×
Utilizator
×
Comentarii Comentează
 • regizorul
  pe 31 Decembrie 2013 16:57
  LA INCEPUT UN PIC SLABUT DUPAIA INCEPE SA O IA IN DIRECTIA CORECTA
 • adam002antal
  pe 13 Octombrie 2013 19:23
  filmul e bun noi nu stim daca adevarat sau nu dar sa nu credeti prostiile pe care le scrie nasa pe situl lor ce frate nu ati vazut scena in care Anderson e abandonat . nimic din ce spune nasa sau guvernul e adevarat dar oricum filmul e de nota 10
 • catasmile17
  pe 22 Ianuarie 2013 16:30
  Un film care nu mi s-a parut cine stie ce ...
  Oricum te cam pune pe ganduri la ceea ce s-a intamplat acolo...
 • Sile007
  pe 08 Mai 2012 20:58
  un film care m-a tinut in suspans!pot spune ca e ceva de genul:si daca totusi e adevarat?intrebarea este de ce nu s-au mai continuat zborurile pe luna??sigur ceva i-a speriat de moarte si au ales doar sa se limiteze la statia spatiala
 • Ccucu
  pe 03 Aprilie 2012 12:46
  Un film facut sa para ca un documentar. Povestea este interesanta, horror nu prea e, dar e unul din cele mai bune SFuri pe care le-am vazut recent.
 • georgel1976
  pe 18 Martie 2012 10:15
  un film sf, facut in jurul misiunilor apollo si a conspiratiilor (reale sau nu) in jurul misiunilor apollo. doar un film horror ca si The thing sau alien. nu m-i se pare mare lucru de el, deci nu este o optiune prioritara acest film.
 • herleaflorin
  pe 04 Martie 2012 14:18
  bunicel filmu ideea originala putin de speriat acum nu mai inteleg eu stiam ca pe luna erau decepticonii am vazut in transformers aici vad ca erau ceva gandagi sunt confuz :)) :)) :)) glumeam
 • happy_happylik
  pe 06 Februarie 2012 21:29
  Tocmai am vazut filmul, am citit comenturile de aici si am un singur lucru de spus...nu vom stii niciodata adevarata fata a istoriei sau a prezentului!O vedem doar asa cum ne este ea prezentata...fie ea in filme, documentare sau viata reala.
 • Utube
  pe 21 Ianuarie 2012 10:51
  De la început este bine de specificat că pelicula este o ficţiune, încercând să concluzioneze ideile adepţilor teoriei conspiraţiei referitoare la misiunea Apollo 18 şi la fel ca "The Forth Kind" aceasta doreşte să exprime, de fapt, ideea: "...ce s-ar fi întâmplat dacă...?".

  Marca Hollywood, cu tot ce implică aceasta, se vede de la primele scene iar faptul că de la început cinefilul este avertizat că filmul este realizat pe baza unor documente NASA declasificate, seamănă foarte mult cu începuturile de poveşti "A fost odată ca niciodată...", asta fără a mai menţiona că anual, producătorii de filme de peste ocean, au început să "picure" pe piaţa cinematografică astfel de gen de producţii, cam unul pe an, care într-adevăr generează foarte multe discuţii, polemici şi controverse.

  Filmul este bine realizat, creând impresia de realitate prin utilizarea procedeului, foarte bine cunoscut din tehnica manipulării, de amestecare a realităţii cu ficţiunea, dozate în aşa măsură încât spectatorului, neavizat sau neatent la detalii, îi va fi greu să perceapă diferenţa dintre ele. Totuşi un cinefil versat şi experimentat, atent la detalii şi având cunoştinţe în domeniu, va sesiza micile discrepanţe care, de fiecare dată, dărâmă edificiul ficţiunii realizat cu multă trudă.

  Suspansul este dozat gradual, filmul începând într-o notă relaxantă, tensiunea acumulându-se, odată cu desfăşurarea acţiunii, ajungând ca spre final, care este tragic, să atingă cote maxime.

  La finalul comentariului, pentru cei care cred în veridicitatea existenţei misiunii Apollo 18, ar fi următoarele întrebări:
  1. Cum au ajuns imaginile filmate pe pământ dacă modulele au fost distruse în urma coliziunii?
  2. Cum a fost transmisă o aşa de mare cantitate de imagini filmate pe pământ? Vorbim de tehnologia din 1973 şi de faptul că pe module existau mai multe camere de filmat. Deloc de neglijat este şi faptul că imaginile fiind înregistrate iniţial pe film de 16 mm, trebuiau ulterior convertite digital şi transmise. Atenţie: anul 1973!
  3. De ce obiectele, din modulul aterizat pe lună, se comportă la fel ca şi sub acţiunea gravitaţiei terestre deşi în modulul lunar gravitaţia mai scăzută ar trebui să le permită să se mişte mai uşor?
  4. De ce personajele sunt aceleaşi şi în filmările document ca şi în filmările de studio? E greu de imaginat că au găsit trei oameni identici.
  5. De ce imaginile se strică doar în momentele culminante ale filmărilor?
  6. De ce, în imaginile filmate document în care se vede pământul de pe lună, umbrele astronauţilor sunt în direcţia opusă sursei de lumină?

