Comentarii Comentează
  • mihaelatb
    pe 02 Iunie 2018 21:21
    Acum imi dau seama ca fara Gene Wilder, umorul lui Richard Pryor, nu este mare lucru, sau cel putin asa mi se pare. Figura aia de negru tantalau nu prinde la mine si cred ca stilul lui de joc a facut un deserviciu rasei sale. Pntru ca dupa ce vezi un asa tip de negru, este dificil sa crezi ca exista si altii ca Sidney Poitier sau Denzel Washington- ca sa enumar numai doi din pleiada de actori afroamericani de talent.
    Pe Hume Cronyn l-am preferat in seria Cocoon iar John Candy nu este exact printre actorii mai preferati. Daca vreti o comedie pe aceeasi tema, vedeti The Million Pound Note
  • Dragos.87
    pe 03 Martie 2017 18:11
    Foarte amuzanta comedia asta care are un scenariu super haios. Regia face toti banii oferindu-ti o doza buna de lejeritate si amuzament.Richard Pryor face un rol bun tare comic iar figurile lui sunt unice.La orice ora si cu oricine merge vazut!
  • Deceoare
    pe 05 August 2016 15:20
    Ce filme vechi şi bune tot difuzează televiziunile astea . De ce nu difuzează televiziunile nişte filme foarte proaste filmate anul viitor ? Asta ca să fim trendi , să monitorizăm cu expertiza noastră de a prinde pokemoni .
  • cezarika21
    pe 04 August 2016 07:09
    Nu mi-a plăcut niciodată Richard Pryor, l-am considerat dintotdeauna un bufon ce rostește glume răsuflate și o face pe prostul doar-doar o stârni ceva hohote de râs. Cu toate acestea, omul își avea publicul său, iar sălile de cinema erau în general pline când apărea un film cu el în rolul principal.

    Realizat în scop pur comercial pentru a acoperi unele pierderi financiare ale studioului (după cum afirma însuși regizorul ce-și descria mai târziu propria sa creație drept o „comedie plată”), ”Brewster’s Millions” nu face excepție în cadrul filmelor cu Richard Pryor, iar umorul său se menține la același nivel calitativ scăzut potrivit înțelegerii camionagiilor, muncitorilor din construcții, gospodinelor trecute de o anumită vârstă, adică oamenilor cu o educație precară, cu ocupații fizice și fără preocupări intelectuale. Cum aceștia sunt, se pare, numeroși, bilanțul a arătat profit la final.

    Filmul prezintă încercările comice ale unui sportiv ratat de vârstă mijlocie (Pryor) de a cheltui într-o lună o sumă de 30 de milioane de dolari pentru a obține o moștenire de 300 de milioane de dolari de la un unchi necunoscut; cheltuirea banilor trebuie să fie deplină, adică la sfârșitul lunii el trebuie să nu dețină nici un bun în afară de hainele de pe el.

    Pryor se dă în stambă în stilul său obișnuit, avându-l de această dată partener pe John Candy, iar combinația de umor facil reușește să stârnească pe alocuri unele zâmbete. Nu e mult, dar te relaxează atunci când te simți obosit și nu vrei să-ți bați capul cu cine știe ce probleme existențiale ale vieții. Nu vei simți însă sub nicio formă chef de a-l mai revedea.
  • Ammelie
    pe 06 Ianuarie 2012 11:05
    Un film vechi, dar cu un subiect pe care nu l-am mai intalnit in alte filme. Interesanta ideea si bine abordata. In pofida sentimentul de 'film prafuit', e chiar amuzant si merita incadrat in categoria 'feel-good movies' 6.5/10
  • Vegetarian
    pe 29 Noiembrie 2011 14:39
    Lam adaugat in lista Mosteniri neasteptate si aparent profitabile