Comentarii Comentează
  • angelo7
    pe 01 Octombrie 2020 21:54
    Foarte bun.filmul si actorul Michael Dudikoff un as al atelor martiale si luptator ninja.Nu are cum sa nu-ti placa acest gen de fime.
  • Salbaticul
    pe 04 Martie 2020 23:00
    Ceva gen Steven Seagal,bate toată suflarea Pământului iar el e nevătămat,ceva desene animate pentru pasionați.Tom și Jerry este super frumos în comparație cu acest film de tot rahatu',de-a dreptul enervant=2.
  • cezarika21
    pe 31 Ianuarie 2017 07:56
    Văzându-l pe Michael Dudikoff cum cardește în acest film zeci de „bad guys”, nu te poți opri să nu te gândești la Rambo, soldatul invincibil cunoscător al tehnicilor de supraviețuire în orice situație, oricât de dificilă ar fi. Spre deosebire însă de „First Blood” (1982) care avea un scenariu elaborat și un substrat cu tentă politică, „American Ninja” este doar o înșiruire haotică și ineptă de secvențe de luptă în care adversarii cad secerați, iar victoria e 100% previzibilă.

    Filmul prezintă încercarea unui soldat singuratic dintr-o unitate militară americană dislocată în Filipine pentru a preveni și stopa furtul de material militar organizat de un traficant local de arme, în colaborare cu comandanții unității. Lupta pare la prima vedere inegală: soldatul care este și amnezic (deci nu știe cine l-a învățat arte marțiale) își folosește pumnii și picioarele împotriva armelor automate și a săbiilor Ninja, dar reușește să scape nevătămat (cum altfel?) din toate confruntările.

    Atât de tare e Michael Dudikoff în acest film, încât nici nu-i nevoie să-și lovească adversarii, doar apropie un pic pumnul sau piciorul de fața lor și aceștia se rostogolesc de vreo 2-3 ori în aer, mai ceva ca gimnaștii în sălile de antrenament. Cam așa decurge o mare parte a filmului, pigmentat printre altele și cu o intrigă romantică leșinată.
  • OviStof
    pe 30 Ianuarie 2017 21:58
    I-am acordat destule stele pentru vâlva pe care a conferit-o pe vremurile când astfel de filme făceau deliciul nopților de video în casa vreunui amic.
    Pe atunci, când filmele chinezești în care luptele se dădeau mai mult prin aer, grație detentei fantastice (sau, mai degrabă, fantasmagorice) erau singurele filme cu arte marțiale pe care le puteai vedea la cinema, orice vedeai la videotecile clandestine adhoc îți plăcea și dacă avea doar 2-3 tehnici, darămite câte a avut acest film.
    Cât despre Dudikoff, a cam fost apogeul...
  • balta67verde
    pe 30 Octombrie 2016 20:34
    Rahat de propaganda. Militarul american care salveaza lumea de "bad guys". Gunoi la fel de ieftin si primitiv ca cele sovietice si probabil si cele chinezesti. Doar ambalajul e altul.
  • angel69
    pe 28 Octombrie 2016 16:54
    La vremea lui a fost ok, acum insa nu mi se pare ceva extraordinar!!! In lipsa de altceva se accepta si asta!!!
  • cataradu
    pe 06 Aprilie 2010 15:02
    nu am inteles de ce americanii vor sa fie buni si la karate, nu cred ca o sa imi placa filmul asta niciodata.