Comentarii Comentează
 • Costirik
  pe 18 Mai 2021 06:02
  E o animatie superba, un masterpiece din primele secunde pana la final. Nu imi place sa exagerez, insa e un Game of Thrones, dar cu final perfect. Foarte matur realizata, fara drame inutile si telenovele. Recomand cu mare placere acest serial.
 • ValentinaV
  pe 07 Decembrie 2020 22:06
  Un serial bun. E interesant cum functioneaza mintea fiecaruia, ce reguli de morala aplica fiecare si asa mai departe. Frumos material de a studia valorile umane, doar de distractie.
 • lavvw
  pe 03 Mai 2020 20:18
  Alta productie legata de legendele romanesti celebre in toata lumea.. cu Dracula, despre Transilvania. Numai noi si „marea conducere„ nu reusim sa valorificam zona, sa cream ceva fabulos care sa atraga sute de mii de turisti. Au esuat si cu Dracula Park...nu au investit nimic niciodata.Transilvania e superba, ar trebui sa devina simbolul tarii si sa ne folosim in scop economic de asta.
 • alexsony
  pe 04 August 2017 12:36
  Nu am jucat jocurile si nici nu stiu povestea lor foarte bine asa ca imi voi spune parerea strict legata de aceasta animatie, fara alte referiri. Primul sezon este chiar bun, a avut rolul mai mult de a pune in miscare actiunea si de a descrie personajele principale. Netflix a facut o treaba foarte buna, vizual desenul arata excelent si chiar sunt curios de ce se va intampla in urmatorul sezon. Recomand!