Comentarii Comentează
 • carsley
  pe 13 Octombrie 2019 16:51
  Atunci când ne dedicăm unei cauze ar fi bine pentru noi și pentru ceilalți deopotrivă să nu cădem într-o extremitate (a Universului, în cazul Clifford McBride) ucigându-ne astfel latura umană. Adesea, se întâmplă să ne scufundăm într-o nebuloasă în goana noastră după....după ceva, orice, bani, iubire, fericire sau adevărul absolut (suntem singuri în Univers?), iar astfel pierdem esențialul, îl pierdem pentru că nu vine la noi strălucitor ci mai degrabă deghizat în banal, mediocru. Din păcate, sau nu, Roy a trebuit să traverseze galaxia ca să ajungă la această concluzie, abia când s-a aflat la miliarde de kilometri a început să prețuiască bucuria unui zâmbet, unei îmbrățișari.
 • PersonalOpinion
  pe 13 Octombrie 2019 01:18
  N-are nicio treaba nici cu Gravity, nici cu Interstellar. Cine incearca sa-l scape spunand ca este mai mult psihologic, ca si cand aceasta ar fi o calitate a filmului, pe de o parte ca nu se poate bucura de prea mare credibilitate din partea publicului care deja l-a vazut, iar pe de cealalta parte, nu face altceva decat sa duca in eroare publicul care se gandeste sa mearga sa-l vada. Este uimitor cum dupa aceste doua filme bune mai sus mentionate, ca sa ma rezum doar la acestea, poate veni unul atat de prost din toate punctele de vedere, dar cu pretentii pe de-asupra. Dezamagitor. Bani dati de pomana industriei cinematografice.
 • R_Afc
  pe 09 Octombrie 2019 19:16
  Fiul abandonat în copilărie de către tată merge până la capătul universului în căutarea unei împăcări, pentru ca ulterior să poată avea o viață normală. Reîntors pe Terra, își dă seama că lucrurile cu adevărat importante sunt chiar în viața de zi cu zi. Acestea sunt ușor de observat, dar nu le acordăm o mare atenție pentru că suntem ocupați cu salvarea planetei și căutarea extratereștrilor. Acesta este mesajul pe care Roy McBride dorește să îl transmită la sfîrșitul filmului.
 • Ion777
  pe 06 Octombrie 2019 20:40
  Dupa ce am vizionat Gravity acum cativa ani , nu credeam ca voi avea nesansa de a viziona un film mai slab si mai dezlanat despre spatiul cosmic precum Ad Astra.
  E un film caruia pare ca i-au murit consultantii in materie de fizica si astro-fizica, asta daca a avut asa ceva de la inceput.
  E o scena in care actorul principal cade de la 30-40 de mii de metri altitudine dar hei.. nu arde in atmosfera si unica parasuta pe care o are ii opreste in mod miraculos caderea.
  Apoi cred ca de-a lungul filmului se aude de nshpe mii de ori "prepare for your psychological evaluation":))) Pici evaluarea, nu zbori, nici macar inapoi pe Pamant (haha!!).
  Evident eternele clisee ale filmelor proaste in spatiu gen "desi avem o misiune ultra importanta care va salva umanitatea, hai sa ne oprim totusi sa vedem de ce nava de explorare norvergiana (wtf?) trimite sos-uri sau de ce maimutele de la bord au omorat tot echipajul". Pe bune ?
  Sau cum explozia nucleara "buna" care nu "prajeste" sistemele electronice ale navei lui Brad, ci doar ii da un spike de propulsie spre pamant.( da fix spre pamant)
  Ca sa nu mai comentam despre saltul cu elicea de pe nava Lima , pe bune?? , asta bate inclusiv zborul cu extinctorul al Sandrei Bullock din Gravity :))))
  Ca sfat , nu mergeti la acest film!! daca totsui doriti sa il vizionati, il veti gasi pe torente in scurt timp la cat de prost este.

  PS: a inteles cineva de la ce veneau impulsurile de energie care amenintau umanitatea?
 • darckman19
  pe 06 Octombrie 2019 16:29
  Foarte slab...am adormit de cateva ori la el...te plictisesti sa te uiti la el,este de sine statator filmul,pacat de actori...mari actori cu asa film slab
 • user-5d9748eaa5291
  pe 04 Octombrie 2019 16:31
  Scenariu foarte slab...pierdere de timp...dar,daca urmarim cu atentie vedem niste lucruri: cum vor arata telefoanele mobile in viitorul apropiat(ecranul transparent etc) si bazele de pe Luna si Marte....
 • MIHAI1866
  pe 01 Octombrie 2019 22:05
  Plictiseală maximă ! Păcat de actori ! Ai senzația că urmeazä ceva wow după muzicä şi cadre, dar totul e un mare fâs !
 • sergiu_moga
  pe 29 Septembrie 2019 22:28
  Despre determinare, curaj, familie si impactul singuratatii - foarte bun filmul! Nota 10!
 • Amorphyus
  pe 28 Septembrie 2019 16:59
  Super plictisitor... o chestie lungita la maxim. Barbologie maximaaaa
 • Cipriandeblaj
  pe 26 Septembrie 2019 23:30
  Îmi dau seama că uneori, anumite situații din viață ne pot ajuta să vedem cu totul altfel lucrurile decât le percepeam înainte. Ba, mai mult, acestea ne pot motiva să fim poate mai atenți sau mai prezenți, să simțim autentic; dar nu numai atât…
  Am fost astăzi la cinema și am vizionat Ad Astra cu Brad Pitt în rolul principal. Bineînțeles că poate concura cu Gravity (2013. Regizat de Alfonso Cuarón) dar nu și cu Interstellar a lui Christopher Nolan din 2014 cu mult îndrăgitul meu actor, Matthew McConaughey.
