Comentarii Comentează
  • Horatiucrisan
    pe 16 Noiembrie 2023 12:45
    Un film interesant inspirat dintr-un caz real și cartea autobiografică a Nataschei. Iubitorii de producții Marvel Comics și Jet Lee sa se abțină.
  • lili22
    pe 26 Septembrie 2021 12:33
    Pentru cei care cunosc finalul povestii filmul nu e interesant, cel mult jocul actorilor poate sa il impresioneze.
  • Smrs
    pe 05 Septembrie 2021 21:17
    Filmul merită văzut pentru că reprezintă punerea în scenariu a uneia dintre sau poate a celei mai lungi răpiri din lume. Și merită acest film pentru că s-a și rezolvat, altfel, există probabil răpiri unde victima a dispărut complet. În altă ordine de idei, nu poare reprezenta o lecție ori o sursă de inspirație pentru a ști ce să faci într-un astfel de caz, deoarece tipologia obsedaților este diferită, iar în situația asemănătoare în care copila e furată de pe stradă la 10 ani, e cam fără apărare. În rest, acțiunea e destul de lentă și bizară prin reeducarea copilei de a i se supune criminalului care o ține în viață. Practic, din nemernic, acesta tinde să devină erou salvator..până când fata își aude numele la radio și intenția de a fi abandonat cazul, trăiește o revelațieși fuge.. Nota 7.
  • green_g
    pe 02 Aprilie 2021 18:10
    Un film de-a dreptul pervers. Si cum Netflix incarca tot ce gaseste mai prost, acesta nu putea sa lipseasca din lista lor de de filme 'spalatoare de creiere'.

    Da, a fost emotionant pe alocuri, pentru a transmite ideea de film bun, dar nu este nevoie sa faci un film pervers pentru ca sa vedem noi ce s-a intamplat acolo.
  • AmphitriteMermaid
    pe 18 Ianuarie 2018 13:36
    Unul dintre cele mai tragice si profunde filme pe care le-am vazut. A reusit sa-mi insulfe frica Nataschei si toate emotiile prin care a trecut. Recomand, va va face sa apreciati viata.
  • madalina_iordan
    pe 24 Noiembrie 2016 22:23
    Nu inteleg de ce filmul asta are o nota atat de mica. Mie mi-a placut super mult si povestea si prestatia actorilor, iar faptul ca e inspirat dint-un caz real, l-a facut si mai aparte.
  • Mitza_MvP
    pe 11 Noiembrie 2016 00:02
    Nota mica de pe imdb e data de faptul ca idiotii aia apreciaza mai mult comediile cu adolescenti care se drogheaza,beau si se *** in grup...de aia.ca sa intelegeti toti o data pentru totdeauna
    Referitor la film...socant...un fel de ROOM,dar in acest film se insista doar pe "relatia" dintre cei doi (in filmul acesta barbatul a fost mai atent la eventualele "complicatii",vezi cazul ROOM unde ala era crescut la tarus si nu prea stia el de protectie)..
    O minte bolnava,un psihopat incapabil sa relationeze cu o femeie (scena discotecii),si o fata nevinovata rapita pentru a fi sclava acelui psihopat introvertit..
    Rolul jucat de actrita principala e demential interpretand perfect toate fazele unei fete aflate in aceea situatie fara iesire..
    Dar in final a facut exact ce trebuia,cand trebuia si cum trebuia...oricum era o chestiune de timp pentru ca dementul ala ii dadea din ce in ce mi mult spatiu,
    Din punctul meu de vedere fata cat si baiatul ar fi meritat niste premii (cat mai multe),pentru interpretarile lor magistrale...
  • guliver2010
    pe 11 Aprilie 2014 23:53
    O poveste adevarata despre viata furata a unei fetite de catre un barbat cu minte devianta , un psihopat ce o tine inchisa si o ingrijeste pana la 18 ani , dupa care o considera in mintea lui bolnava a fi iubita lui ..... O poveste uimitoare si trista totodata .
