Comentarii Comentează
 • Chatbaloo
  pe 29 Ianuarie 2019 19:59
  Un film pentru persoanele ''numb'', saturate de filme, care vor mereu mai multa violenta, mai mult sex, mai mult sange, mai multe mate, mai multa nuditate. Toate astea ca sa poata simti ceva, ca sa fie socati. Din punctul asta de vedere, filmul reuseste sa se ridice precum un monument in fata adeptilor lui.
 • nathalie_dinu
  pe 06 Ianuarie 2019 04:43
  O insiruire de scene de tortura si un fir narativ pueril si lipsit de logica. Majoritatea actiunilor personajelor sunt nejustificabile.
  De exemplu, personajul principal reuseste, cu multa greutate, sa scape de cei care il hartuiau, urmarind sa-l omoare, dar se intoarce in mijlocul acestora, de buna voie si fara nici macar un motiv.

  Actorul principal a jucat extrem de gros , afisand o singura expresie tot filmul, indiferent de ce i se intampla, indiferent daca era torturat sau daca doar calatorea cu barca.

  Totusi nu regret ca am vazut filmul, pentru ca orice film prost care nu te omoara, te face mai puternic:)
 • mihnea_aspru95
  pe 01 Decembrie 2018 01:44
  Un film Original Netflix, buuun a fost (dar nu e pentru oricine, atenţie!)
  Recomand dacă ţi-au plăcut filme ca The VVitch şi Hereditary (dacă nu îţi plac filmele acelea, cam la fel şi ăsta o să ţi se pară... adică "bloody awful", "waste of time", ceva de gen, şi o să-ţi producă cel mai mare disconfort).

  Apos+le (asta cu "+" de la tine @boghiu_andrei o ştiu, mişto băgat, nu cred că mă gândeam să bag asta cu "plusul"... de aceea şi desenezi super fain bro, ai inspiraţie), singurul trailer - https://www.youtube.com/watch?v=J1JdWOqc9Q8
  Şi-aşa n-am văzut multe filme originale de la Netflix de când m-a enervat Bright, și-l văd pe ăsta ca lumea, foarte bine structurat.
  Vrei să afli ce mama naibii se petrece din primele 10 minute (te bagă zdravăn în pâine).
  Totuşi, nu este chiar atât de slow-burn/lent ca VVitch și Hereditary, dar tot un pic pe acest stil, însă mai antrenant. Am remarcat faptul, cu toate că nu prea-s foarte multe secvențe de acest fel (şi când sunt, sunt scurte ca să pară cât mai realiste), coregrafia luptelor seamănă cu ce făceau în filmele The RAID (unde regizor, tot Gareth Evans a fost).
  Filmul e gruesome, bloody, şi mai grotesc ca Hereditary (parcă), la câteva scene vei strâmba din nas şi gură, deci te-am prevenit la ce te încumeţi :D
  A avut şi un Soundtrack foarte bun.

  P. S. Asta era o părere de-a mea pe care ar fi trebuit s-o înregistrez atunci în octombrie, dar niciodată nu-i prea tărziu, aşa că so be it!
 • morfil
  pe 23 Octombrie 2018 23:10
  Neașteptat de bine realizat. L-am văzut pe Netflix la calitate 4K la o oră tîrzie în noapte. M-a impresionat cu anumite scene: femeia-demon, omul-sînge, profetul mincinos, sacrificarea pruncului, deznodămîntul. Actorii aleși bine. La început mi s-a părut destul de bizar modul în care juca protagonistul, dar am realizat că se potrivește cu povestea la fel de bizară. Un thriller cu momente horror de nota 7. Dacă se insista pe partea horror, și aveau unde să facă asta, ieșea chiar mai bine.
 • lavara_laiarna
  pe 16 Octombrie 2018 11:01
  Un teatru pe seama unei credințe nefirești, umplută cu sânge.. din plin.