Comentarii Comentează
 • borisvultur
  pe 09 August 2020 10:57
  Un film surpriză, cu un actor excepțional - ochii și buzele se mișcă expresiv în prim-planuri dramatice. Un impostor...necesar în conjunctura aceea, mult mai bun decât preotul localității.
 • El_KaPpa
  pe 05 Martie 2020 20:59
  Un film foarte bun, putin peste asteptarile mele, cu toate ca scenariul putea sa fie mai complex si mai bine gandite/prezentate conflictele. Ramane totusi un film pe care l-am perceput ca fiind despre vindecarea prin spiritualitate si in acelasi timp prin impartasirea ei fara a se pierde personalitatea umana a celui care o gaseste. Mereu am fost de acord ca adevarata religie este legata strict de partea spirituala si ca doar cei ca personajul din acest film o pot simti in toata puterea ei, adica persoane cu un trecut tulburator care cauta fix opusul.
  Mi-a placut ca inteapa atat ipocrizia si absurdul presupusilor credinciosi cat si ca merge pe ideea de transmitere libera a sentimetelor spirituale fara a se incadra in niste conventii.
  Cat despre Bartosz Bielenia, face un rol de zile mari, iar povestea lui este prezentata intr-un mod destul de dur si fara prea multa perdea, nicidecum pe vreun ton de predica.