Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 12 Iulie 2020 15:49
  Pe mine nu m-a convins filmul acesta modest , nimic deosebit , dar cred ca vom vedea in viitor foarte multe productii identice.
 • parker26
  pe 25 Februarie 2019 21:51
  Mult mai bun ,ca green book ,a avut foarte mult suspans ,asta era film de oscar ,trebuia sa i dea oscaru .Recomand ,foarte bun si interesant de la inceput pana la sfarsit
 • Smrs
  pe 03 Februarie 2019 00:59
  Un film simpatic, bine realizat, dar care n-a punctat asa mult la drama, ceea ce se vrea a fi. In plus, a amintit prea mult de contextul istoric intr-un moment in care negrii sunt bine merci in America. A amintit intr-adevar de cateva cazuri marginale din actualitate, dar astea vor exista mereu.
 • Manusa
  pe 26 Ianuarie 2019 23:00
  Un film bun, dar nu excelent cum poate parea datorita atator nominalizari la Oscar. Eu unul nu il vad a fi atat de bun. Da, prestatia actorilor este foarte buna, povestea nu este una noua....In fine, poate am avut prea mari asteptari, sa fie unul de exceptie, dar mie unul mi s-a parut si asa bun si merita vazut.
 • Sorin87
  pe 22 Ianuarie 2019 21:24
  Filmul arata discrepanta dintre negrii si albii Americii care dainuie de foarte multa vreme
 • sabinalin
  pe 11 Decembrie 2018 14:24
  Afro-americanii au fost impilati de-a lungul secolelor si acum au pornit in cautarea timpului pierdut, nu se supara nimeni ca se fac filme de propaganda, intotdeauna s-au facut, problema care se pune e aceea a valorii, patru nominalizari la Globul de aur mi s-au parut multe pentru un astfel de film, Hollywoodul n-o sa i-o ierte niciodata lui Trump, victoria electorala a acestuia a fost un mic dezastru pentru Cetatea Filmului, il stiam pe Spike Lee ca pe unul dintre cei mai respectati cineasti de culoare, caricaturizarea grosiera a personajelor nu-i face deloc cinste, progenitura lui Denzel mi s-a parut foarte departe din punct de vedere actoricesc de ilustrul sau tata, poate ca il voi mai vedea si in alte filme si imi voi schimba parerea, la cum merg lucrurile nu-i exclus ca acest film sa se umple de premii, traim intr-o epoca in care politizarea e din ce in ce mai sufocanta iar distinctiile cinematografice isi pierd tot mai mult din onorabilitate.
 • dany6960
  pe 31 August 2018 23:16
  Filmu' ca filmu', da' cu subtitrarea ce-ati avut ma nene ma :))