Netflix
×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
  • Kul
    pe 27 Ianuarie 2019 16:56
    American Honey (2016)

    – American bummer
    – buna fotografie sudista
    – cu tipa aia sefa, kunt; aduce cu a younger Drew Barrymore. le: “daugther of Lisa Marie Presley”
    – “American honey” este un nickname/song. le: e la final, in duba
    – super OST, cu dub, hiphop si altele
    – kids on the road
    – cu (poveste de) sales (men) and various types of chrs
    – misto Jake. parca i se potriveste
    – intriga tarzie. si asta e nice, cumva
    – filmul incepe de fapt de cand fuge la niste texani mai mosi. si pe vizual, also de acolo scenariul spins-on.
    – nice 1st sex sceene
    – acel bday cake lasat pe jos cu fireworks infipita pe mijloc
    – she has the way of the heart
    – “See? You’re not the only wolf.”
    – Ursul, aka magie
    – niste unghiuri/pov-uri misto
    – si cu glamour/tencuiala de youth, care pe final mai cade un pic
    – sistemul ala abuziv de vanzari, sicky. corporatie? :>
    – imaginea are ceva din lomo-grafie

    And life goes on, fara poc-uri – poate cu lectii. Relativ greu digerabil. le: cica ar fi inspirat dintr-un “vice”-ist gen, ‘mag kids’, a real story. Si filmat cam tot din mână.
  • dacian90
    pe 14 Ianuarie 2017 12:36
    Un film care nu este filmat tot intre " betoane" New York/Los Angeles si asa mai departe, cum sunt majoritatea filmelor din ziua de azi .. e altceva , aproape 3 ore cat a tinut filmul .. nici nu mi'am dat seama cum au trecut.Si da, nu va asteptati la actiune sau ceva de genu.
  • margott
    pe 09 Ianuarie 2017 21:05
    Sigur ca toti visam sa fim liberi, sau macar sa fugim din cand in cand de responsabilitatile care ne mananca zilele : facturi de platit, job-uri epuizante, sefi stresanti, copii galagiosi, soti cicalitori, sotii isterice, samd. Numai ca libertatea asta are si ea un pret foarte mare pe care nu toti suntem dispusi sa-l platim. De aceea majoritatea dintre noi preferam confortul vietilor noastre, cu toate neajunsurile ei : facturi de platit, job-uri epuizante, sefi stresanti, copii galagiosi, soti cicalitori si sotii isterice.
    Cine a vazut Fish Tank probabil va vedea, ca si mine, in American Honey, o continuare a povestii Miei reluata exact din momentul in care s-a incheiat primul film mentionat, iar in Star - o Mia care si-a luat destinul in maini, fugind de o mama absenta emotional, incapabila sa-si creasca si sa-si educe copiii si sa-si tina familia unita. Mi-ar fi placut s-o revad aici pe Katie Jarvis, dar sunt convinsa ca Andrea Arnold n-a vrut sa faca din povestea Miei o saga, in plus Katie e acum femeie in toata firea, cu doi copii, asa ca se impunea o alta actrita pentru rol. Evident ca si Star (Sasha Lane, actrita-amatoare descoperita de Andrea Arnold, ca si Katie Jarvis) are acelasi aer de mica salbaticiune, care cauta in cei din jur iubirea pe care n-a gasit-o in familie. Ceva perfect normal de altfel, mai ales pentru un adolescent, nu toti o cautam atunci cand n-o avem, indiferent in ce etapa a vietii ne aflam ? Ca si Mia, si Star are probleme de adaptare la mediul inconjurator cu toate capcanele pe care i le intinde : minciuni, perversitati, rautate, falsitate. Mediul in care si-au trait primii ani de viata nu le-a pervertit, nu le-a intinat sufletul, n-a facut altceva decat sa le faca sa-si doreasca a gasi o lume mai buna, mai pura, doar ca realitatea e si mai dura, care nu va face altceva decat sa le maturizeze si sa le pregateasca si mai strasnic pentru viata.
    Peseu : mi-a placut la nebunie de Riley Keough. Aflai (cu surprindere, pentru ca nu vad vreo asemanare fizica notabila cu Elvis sau cu Lisa-Marie) ca-i nepoata lui Elvis Presley. Eu zic ca are stofa de actrita.
  • rafaelito88
    pe 29 Decembrie 2016 19:34
    un subiect si un film interesant nu extraordinar,dar merita vazut
  • klute
    pe 14 Decembrie 2016 23:16
    Un road movie... claustrofobic; Andrea Arnold își explorează în continuare tematica obsesivă: mediile sociale defavorizate, dorința de libertate și independență contrapusă limitărilor, obstacolelor și condiționărilor de tot felul. Formatul academic în care a fost filmat American Honey joacă (în cazul de față) un rol constrîngător și ne înghesuie pe toți, personaje și spectatori, unii în alții, lăsîndu-ne din cînd în cînd și să visăm, dar numai pînă la un punct. (Putem fi totuși recunoscători că nu sîntem plasați chiar în situația acelor vite îngrămădite, ce se pot vedea pentru o clipă într-un camion cu direcția abator.) Pentru final, cozii de pește i-a fost preferată cea de broscuță țestoasă.