  Pentru cei doritori, filmul este o sursă bună de stimulare a teoriei conspiraţiei şi oferă momente suficiente de sperietură.

  Vizionare plăcută!
 • pe 18 Ianuarie 2012 01:20
  [...] gen care prinde la public. [REC] a fost un film bun si pe gustul meu, speram acelasi lucru si la Apollo 18, erau ceva zvonuri cum ca filmul ar fi cu zombies spatiali, dar nu le poti avea pe toate, asa ca am [...]
 • Sorin87
  pe 12 Decembrie 2011 22:20
  Pare a fi un film ce merita vizionat,subiectul este interesant.Oricum sunt fana al acestor gen de filme,cred ca va fi pe placul meu.
 • morfil
  pe 06 Decembrie 2011 15:35
  Filmul abordează o temă favorită teoriilor conspirației, destul de întemeiate când vezi cât de firav este așa-zisul modul lunar, când analizezi ciudățeniile din fotografiile lunare gen umbre, mișcarea steagului, poziționarea astrelor, etc., când te întrebi de ce nu au mai mers pe Lună să construiască baze lunare, telescoape, rampe de lansare (chestii logice când te gândești la atmosfera rarefiată a Lunii, deci vizibilitate ridicată pentru telescoape, deci lansări cu consum redus de combustibil, deci cercetări asupra efectelor fizice și psihice provocate de mediul izolat al bazelor din afara Pământului asupra organismului uman), și, nu în ultimul rând, dezvoltarea unor tehnologii de forare și transport al resurselor prețioase de pe Lună pe Pământ (doar când deveneau fiabile dpdv economic), valabile, într-un viitor mai îndepărtat, și explorării planetei Marte. Este un mister de ce nu ne-am întors pe Lună. Și ca să evite subiectul, "ei" ne tot vorbesc de Marte... infinit mai greu de ajuns acolo cu echipaj uman... Oare ce ascund?

  Din nefericire, filmul, autointitulat "documentar", nu prea face lumină în toate aceste cazuri de mai sus, ci preferă să fie un film de duzină, când putea fi un film excepțional.

  Modul de filmare pare desprins din REC și Alien, destul de obositor la un moment dat, deși acțiunea curge frumos vreo jumătate de oră.

  Filmul mă ține în suspans, naște o mulțime de întrebări, redă perfect senzațiile explorării spațiului, pare un SF bestial, până când ... APAR NIȘTE ARAHNIDE EXTRATERESTRE DEGHIZATE SUB O CARAPACE ASEMĂNĂTOARE PIETRELOR !!!!!!!! Chiar nu puteau găsi altceva?! Lipsă crasă de imaginație! Evident că pentru supraviețuirea în asemenea medii vitrege, insectele sunt cele mai indicate din multe puncte de vedere, însă mă așteptam la alte forme inteligente de viață, chiar la ființe eterice, ceva de genul... Dar... am uitat... acesta este un "documentar"...

  Și totul începuse atât de bine încât îmi făcusem iluzii că voi vedea ceva epic...

  Spre final se mai drege busuiocul, iar gustul nu mai este atât de amar. Uite așa ajung cei trei cosmonauți EROI, boala americanilor să aibă eroi, chiar dacă falși, pentru că nimeni nu are voie să păteze imaginea unui erou și nimeni nu mai dezgroapă securea războiului și trecutul. Ce a fost, a fost, eroul este erou.