  Deși fiecare dintre cele trei filme au dramatismul și povestea lor dar și acea căutare de sine ce le caracterizează, ceea ce m-a atras mai mult la Ad Astra a fost particularitatea personajul interpretat de Pitt, inginerul spațial Roy McBride. Nu vreau să dezvălui prea mult din povestea filmului, dar pe repede înainte, pot spune că este vorba despre acest astronaut care pornește într-o expediție top secret la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său, dispărut într-o misiune din dorința de a dovedi existența vieții extraterestre.
  Roy este de un calm extraordinar dând dovadă de un control de neconceput în cele mai tensionante situații, având un puls constant de 80 de bătăi pe minut (eu în timpul filmului am oscilat între 80 și 99).
  Vedem treptat frământările și trăirile lui, modul de a gestiona situațiile și de a ieși înțelept din ele. Sincer, nu pomeneam despre acest film dacă nu cunoșteam și drama lui Pitt, respectiv despărțirea recentă de soția lui, Angelina Jolie.
  Pe parcursul lungmetraj-ului mereu am avut impresia că actorul s-a contopit cu personajul. În acest film și-a pus pur și simplu viața și inima rănită pe tavă. Simți și vezi mereu ca spectator durerea, conflictele interioare și vulnerabilitatea ce nu le arată celorlalți (poate nici în realitate!), dar pe care le deducem din mărturisirile sale private. Sunt convins de faptul că Brad și-a trăit pe viu drama personală oferind prin intermediul personajului interpretat o fereastră deschisă chiar spre intimitatea sufletului său. Nu mai este vorba despre un personaj oarecare bine jucat ci chiar despre drama din viața reală a actorului.
  Mi s-a părut un film cu o puternică încărcătură dramatică, psihologică și chiar meditativă cu ajutorul unor scene mult prelungite tocmai pentru a-i oferi spectatorului timpul necesar pentru a putea procesa starea de fapt a personajului dar până și la propria viață. Spun aceasta fiindcă, am impresia că numai cineva care a trăit sau trăiește drama lui Pitt îl poate înțelege suficient…
 • V4VNow
  pe 26 Septembrie 2019 00:12
  Uneori cand autorii buni inbatranesc ajung sa joace in filme ca asta. Buget redus, scenariu slab, cadre si design mediocre. E evident ca Hollywoodul se cam chinuie sa produca ceva decent in ultima vreme.
 • myrela_robu
  pe 23 Septembrie 2019 17:09
  Un film plictisitor,static fără un subiect clar,fără pic de acțiune sau zvâc,un Brad Pitit candidat ideal la Zmeura de aur ,două ore pierdute degeaba.
 • Zamolx
  pe 23 Septembrie 2019 15:05
  Slăbuț film. Sincer, am fost dezamăgit.
  Nota 4.
 • eedy
  pe 23 Septembrie 2019 10:47
  Candidat serios la titlul de cel mai slab film al anului 2019...
 • morfil
  pe 23 Septembrie 2019 04:37
  OK e slab filmul am înțeles, dar are măcar efecte ce merită văzute în cinema ? Voiam să îl duc pe tata la acest film el fiind pasionat de SF-uri, plus că nu a mai fost la cinema de la Independence Day la Patria. :)
 • user-5d87cc912daaf
  pe 22 Septembrie 2019 22:35
  Foarte slab. Ideea de film de autor care se traduce prin secvențe lungi, fără nicio miza, fără dramatism si fara conflict. Plin de clișee si superficialitate in tratarea personajelor.
 • user-59da661bb5006
  pe 22 Septembrie 2019 10:57
  Slab film, ma asteptam la mai multe de la el.nota 5 .nu merita sa iti pierzi timpul .2 ore stai degeaba.
 • bulldo8
  pe 21 Septembrie 2019 21:36
  Slabut din punct de vedere al subiectului previzibil din punt de vedere al evenimentelor
 • Plif
  pe 21 Septembrie 2019 19:09
  Platit bilete pentru o aventura gen Michael Douglas in Falling Down. Brad Pitt era in siguranta pe orbita lui Neptun.
  Pe scurt. Vazut filmul alaturi de vreo 15 aliens avortati de barza direct in sala de cinema. La iesire 2 dude asteptau iesirea vedetelor. Ce sa vorbesti/explici ....
  Capodopera.
 • Oana_S
  pe 20 Septembrie 2019 15:06
  Ad Astra este o aventură fantastic de bine pusă în scenă. Avem parte de o secvență de început (literalmente) bulversantă, care se petrece la „Antena spațială internațională”, o întâlnire imprevizibilă cu o primată-spațială și o urmărire cu niște ATV-uri selenare, care ne oferă o idee palpitantă despre cum ar arăta Furios și iute în spațiu. Te distrezi, chiar dacă eroul nostru nu se distrează deloc. Read more:
  https://filmserial.home.blog/2019/09/20/la-ce-film-mergem-azi-ad-astra/
 • Steve.R
  pe 20 Septembrie 2019 08:30
  Frumos film, poate au fost câteva faze putin lungite dar in schimb am vazut niste cadre superbe. Mie nu mi s a parut doar un film SF despre spatiu, ci parca s a pus accent pe povestea personajului, drama acestuia sau poate cine stie ,era vorba chiar despre actor în sine....