Sinopsis

Intr-un oras de munte se petrec o serie de rapiri si crime. Aici traieste retras Paul (Antonio Banderas), un scriitor care s-a bucurat de faima, acum falit si alcoolic, care incearca sa-si depaseasca blocajul si sa scrie. Intr-o imprejurarea tensionata il intalneste pe Jack (Jonathan Rhys Meyers), un strain ciudat, caruia ii ofera gazduire. Jack, cu o personalitate puternica si un stil de viata total opus lui Paul, ii ofera ajutor pentru reaparatii ale cabanei si ulterior ii impune o intelegere pentru a scrie o poveste buna. Tensiunea generata de cele doua personaje se amplifica cand apare Laura (Piper Perabo), agentul imobiliar al lui Paul.

Scenariul scris de Justin Stanley si Marc Frydman, e o adaptare a filmului francez "Papillon Noir", iar scenele dintre cele doua personaje si relatia care se dezvolta intre ele sunt foarte bune, insa, in ansamblu intriga nu e plauzibila.

Regia lui Brian Goodman si jocul actorilor Antonio Banderas si Jonathan Rhys Meyers, fac filmul captivant chiar si atunci cand unele situatii nu au sens sau sunt ridicole.