  Un 6/10, dar putea fi un 10/10 dacă nu erau insectele alea nenorocite și penibile.
 • mtraianc
  pe 03 Decembrie 2011 17:06
  interesant , pentru amatorii genului este bun , pentru cei care urmaresc Tinar si nelinistit ,,este naspa
  ori cum ,, care este adevarul ??? CINE STIE ??
 • Da-Luck
  pe 13 Noiembrie 2011 11:05
  n film foarte interesant. Chiar daca nu este cine stie ce film la prima vedere, imi pun semne de intrebare legat de adevarul legat de acele evenimente descrise in film. Chiar la inceputul filmului este scris ca in 2011 pe nush ce site au fost postate niste filmulete secrete, iar dupa acele filme s-a facut acest film. Ma intreb daca este adevarat acest caz, cel petrecut pe luna......nu ca nu ar putea fi adevarate pt ca pot exista "chestii ciudate" pe alte planete si nu le cunoastem si totusi ar trebui sa ne asteptam la orice cand exploram taramuri si planete necunoscute
 • claudiu-daniel-lugoj
  pe 12 Noiembrie 2011 21:06
  Bunicel filmul,dar ce ne prezinta acest film sunt doar niste ipoteze,deci nu e sigur ca e si adevarat,dar filmul e interesant te tine in tensiune destul de mult.
 • MikeNight
  pe 12 Noiembrie 2011 19:57
  Un thriller Sci-Fi filmat in stil "Lunar Mod" destul de interesant ... nu este NAS(p)A.
 • xerses
  pe 10 Noiembrie 2011 21:42
  Nu mi s-a parut deloc terifiant...M-a cam plictisit.
 • toro
  pe 09 Noiembrie 2011 17:35
  Intre anii 1961 și 1975 sa derulat acest program Apollo (rachetele Saturn) Acest obiectiv a fost atins cu Apollo 11 în iulie 1969 cand sa facut prima aselenizare si vazuta de mine la tv -live ! La acea vreme exista o concurenta acerba intre cele 2 mari puterii mondiale. Sa discutat mult acest subiect ,cu parerii pro sau contra veridicitatii acestui program Apollo .Programului spațial Sputnik a fost in rivalitate .... Revenind la Filmul Apollo 18 (fictiune) . pot spune ca nu a existat deoarece bugetul SUA era cam pe fundul galetii* datorita razboiului din Vietnam. , Nu stiu ce au vrut sa demonstreze cu acest film , care sincer ma dezamagit total . Filmul se poate vedea in format DvdRip 1,3Gb de pe torrente (ex: Isohunt) si subtitrarea pe Sub.ro . Deci fi-ti convinsi i -filmul sa vazut in Ro.
 • robbiex2
  pe 09 Noiembrie 2011 05:09
  Un film misterios si cu un mesaj destul de interesant pentru unii.Ma uimesc si acum americanii cu ce pot face, dar ma ales ce puteau face in acei ani, cand noi romanasii...rulam cu ARO si ne miram cat de buna-i tuica si sarmaua pe vremea aia.Filmul il pot clasifica a fi un documentar reusit, un film foarte credibil si destul de interesant pentru toata lumea.Tehnologia uimeste iar mintea omului evident ca nu are limite.Ca au fost sau nu rusii, ca au fost sau nu americanii asta chiar nu mai conteaza in acest prezent sadic si rece unde catastrofele sunt la ordinea zilei.
  Filmul nu plictiseste datorita scenelor interesante si nemaivazute in alte filme.Ca exista sau nu extraterestrii, ca pe luna este sau nu viata..asa ramane la mintea fiecarui om :)
 • Manusa
  pe 08 Noiembrie 2011 20:46
  Un film foarte interesant. Chiar daca nu este cine stie ce film la prima vedere, imi pun semne de intrebare legat de adevarul legat de acele evenimente descrise in film. Chiar la inceputul filmului este scris ca in 2011 pe nush ce site au fost postate niste filmulete secrete, iar dupa acele filme s-a facut acest film. Ma intreb daca este adevarat acest caz, cel petrecut pe luna......nu ca nu ar putea fi adevarate pt ca pot exista "chestii ciudate" pe alte planete si nu le cunoastem si totusi ar trebui sa ne asteptam la orice cand exploram taramuri si planete necunoscute.....
 • luciliusus
  pe 07 Noiembrie 2011 23:57
  Interesante parerile...dar...ati uitat ceva. Si anume campul de forte din jurul pamantului care se numeste Van Allen http://ro.wikipedia.org/wiki/Centura_de_radia%C8%9Bii_Van_Allen. Ce spune asta? Ca pana in 850 Km in jurul pamatului e ok. dupa? Ne parajim. Si atunci? Cum am ajuns pe luna? Cu folia de aluminiu din jurul capsulei? Daca vreti sa vedeti filmarile regijate http://www.youtube.com/watch?v=_ecBbSIdBKI&feature=related.
  Apropo. Daca tot suntem atat de avansati, de ce nu am facut o baza pe luna? Vechea poveste....Extraterestrii. Se poate. Dar...Sa privim adevarul.
  De ce atatea sonde peste tot?
 • VasyL
  pe 07 Noiembrie 2011 14:54
