Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 21 Mai 2020 18:49
  Filmul are un scenariu ofertant insa modul in care este pus in practica,lasa de dorit...Multe faze si dialoguri aiurea si fara sens fac ca filmul sa fie penibil rau..De vazut cu gasca pentru o distractie mai mare,in rest nu!
 • user-5ae4f2b0b4521
  pe 05 Mai 2020 21:45
  Jalnic, pierdere de timp, nu merită nici nota 1!!
 • boghiu_andrei
  pe 20 Decembrie 2019 00:45
  Nu prea fac eu recenzii la filme slabe, dar ar trebui să o fac mai des, cazul de față e un exemplu. Trebuie să scriu și despre unele încercări eșuate.
  Filmul Oliviei Wilde, filmul ei de debut în regie, "Booksmart" ..."Bookstupid" suna mai ok.
  E cel mai cringe film pe care l-am văzut în ultima vreme.

  Din prima scenă mi-am dat o palma peste față.. Nu poti să tratezi atât de caricatural subiectul ăsta, nu ai cum. În ce lume există persoane ca adolescenții văzuți în acest film? Parcă erau niște copii care joacă/imită/se prostesc, dar nu se întâmpla asta, totul era normal. Ne arată că așa se comportă tinerii, așa este văzut comportamentul adolescenților, comportamentul fetelor. Parcă mă uitam la o parodie, una făcută de niște copii de liceu. De ce nu e trecut și la categoria SF? Atât de exagerat, ireal și penibil e. Glumele sunt și ele jenante, multe dintre ele, dar și extrem de exagerate, fără sens, forțate..

  Cele două actrițe(Kaitlyn Dever și Beanie Feldstein) joacă bine, au carismă, sunt alese bine, au chimie, vor fi actrițe cunoscute în viitor, se vede asta în interpretare, dar alta e problema.. Modul în care au ales scriitorii să trateze subiectul, cum l-au abordat. E o exagerare amețitoare, penibilă, trasă de păr până la smulgerea scalpului. Zici că e un "Superbad" reciclat de niște frustrați. Aceleași momente cliseice, decizii penibile, găuri în scenariu, mesaje penibile, mesaje despre puterea femeilor(spuse de două aiurite), au ales să trateze femeile ca pe niște aiurite, josnice, amărâte. Ce e asta? Comedie? Nici măcar nu am zâmbit, de râs nici nu s-a pus problema.

  Câte exagerări.. Exagerări de situație, exagerări în interpretările actorilor, exagerări în alegerea scriitorilor, exagerări peste tot. Mi-am dat ochii peste cap de vreo zece ori.
  Vad că e printre cele mai apreciate filme ale anului.. Wtf? Știm cu toții de ce e apreciat, știm...
  Măcar am învățat în lucru. Ursuleții de pluș au puteri nebănuite.. Ling Ling. Lecție de viață, o să dorm mai bine la noapte, chiar aveam nevoie să știu cât de util e un ursuleț panda. :)) Vai de capul meu...
  Trebuia să existe și un moment lgbt, băgat și ăla cu forța. Personaje de toate felurile, la fel de forțate și alea.

  Opriți-vă, e prea mult. Exagerare pe pâine, o avalanșă de penibil.

  ❌ 6.1
 • camichu
  pe 14 Noiembrie 2019 22:57
  In sfarsit un film cu adolescenti pentru smart people. Exclus manelistilor
 • mihai2407
  pe 09 Septembrie 2019 01:18
  un film foarte prost cu o grasana indragostita de unul din scoala, iar cealalta de o skate-ra,se gandesc ele ca la sfarsit de an sa devina deodata populare.
  Personal mie imi plac filmele cu studenti,adolescenti,horror comedie etc, dar pasta e un cacat de film care mi-a pierdut timpul de pomana
 • xerses
  pe 07 Septembrie 2019 05:49
  Cred ca este deja prea mult aceasta abordare a dorintei de a iesi in evidenta la final de liceu.
 • mihai_chindris
  pe 01 Septembrie 2019 22:51
  E foarte amuzant. Deloc plictisitor. Chiar se merita sa il vezi. Il recomand!
 • eedy
  pe 26 Iunie 2019 19:16
  De mirare ca,printre mizeriile care ruleaza acum in cinematografe(Godzilla,John Wick 3,Dark Phoenix si alte gunoaie) a reusit sa isi faca loc si aceasta mica bijuterie,acest film exceptional cum din pacate Hollywood-ul face din ce in ce mai rar in ultima vreme... Vizionati-l,oameni buni,e minunat,nu va luati dupa comentariile celor doi-trei habarnisti de pe aici...
 • Tettyo
  pe 04 Iunie 2019 06:59
  Bombastic ca iadul, prost ca naiba, "Booksmart" este un film turbulent de maturitate care moștenește mult agresiv din istoria comediei americance din "Colegiul Ridgemont" la "Eighth Grade". Dar nu mă gândesc că are un impact eviscerat așa criticii americani spun, pentru că viața mea în școala în Japonia este diferită din una în America în mod stratosferic. Este vina mea, dar se simte ca un film gata făcute.
 • FunnyX
  pe 29 Mai 2019 01:24
  M-am decis sa intru la acest film pacalit fiind de nota mare de pe imdb. Mare mare tzeapa. Am iesit din sala la jumatatea filmului. Si acum ma intreb cum de-am rezistat jumatate de film?? :)))
  Tot am asteptat poate poate isi da drumul, dar nope, nici o sansa!
 • radutomaa
  pe 27 Mai 2019 23:37
  Foarte prost.
  Nu mergeti ???? ???? ????
  ............