...cu multe semne de intrebare....Oare vor sa mai continue povestea in partea a 2? Sa speram ca nu....
  • naunceff
    pe 11 Iulie 2011 18:55
    filmu e un cacat pur.Ce zic eu aici?,jicnesc cacatu daca spun asta.Varza film.
  • karra_aus_munich
    pe 10 Iulie 2011 21:04
    un film de tot kkt ul.actorul principal,la ce fata are,trebuia sa joace in Familia flinstone
  • brutus17
    pe 07 Iulie 2011 19:05
    Am adormit de 2 ori la film. Nu am renuntat pana nu l-am vazut tot pentru ca eram curios sa vad pana unde duce penibilul. Multe faze aiurea in film....Zapada nu lasa o urma de apa pe parbriz, viscolea teribil, dar soselele erau curate de zapada, avionul ramane fara combustibil, dar totusi ajung la aeroport, de unde un 737 decola (parca toate zborurile erau anulate sau era Air Force One?......whatever) plus ca rezervorul de fisureaza si ca sa vezi mai era suficient combustibil si pentru o super explozie.
    Rahat in bat este acest film.
  • saaly
    pe 07 Iulie 2011 09:49
    Cel mai prost fiml care l-am vazut vre-o data.Am reusit sa ma uit cca.40min. cu ciu cu vai.
  • ciri21
    pe 06 Iulie 2011 23:34
    praf total filmul acesta,nu recomand!penibil!!!!!!!!!!!!!!!!
  • liniuta
    pe 06 Iulie 2011 20:18
    Film jenant de slab ce poate concura cu multe din filmele de slaba conceptie si realizate de aceasi casa de filme The Global Asylum nota 4
  • DarkBEny
    pe 06 Iulie 2011 19:49
    astea fac copie dupa copie dupa sant destutele care poate provoca sfarsitul lumi ex cometa ce trebe pe langa pamant in 2021 sau asa ceva numai stiu
  • toro
    pe 06 Iulie 2011 17:39
    Daca cei de la IMDB au fost foarte indulgenti cu acel 3,1... eu stau si ma mir cum am reusit sa vad o asemenea porcarie. Sa-mi fie rusine si i-mi acord mie o nota de 1 poate ma invat minte si numai visez la himere cu filme Sci-Fi de calitate.
  • Manusa
    pe 06 Iulie 2011 14:38
    Un film bunicel, atat si nu mai mult. Actorii sunt mediocrii, iar de efecte speciale nici nu mai vorbesc, sunt dezastruoase, de exemplu nici nu au putut face o scena de accident calumea, faza aceea cand se rastoarna cei trei cu masina si raman cu rotile in sus, masinile de langa erau de carton, sau facute la calculator. Oricum imi pare rau sa o spun, deoarece speram sa fie macar bun de ceva, dar nu este un film reusit......
  • marijuanaandextasycocaina
    pe 06 Iulie 2011 14:14
    asa zikeam si de 2012 k e najpa si a fost marfa raw.la fel kum e si asta.
  • Mona2121
    pe 06 Iulie 2011 00:27
    Mi se pare o ofensa doar numirea in aceeasi fraza a doua productii ca *2012* si *The Day After Tomorrow* si acest "film" ( daca poate fi considerat film).
    Este cel mai prost film pe care l-am vazut in viata mea.
    Si cand spun asta, ma refer la tot ce a implicat realizarea lui : actori, scenariu, replici, efecte.
    Am mai vazut filme low-buget, dar macar actorii si scenariul compensau lipsa unor decoruri de efect.
    Dar chiar atat de low-buget incat sa nu iti permiti sa pui zapada pe toate masinile dintr-un cadru? Vedem in prim-plan o masina cu 4-5 cm de zapada pe ea si la nici 1 metru distanta, o alta care e perfect uscata.
    Si asta nu e singura scapare pe care am observat-o , desi nu am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit.
    Iar efectele... si in jocurile video am vazut mai mult...

    Aaaa...si am mai citit una buna : ca este mai tare ca "Avatar" la efecte . Sunt curioasa cum a vazut persoana respectiva "Avatar" : cu ochelarii invers?
  • fab1anbv
    pe 05 Iulie 2011 23:45
    Un monument de prostie. Cel mai prost film EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Biggy
    pe 05 Iulie 2011 09:17
    imba

    Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere
    Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere
    Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere
  • angelodacian
    pe 04 Iulie 2011 23:14
    Dupa parerea mea este chiar mai bun decat filmul 2012 (ma refer la cel produs in 2009) chiar daca nici unul dintre ele nu m-au impresionat.
  • sSergyUu
    pe 04 Iulie 2011 10:16
    cred k multi altii au crezut k e o continuare la ice age cand au vazut titlul :)) exact k mn
    ai dreptate , nui copie a lui 2012 :)) e o copie a lui " the day after tomorrow" :))
    dak ai vazut filmu o sa intelegi
  • premamotion
    pe 03 Iulie 2011 19:32
    Acest film nu este copia dupa 2012... propune o alta varianta... inspirata totusi din niste cercetari stiintifice... al treilea film despre 2012...
  • Pyka1
    pe 01 Iulie 2011 21:56
    Copie dupa filmu 2012 film din astea mai bine nu se fac ca vor fi distruse de public.Sa faci o copie dupa un film conoscut trebuie sa fi un regizor de tot rahatu.