Comentarii Comentează
 • El_KaPpa
  pe 17 Mai 2020 14:52
  Cu siguranta nu-i tocmai usor sa te uiti aproape doua ore la niste oameni-pisici care canta si danseaza, povestea si intriga fiind la nivelul de talent show. Sunt totusi si niste coregrafii simpatice si cateva melodii care te fac sa dai din glezna/cap/sold/gat/piept (dupa preferinte).
  Regret ca mi-am irosit timpul cu asa ceva fiind departe de ceea ce numesc eu film, dar nici nu sunt de acord cu ura colectiva adunata si cu notele extrem de mici de pe site-urile de profil. Sa nu uitam ca sunt destule filme care au avut pretentii mult mai mari si au fost mai greu de suportat decat acest musical inofensiv.
 • user-5e8b837b0d1cd
  pe 06 Aprilie 2020 22:46
  Acum câțiva ani am văzut un fragment din musical pe YouTube și mi s-a părut straniu... Am văzut trailerul la film și am zis: Doamne, ce ciudat arata.... Am văzut reacția criticilor și a publicului și am crezut ca este justificata. În cele din urma am văzut filmul (online), și, da! Personajele arata Ciudat! Unele scene (de ex cu pisica grasa) sunt ușor sinistre.
  Cu toate acestea, filmul este MINUNAT! Numerele de dans sunt extrem de creative, muzica este superba, personajele sunt interesante, decorurile sunt fascinante. Totul la superlativ : agonie și extaz. Acesta nu este un film "caldicel". Ori îl urăști ori îl adori. Eu fac parte din s doua categorie.
 • user-5e2bf63135271
  pe 25 Ianuarie 2020 10:06
  Un film extrem de plictisitor...am stat doua ore uitandu-ne la niste ,,pisoiași,, care cantau si faceau balet!
 • user-5a74a48447703
  pe 07 Ianuarie 2020 19:26
  Ca să intrați sa vedeți acest film, trebuie neapărat să vă placă pisicile, altfel... nu cred. Totul este cu pisici... care cântă, fac balet, teatru, dansează, vorbesc pisicește... la început m-am plictisit puțin, dar am avut răbdare și filmul a început să imi placă, chiar foarte mult.
 • limmet
  pe 07 Ianuarie 2020 09:08
  Dintr-o sala in care eram eu, o familie cu doi copii si inca 2 persoane. Nu cred ca au rezistat pana la jumatatea filmului. Nu e tocmai pentru toata lumea. Personal mi-a placut foarte mult, caci imi place enorm cartea Old Possum's book of practical cats, am vazut versiunea de broadway la televizor. Imi pare ca a fost facut mai degraba pentru anumite persoane. Copiii din sala se plictisisera teribil si au inceput sa alerge pe acolo. Personal mi-a placut, am cantat cantecele, a fost haios, au adaugat pasaje din carte.
 • user-5e111abcc1e5b
  pe 05 Ianuarie 2020 01:09
  Filmul nu este pentru oricine, mulți se vor plictisi teribil la acest film. Drept urmare câteva persoane nu au rezistat până la final și au părăsit sala.
  Ideea este că atunci când decizi să îl vezi iei în calcul că este un film 100% muzical, nimeni nu vorbește, toată lumea cântă. Dacă nu îți plac filmele muzicale, atunci nu ai ce căuta aici și eu zic că în acest caz să îți salvați banii.
  Stați acasă și nu începeți să comentați aiurea în tramvai.
  Și mai ales țineți-vă copii acasă că acesta nu este un film pentru copii și nu îl vor înțelege. Dacă totuși decideți să ieșiți cu ei la film, apoi duceți-vă copii la Frozen II că acolo este de ei. Nu aici! Mai fac și gălăgie în sală sau în cel mai bun caz îi ia somnul.
  Și acum revenind la subiectul inițial, contrar unor păreri negative legate de acest film, mie personal mi-a plăcut tare mult, e simpatic, atrăgător, coloana sonoră este de excepție, m-a binedispus iar costumele sunt de milioane.
  Iar în el apar și mulți actori cunoscuți precum Taylor Swift, Judi Dench, Jennifer Hudson și nu îl ultimul rând Ian McKellen cel care l-a interpretat pe bunul vrăjitor în Stăpânul Inelelor.
  Păcat că unii nu știu să aprecieze un muzical. ????
 • user-5e1100205f4d8
  pe 04 Ianuarie 2020 23:22
  O părere foarte sinceră după ce acum ieșit de la film:Un festin vizual..!!Coloana sonoară foarte bună.Personajele au o realitatea uimitoare deși e animatie.Un film Superb cu o Poveste combinată in oameni pisici despre dramă si regăsire altfel decat suntem obisnuiti .Nu e ptr fanii filmelor de duzină.
 • Oana_S
  pe 03 Ianuarie 2020 19:13
  Cats aduce în lumina reflectoarelor oameni în toată firea, care merg de-a bușilea în costume de blană și se prefac că sunt pisici. Povestea este subțire, în cel mai bun caz. Aproape că nu există niciun conflict. Conceptul filmului Cats este practic un spectacol de talente pentru pisici, în care premiul este o călătorie în „Nirvana pisicilor”, un loc în care pisica aleasă trece la următoarele nouă vieți. Citeste mai mult:
  https://filmserial.home.blog/2020/01/03/cats-britanicii-au-talent-sectiunea-feline/
 • annad
  pe 02 Ianuarie 2020 23:06
  Am văzut doar trailer-ul...abia am rezistat, dezgustător, grotesc...păcat de actori, de toată desfășurarea de forțe.
 • zatyy
  pe 31 Decembrie 2019 15:50
  acum inteleg de ce cainele e cel mai bun prieten al omului...
 • IntrusiveWasp
  pe 27 Decembrie 2019 12:10
  In sfarsit, pot afla si altii faptul ca musicalul Cats a fost in totdeauna dubios. Ciudatenia acestui film l-ar face pe T. S. Eliot mandru

  Acestea fiind spuse, nu am vazut filmul inca, si nu ztiu daca voi avea vreodata starea mentala necesara pentru a asista la 2 ore neintrerupte de unironical Furries
 • user-5bcfab9965006
  pe 25 Decembrie 2019 22:08
  O mizerie de film... Este ceva sinistru. Nu merita vazut. Salvati va banii
 • Nightbreaker
  pe 25 Decembrie 2019 15:38
  Stati departe de ciudatenia asta de film daca va duceti copilul la asa ceva el va fi traumatizat pe viata
 • makomomo
  pe 20 Decembrie 2019 12:16
  Se putea sa nu apara si gretoasa grasa Rebel Wilson? Oricum personajele arata grotesc...si titlul de cel mai prost film ii apartine.
  Ma bucur ca actrita fara talent,gretoasa rebel w. a luat si ea titlul de cea mai proasta