Comentarii Comentează
 • margott
  pe 17 Iunie 2019 22:16
  Nu pricep de ce li s-a dat ocazia sa-si justifice fapta in fata camerei, sa-si stoarca lacrimi, chipurile, de remuscare. Oricare dintre ei avea ocazia sa spuna "nu", sa incerce sa-i opreasca pe ceilalti. Aveau discernamant, nu erau niste pusti fara minte. Indiferent cum isi justifica ei fapta, au vrut doar sa se imbogateasca si au ales calea usoara. C-au vrut sa fie speciali, nu-i decat abureala. Vrei sa fii special, deci te apuci sa furi carti rare. Esti de rasu-plansu. Iote ca esti special. In sensul ca nu esti ca fraieru' ala care se scoala de dimineata si munceste cinstit pe salariu minim. Esti special fiindca, spre deosebire de ala, ai facut puscarie si ai cazier. Isprava lor chiar merita transpusa intr-un film, sunt convinsa ca nu putini se imagineaza eroi ai propriului film de actiune; daca ti-e sortit sa fii un ratat, dai chix in orice faci. Iar daca vrei sa ajungi faimos sau sa faci ceva rasunator, macar ramai in limitele legii. Degeaba castigi glorie, daca ajungi sa te bucuri de ea dincolo de gratii. Sau mai rau, de pe lumea cealalta.
 • nathalie_dinu
  pe 03 Octombrie 2018 17:51
  Foarte buna regia acestui film care imbina artisticul cu documentarul, avand si cateva elemente imprumutate din filmele de actiune.

  Dorinta ca viata obisnuita sa fie similara cu cea a eroilor din filme sau din romane , daca este concretizata prin mijloacele nepotrivite, poate avea consecinte mai putin poetice.
 • lavara_laiarna
  pe 30 August 2018 19:16
  O pierdere de timp. .mare
 • carmen_angelus_romila
  pe 21 August 2018 19:10
  Un inceput furtunos, un plan gandit, o desfasurare de forta impresionanta,dar la final un chix rasunator al unor tineri visatori.
 • xerses
  pe 19 August 2018 22:26
  Chiar mi-as fi dorit un alt final... Dar, este caz real si nu intotdeauna se termina bine....