Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 03 Iunie 2018 23:50
  Un film prost.Nu stiu ce idei a avut scenaristul dar modul de realizare este unul superficial.Regizorul fiind un mediocru nu a putut mai mult.
 • tonymaestrul
  pe 28 Martie 2013 19:30
  O drama foarte interesanta si foarte bine realizata. Recomand acest film tuturor.
 • Vegetarian
  pe 10 Martie 2013 16:32
  Masini dezavantaje - angajati zilieri , batrani , din alte tzari , nu au ce pierde si de multe ori sunt preocupati de cum pot obtine keile de la masina angajatorului , de momentul prielnic sa fuga cu masina cu scule cu tot , si apoi sa vanda pe loc cu 3000 $ o masina recent cumparata cu 12 000 $ , si sa transfere banii in alta tzara . Angajatori fara permis de conducere , ilegali in SUA nu prea reclama furturi la politie ..

  Barbatii de 40 - 50 de ani care vor plece in Spania , SUA , Canada , sperand sa inceapa sa traiasca din munci necalificate , zilieri , merita sa vada acest film inainte sa plece .. In Los Angeles sar plati cel mai mare salar orar pt palmasi din SUA !? = 50 $ / zi ..
  Emigrantii ilegali din LA in 2011 , stateau in film cate 4 - 6 intro camera de 3 - 6 mp , precum ziceau ca stateau si unii romani in Spania , Anglia etc ..

  Barbatii care se casatoresc cu femei din alte tzari care au nevoie de viza , deobicei sunt zgarciti de multe ori fara sens . In acest film o mexicanca casatorita cu un american , transfera lunar o mica parte din salariul sotului ? , pt situatii de urgenta - boli , accidente .. Deobicei barbatii nu verifica extrasele de cont cum zice femeia in film .. Totusi ar fi mai bine ca barbatul sa aloce din salar o parte pe care sa o faca cadou anual asa cum fac companiile ..
 • Roxandra1125
  pe 02 Noiembrie 2012 12:40
  In general o poveste fara "happy end" este trista in viziunea majoritatii. La sfarsit ajungem toti acolo... insa modul in care ajungi conteaza cel mai mult, un film inspirat intr-o realitate dura, emotionant, dar cu toate astea nu m-am intristat pentru ca am vazut speranta, curajul si dorinta de a depasii limitele in care te infunda orice societate. Bravo, un film frumos si o lectie de viata pentru multe persoane.
 • DiCaprio21
  pe 20 Mai 2012 01:05
  foarte frumos filmul , poate multora nu le-a placut chiar asa mult filmul , insa pe mine m-a miscat foarte mult deoarece e exact cum e si in viata reala . unii oameni nu mai stiu ce sa faca cu banii pe cand altii traiesc de pe o zi pe alta . foarte emotionant filmul si foarte bun . merita vazut .
 • cosmin_kedii
  pe 19 Martie 2012 07:54
  Un film foarte trist, despre Carlos un străin nedocumentat în Los Angeles, care cumpara un camion pentru a ajuta sa construiasca o afacere de amenajare a teritoriului.Filmul se dovedeşte a fi o adaptare extrem de buna
  Chiar dacă acest film nu a fost bazată pe o poveste adevarata,. Va veti bucura de acest film
 • ryco0984
  pe 26 Februarie 2012 23:04
  Visul american un mare c@c@/. Si romanii au trecut prin asta anii 1996-2003, Franta, Spania, Italia.
 • pe 26 Februarie 2012 02:16
  [...] la o discutie amicala. Distrus dupa vizionarea lui Ghost Rider 2, am batut din palme si am pornit A Better Life, unul din putinele filme despre care nu stiam mare lucru si care detine o nominalizare la Oscar [...]
 • flopozippo
  pe 24 Februarie 2012 19:58
  Este genul de film care te trezeste la realitate, o drama cutremuratoare despre viata adevarata, despre speranta si neimpliniri, despre bogati si saraci dar si despre omenie, demnitate si curaj. O lectie de viata ce te pune pe ganduri. Merita nominalizarea pentru rolul principal al lui Demian Bichir.
 • Ioana_ngr
  pe 17 Februarie 2012 02:16
  Filmul este o drama in adevaratul sens al cuvantului...viata nu este frumoasa si dreapta cu toti, multi dintre noi sufera mult prea mult. Trebuie sa fim multumiti pt ce avem.. filmul merita vizionat, este o frantura din realitatea mult prea dureroasa ce ne inconjoara
 • xerses
  pe 10 Februarie 2012 22:02
  Un film excelent despre demnitate, despre "crucea" pe care o caram in spate.
 • alin1234
  pe 11 Ianuarie 2012 00:08
  i am dat doar 8 si nu 10 pt ca 2 puncte mi le a luat deprimarea..si totusi..dupa filmul asta...187,training day etc. cu logan in locul lui de parcare si apt cu 4 camere ma simt ...bine..recunoscator. Un film ''urat'' si trist;cand zic urat adica urat ca realitatea :| Nu sunt singurul care are de invatat de aici..,il recomand. Filmul asta promoveaza(printre altele) 7 ani de acasa pt noi si pt cei cu care interactionam. Unii nu au nimic....altii se sterg la cur efectiv cu bani.. :|
 • So.aLone
  pe 26 Noiembrie 2011 23:57
  celora care nu vor sa vada doar S.F sau desene ci cum este viata pt. uni oameni le recomand filmul care este chiar foarte bun..ma surprins placut am crezut ca o sa ma uit 15 minute apoi o sa-l las balta,dar pt mn a fost o lectie ...aceia sa fiu bucuros cu ce am ca altii nu au nici atat :(.