  Un film care merita vazut, mie mi-a placut foarte mult . De ce nu ar fi existat o misiune secreta apollo 18 ? Poate sa numit altfel, poate ca au fost trimisi in misiune sub pretextul unor lucrari pe vreo statie spatiala , pai cand vreo data a confirmat nasa ceva ? Oricum filmul are cateva faze exagerate, cum ar fi paianjenul extraterestru, parca desprins din seria "alien".
 • gigiberlogea
  pe 04 Noiembrie 2011 06:47
  Filmul este bun pentru pasionatii genului. Un fel de thriller cu mici pietroaie cu picioare. :-). Nu are rost sa se dezbata problema daca Apollo 18 a fost sau nu pe luna. Nu imi dau seama pe ce au cheltuit o gramada de milioane pe productie cind el este filmat 70% din timp intr-o macheta a modulului lunar. Nu e un FILM DOCUMENTAR , este un film "de te ingrozeste" LOL.
 • alin1234
  pe 02 Noiembrie 2011 14:30
  merita nota de capodopera ... un film poate da atata rautate intre oameni care filozofeaza despre extraterestii,si biserici si etc..:) si e doar un film..si daca nu e...hai sa ne facem peri albi...sau..faceti va care vreti..chiar nu mai e site sau forum in care sa nu ne f***m in gura unii pe altii?...a..da..ca film: e ok.
 • kpax
  pe 24 Septembrie 2011 19:49
  ...adevarul este ca este greu de verficat ce este adevarat si ce nu....este la fel de posibil sa fi fost sau sa nu fi fost pe luna...cum la fel de posibil este sa fi ajuns deja pe marte...cine crede-ti voi ca mai spune adevarul in ziua de azi
 • cristinapascaliu
  pe 11 Septembrie 2011 15:43
  mi-au placut anumite parti din scenariu .....este un film mai bun decat super8
 • anonymous.60416fe8ceca4
  pe 07 Septembrie 2011 01:22
  Comentariu șters
 • Alexandru93
  pe 05 Septembrie 2011 23:36
  din cate vad eu,acest film,documentar are deja 8 milioane de dolari stranse numai in SUA deci pt producatori numai conteaza daca imaginile sunt adevarate sau nu atat timp cat ei fac bani frumosi acum. In concluzie fiecare crede ce vrea atat timp cat plateste ca sa vada filmul si probabil asta a fost si scopul sa faca bani.
 • otonis
  pe 04 Septembrie 2011 23:22
  Prietena verisoarei vecinei de la etaju' 4 din scara vaduvei unchiului sefului surorii mele este ghicitoare-n zat de ceai verde, si a spus ca-i adevarat tot ce este in filmul asta, cuvant cu cuvant, cadru cu cadru, gandac cu gandac. Tocmai am vazut si eu filmul, si acum ca stiu ca-i adevarat m-a simt ingrozit pana-n intestinul mijlociu. Nici somn nu mai am, poate si din cauza ca s-a facut foarte cald sub plapuma de unde scriu, dar mai bine mor inecat aici in transpiratie decat sa mai scot capul pana nu aud cocosul gemand.
 • Ochiul
  pe 04 Septembrie 2011 16:14
  Cind apare in cinematografe? stie cineva ? Multumesc anticipat
 • csmpf
  pe 29 Iunie 2011 00:26
  Vad ca oamenii au dat note iar fimul nu a fost nici macar lansat in SUA. De ce Cinemagia nu face ceva pentru ca filmele sa nu mai poata fi votate inainte de lansare?
 • cruceaRoza
  pe 22 Mai 2011 14:34
  Cum mama naibi 2 l-au vazut, 2 il au la favorite si alti 2 il au pe DVD ???????
 • TheSmasher
  pe 19 Martie 2011 11:00
  de unde stiti voi ca s-a anulat acea misiune apollo 18?
  chiar credeti tot ce e pe internet ?
  chiar crede-ti ca expertii vin din america?
  poate chair asa este ,o vi ceva pe luna un mic virus care afecta populatia planetei
  sper sa mai traiesc inca 25 de ani pana cand se vor face publice manuscrisele de la marea moarta ( acelea despre care vor rasturna tot despre Biserica )
  pe luna cad cei mai multi meteoriti ( care vin din toate colturile universului)deci ...
  dar fie care cu crezul lui
  para intersant filmul chiar daca e SF
 • bihoreanu
  pe 14 Martie 2011 11:40
  Vreau sa il vad sunt curios ce va aduce nou acest film documentar si ce intrigi legate de presupusa viata in spatiul extraterestru
 • bloodthirst
  pe 14 Martie 2011 01:10
  Ma intreb,inainte de a fi facut public,este cineva care verifica sinopsis-ul?
 • legolas05
  pe 23 Februarie 2011 22:25
  daca Sinopsisul este bun inseamna ca este interesant
 • Gallagher
  pe 20 Februarie 2011 01:12
  Cel care a facut sinopsis-ul la film e informat prost si ar trebui sa mai citeasca putin, misiunea Apollo 18 nici macar nu a avut loc si a fost anulata.
 • CoGo-le_PoPo
  pe 20 Decembrie 2010 19:14
  Apoll 18 < or = 2010 year this is Budoar Style xxx pervert