  • cosmin_kedii
    pe 01 Februarie 2014 09:27
    Filmul este destul de simplu, dar arată ceea ce este necesar pentru a înțelege calvarul care la indurat aceata tanara timp de 3096 de zile
  • alex_il_fenomeno
    pe 10 Ianuarie 2014 00:23
    Intr-adevar, o poveste cutremuratoare bine transpusa intr-un drama cu accente deosebite, rezultand un film placut de urmarit, uneori prea lent pentru unele gusturi, alteori prea alert, insa interesant si emotionant totodata. Mi-a placut pentru ca in principal ma asteptam sa nu fie ceva de cine stie ce pretentii, iar surpriza oferita de dramatismul povestii era ceva surprinzator, pelicula reusind sa iti capteze simturile pana la final, cand ardeai de nerabdare sa vezi cum sa termina... Chiar daca inceputul lasa sa se cunoasca unele aspecte, tot astepti confruntarea pentru restul emotiilor. Il recomand cu placere oricui are rabdare si starea necesara pentru a urmari o drama reusita.
  • pst35
    pe 01 Noiembrie 2013 18:48
    Vad ca parerile sunt impartite, mie mi s-a parut un film cu o poveste impresionanta, un joc fff bun al Nataschei - cea mica si adulta, pentru ce mi-a transmis ii dau nota maxima,
  • ddonpandy
    pe 02 Octombrie 2013 16:22
    trebuie vazut mai ales ca este si dupa o intimplare adevarata ...........ce maniaci poate sa fie unii cum sa iei o fetita de 10 ani si sa astepti sa o faci mare si apoi sa o bulesti
  • mebubu2007
    pe 30 Septembrie 2013 20:45
    o realitate care din pacate exista..un film destul de interesant dar cu numeroase scene "trase de par"
  • alyn.alyn
    pe 29 Septembrie 2013 13:17
    Filmul este bunicel, enervant este subiectul, si anume un psihopat care o rapeste pe o copila si o tine sechestrata timp de 8 ani pana cand intr-un final aceasta reuseste sa scape ... nu a fost plictisitor doar enervant la maxim
  • CatalinPHD
    pe 27 Septembrie 2013 20:24
    O dramă interesantă dar am rămas cu multe semne de întrebare...Sincer, a devenit plictisitor până la urmă...
  • tulby
    pe 25 Septembrie 2013 16:09
    Multumesc pentru clarificari,pe mine unul m-ai convins sa il vizionez.
  • margott
    pe 23 Septembrie 2013 20:30
    Nu pricep de ce are nota asa de mica pe imdb. Mie mi-a placut, si, desi lipseste elementul-surpriza, dat fiind ca toata lumea stie cum au evoluat lucrurile in ceea ce priveste rapirea Nataschei, filmul are multe momente tensionate. 3096 de zile, 8 ani petrecuti in captivitate, 8 ani lipsiti de copilaria normala a unui copil de 10 ani, 11 ani, 12 ani, lipsiti de familie, de prieteni, de lumea exterioara. In schimb, Natascha a primit o camaruta in subteran, fara ferestre, in care abia se poate misca. Singurul om pe care-l vede si cu care comunica timp de 8 ani e Priklopil. In legatura cu relatia ei cu Priklopil s-a spus ca ar fi dezvoltat fata de el sindromul Stockholm, lucru negat de ea, iar filmul, bazat pe cartea ei autobiografica, pare sa-i respecte afirmatia. In film vedem doar o Natascha care nu se gandeste decat la momentul eliberarii din captivitate. Care au fost si sunt sentimentele ei in realitate pentru cel cu care a impartit 8 ani de viata, numai ea stie. Totusi, cum copilaria ei alaturi de mama ei n-a fost una prea fericita iar in timpul captivitatii a avut mai multe ocazii sa fuga, e de presupus ca la un moment dat a vazut in Priklopil mai mult decat un strain care a rapit-o in plina zi, de pe strada. Ulterior, Natascha a cumparat casa in care a fost tinuta captiva. Urmare a vastei publicitati din presa in jurul acestui caz, era de asteptat ca se va face un film, mai ales ca in 2010 Natascha a detaliat zilele captivitatii ei in cartea "3096 Tage". Ecranizarea de fata e o productie germana, vorbit insa in engleza, din motive lesne de inteles. Actorii, in frunte cu Thure Lindhardt, se achita foarte bine de roluri, si indraznesc sa spun ca ei sunt cei care dau mai multa valoare filmului.