Comentarii Comentează
 • balta67verde
  pe 29 Martie 2019 12:28
  O comedie excelenta cu un John Cleese genial ! Un film care merita vazut si revazut.
 • Raluca87
  pe 26 Ianuarie 2018 18:56
  Foarte buna comedia, mi-a placut Kevin Klein in film, comic personajul. A obtinut un Oscar pentru rolul sau secundar. In zilele de azi nu mai vezi comedii nominalizate la Oscar, nici nu se mai fac filme ca pe vremuri.
 • serban_ionescu
  pe 30 Mai 2017 13:29
  Actiunea conceputa de realizatorii acestui film AMERICAN (nicidecum britanic, asa cum specifica in mod gresit cezarica21 in comentariul sau), nu este decat un simplu pretext pentru punerea pe pelicula a unei comedii de situatii 100%, de relativ buna calitate. Totusi uneori, dupa parerea mea exista secvente in care se fac si exagerari prea mari, cat si portiuni in care coerenta actiunii oarecum are de suferit. Punctul forte il reprezinta aspectul de tip situational al comicului, dar in conditiile in care la capitolul umorului de limbaj, al replicilor savuros-inteligente fine si de bun gust se putea desigur lucra ceva mai mult. Toate aceste aspecte pe care le-am mentionat in ultimele 2 fraze ar fi crescut cu siguranta calificativul meu dat acestei comedii de la "buna" la "foarte buna". In plus, ca si ultima observatie, consider ca realizatorii filmului ar fi putut specula in mult mai multe scene (decat intr-una singura si aceea foarte fugitiva) , aspectul frumos, foarte placut ochiului, al corpului "seminud", mult dezvelit al actritei Jamie Lee Curtis(fica celebrului Tony Curtis), in special in conditiile in care la momentul realizarii acestui film aspectul fizic al corpului ei putea fi apreciat destul de semnificativ peste aspectul chipului fetei (figurii) sale.
 • nelloti
  pe 29 Februarie 2016 22:06
  Slabut de tot. Sunt alte comedii mult mai bune facute in anii '80.
 • andystarx
  pe 16 Noiembrie 2015 15:32
  Una din comediile bune ale anilor 80 !CU un acting bun al lui Curtis si al celorlalti ,il recomand pentru oricine !
 • nyuszi
  pe 02 August 2015 23:53
  Foarte simpatic! In ceea ce ma priveste Kevin Kline a furat show-ul, vorba aia. Personajul lui e bestial, mai ales cand incepe sa "vorbeasca" in Italiana. Mi-a placut si faptul ca personajul lui John Cleese se numeste Archie Leach, care e numele real al lui Cary Grant.

  Sunt curioasa acum sa vad si "Fierce Creatures". Aceeasi actori, aceeasi echipa, alte animale. Sper sa fie la fel de bun.
 • lili22
  pe 11 August 2014 22:05
  Are si partile ei bune, replici reusite, dar am vazut si comedii mai bune...
 • Rippa
  pe 29 Aprilie 2014 10:43
  bun filmul........................................................................
 • deadlord
  pe 19 Mai 2013 19:12
  O comedie foarte buna si foarte amuzanta. Nu am mai vazut un asa film de foarte mult timp. Chair daca titlul nu are aproape nici o legatura cu ce se petrece in film, filmul chiar este interesant.
  Scenariul este chiar foarte bun, foarte bine scis, de regie s-a ocupat destul de bine Charles Crichton, iar distibutia este superba. Pe Kevin Kline de-abia l-am recunoscut in acest rol in care este forte bun. Jamie Lee Curtis este incredibila in rolul Wandei si chiar i se potriveste rolul.
  Sincer ma asteptam la ceva mai slab, dar am fost surptins de cat de bun este. Trebuie vazut.
 • MikkaelWolfganger
  pe 20 Ianuarie 2013 21:30
  Un film simpatic si cam atat.M-am amuzat la el, dar nu as putea spune ca este fenomena.Unele glume sunt cam rasuflate, dar actorii joaca fenomenal!
 • Iulidesprefilme
  pe 22 Noiembrie 2012 20:36
  Jamie Lee Curtis face aici unul din importantele roluri ale carierei sale cinematografice...
 • cezarika21
  pe 03 Octombrie 2012 15:03
  "A Fish Called Wanda" este o comedie britanică spumoasă, plină de inventivitate şi de bun gust. Ca nivel artistic, ea este superioară filmelor americane de comedie din ultimii ani, care au început să fie din ce în ce mai vulgare şi de prost gust. Interpretările actorilor principali sunt pline de haz, aici dându-şi concursul câţiva din cei mai experimentaţi comici britanici. În opinia mea, personajul interpretat de "globe-trotter-ul" Michael Palin este cel mai comic şi stimulează râsul în cascadă.
 • diciluma
  pe 08 Iulie 2012 10:47
  chiar e f reusit filmul ,mai ales pentru acest gen. Si intradevar , de remarcat si Jamie Lee Curtis pe cand era tanara si frumoasa :-)))
 • alex_il_fenomeno
  pe 03 Martie 2012 20:28
  o comedie extrem de placuta , asa cum nu te astepti initial . povestea decurge destul de imprevizibil , astfel incat ti-e greu sa ghicesti miscarile urmatoare , si de asemenea povestea devine inteleasa pas cu pas , personajele captivand prin trasaturile lor atat de inedite si prin actiunile lor , si mai ciudate decat ei insisi . iar protagonistii acestei povesti , Jamie Lee Curtis si Kevin Kline sunt de-a dreptul geniali , reusind sa ne aduca povestea in casele tuturor . de urmarit cu placere , pentru ca destinde atmosfera .
 • florik
  pe 17 Septembrie 2011 10:14
  film frumos amuzant si inteeresant merita vazut...............
 • Ammelie
  pe 29 August 2011 15:56
  Un adevarat feel-good-movie! Amuzant, interesant si foarte placut de urmarit. Jamie Lee Curtis poate fi chiar sexy! In a very 80's way. :) 8/10 pt film si trecut la favorite.
 • mtraianc
  pe 26 August 2011 13:38
  un f foarte amuzant , distractiv si actori misto ................
 • Puiu7
  pe 24 Iulie 2011 17:40
  Nu am vazut filmul insa prefer sa ma uit la Mortile lui Ian Stone pe PRO Cinema astazi de la 22:00 dupa rezumat decat la acest film.It's a bad idea!
 • andu7zu
  pe 24 Iulie 2011 12:00
  Un film foarte bun dar nu se face foarte remarcat...
 • alexx_adrian
  pe 26 Ianuarie 2011 17:58
  Unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut, scenariu, joc actoricesc si actiune intr-o comedie frumoasa.