Comentarii Comentează
 • mariustm
  pe 23 Februarie 2016 18:34
  DA e cel mai tare serial sf pacat ca nu au mai continuat povestea si actorii ca o manusa pe rol :)
 • 3dmark
  pe 22 Octombrie 2015 12:30
  Dupa parerea mea ,BG este unul dintre cele mai bune seriale Sci-fi ,daca nu chiar cel mai bun,vorbesc pentru iubitorii genului Sci-fi,care au urmarit si Saga Star Trek*NG*Deep Space 9*Voyager etc,care au urmarit pe Sheridan in Babylon 5 ,vorbim de Farscape,vorbim de Saga Stargate,ne aducem aminte si de Dune.Aici putem vedea un storyline bun,personaje complexe care se dezvolta,chiar si efecte speciale rezonabile pentru o serie Tv,un spectru religios atipic si un adversar redutabil rasei umane,poate chiar la fel de periculos ca si Umbrele din Babylon sau Borg-ul sau Dominion,chiar daca nu la fel de avansati tehnologic.
 • Nightprowler
  pe 29 Iunie 2015 12:24
  M-am oprit cu vizionarea la sezonul 2, n-am mai rezistat. Unele personaje sunt foarte antipatice si prost jucate, vezi Laura Roslin/Mary McDonnell si nu in sensul sa ridice filmul ca de exemplu regele Joffrey/Jack Gleeson din Game of Thrones. Nu mai zic de melanjul cu religia si armata de insubordonati care o are amiralul Adama.
 • cosmin_kedii
  pe 23 Februarie 2013 09:07
  Scenariul este pus bine împreună, actorii joacă rolul perfect, universul este interesant ,dialogurile sunt adesea întunecate și pline de mesaje, precum și efectele speciale sunt superbe
 • metalys
  pe 27 Septembrie 2012 20:49
  Sunt fan star trek si m-am uitat in speranta ca o sa descopar un alt serial frumos,dar e mult sub asteptari,un serial cu foarte multe scapari si greseli de regie ,situatii neexplicate nici pana la sfarsitu filmului..probabil s-au gandit ca sa iti imaginezi tu restul,dar deja sunt prea multe
 • herleaflorin
  pe 29 Iunie 2012 23:51
  foarte bun serialul buna povestea surprinzatoare de bune efectele speciale pt un serial tv imi placea poate si mai mult daca se axa un pic mai mult pe bataliile spatiale si actiune atunci era si mai bine
 • SilverKnight
  pe 08 Iunie 2012 22:01
  Serialul meu preferat, mi-a placut foarte mult felul in care au fost construite personajele.
 • zelisca
  pe 09 Septembrie 2011 12:52
  un serial bun care are tot cei trebuie in special melodile care le are in el
 • marxshalom
  pe 18 Mai 2011 12:22
  Finalul serialului, m-a facut sa nu imi para rau ca am vazut toate episoadele din acest serial. Imi place genul care are o linie si ...o duce la capat (un capat ok pt mine in acest caz).
  O replica ce mi-a ramas din ultimul episod: "Astazi este prima zi din restul vietii tale!, Lee!"
 • oneloser
  pe 26 Aprilie 2011 21:40
  cel mai tare serial sf pe care l-am vazut pana acum. mi se pare ciudat cat de putine persoane au bifat ca au vazut acest film.
 • kenya
  pe 03 Mai 2010 17:39
  Un Science Fiction inspirat,activ si sensibil.Actori incadrati perfect in rol.Intr-o lume muribunda,aflata sub teroare,reprezentata de un numar pe un perete,se petrec uneori intamplari la extremele umanitatii .Personajele,complexe, surprinse de actiune in ipostaze elaborate, sunt motivate individual si colectiv de ratiuni multiple.Luptele duse cu violenta de flota (scene specifice SF)se intrepatrund cu scene sensibile de relationare intre oameni,dragoste,ura,razbunare,lupte politice,toate sunt asezate foarte echilibrat in acest serial.Ideea in sine este una sensibila si nascatoare de intrebari-Putem ajunge la o intelegere cu o forma de existenta care aproape ne-a distrus odata si care o poate face din nou,stiind ca totul a fost din greseala noastra,si ca acest armistitiu este singura cale de supravietuire?Am fi in stare sa acordam dreptul la existenta,acelora care ne-au produs cel mai mare rau?Acordandu-ne astfel si noua o sansa?Calea iertarii si a concilierii pare uneori,imposibil de parcurs-calea iertarii de sine.Echipajul de pe Galactica ne lanseaza aceasta provocare si ne deschide usa spre un univers uman complex.
  SA CORECTEZE CINEVA PORCARIA AIA DE SINOPSIS!!!!
 • bad_slick
  pe 03 Ianuarie 2010 20:33
  robotii se numesc "cylon"nu "ciclon".deci nu induceti in eroare cititorii
 • Emy13
  pe 02 Septembrie 2009 12:09
  Merita vazut,imi place foarte mult.Iar actori au facut o treaba foarte buna dupa parerea mea.Serialul mi se pare deosebit,merita !