Comentarii Comentează
 • hopshieu
  pe 30 Mai 2018 09:52
  nici macar zmeura de aur.

  "In perioada războiului rece, prin anii ’80, guvernul român a creat un foarte popular serial, Comrade Detective – un serial cu polițiști care nu numai că amuza cetățenii dar și promovează idealuri comuniste și a inspirat un naționalism profund." - total neadevarat; guvernul român nu a creat un asemenea serial.
 • cezarika57
  pe 29 Martie 2018 21:11
  Filmul nu este parodie. Este o insulta si o bataie de joc la adresa tuturor celor care au un IQ mai mare decat un pregradinatar oligofren. Genericul atentioneaza privitorii asupra celor 6 episoade de bascalie (consultani:colonel Lup Mirosi si capitan Rechin Pungas, regia Bebelus Pisicuta, etc), iar costumele militienilor-inspectori (!) cu grade de sergent si/sau plutonier sunt josnic de cretinoide. In locul acestui film va recomand orice alta activitate cultural educativa, exempificand: bataia copiilor cu franghia uda, taratul de par a consoartei prin casa, aruncatul cu pietre in geamurile vecinilor la miezul noptii.
 • dogaru_lucian_costel
  pe 16 Februarie 2018 04:27
  Acest film trebuia facut pentru Coreea de Nord ,spoof maxim despre patriotism ,indoctrinare ,ma amuzat anumite scene despre despre cum si-a denuntat personajul principal proprii parinti ca aveau "apucaturi" capitaliste ,despre partenerul lui cand ii face cadou o carte despre Marx ,iar el incepe sa o citeasca cu un deosebit interes ,cum ca Romanii fac dragoste ca nimeni altcineva ,cand isi aduce aminte partenerul lui cand a fost in America si erau toti bolnavi de Sida ,ca politistii impusca oamenii pe strada ,ca Americanii sunt vai de ei saraci ,etc....ma amuzat teribil inca o scena cand partenerul lui Florin Piersic jr. ii povesteste despre un prieten care a plecat in SUA si "saracul " nu-si putea gasi de munca si si-a deschis o spalatorie ,auto dupa care inca una si inca una ,si era foarte amarat ca nu muncea etc... ce mai un serial bunicel dar repet....acest serial trebuia facut cu actori coreeni si difuzat in Coreea de Nord acolo cred ca ar prinde serios la public la cat de indoctrinati sunt cei de acolo !!
 • m.a.g.a.
  pe 31 Ianuarie 2018 22:54
  Nemulţumirea spectatorului român nu este întemeiată. Filmul nu este despre Epoca de Aur, ci despre Make America Great Again... ;-)
 • finutu
  pe 16 Ianuarie 2018 00:54
  pacat.in anii 80 erau spreiuri de scris pe pereti?banci in parc ca in zilele noastre?piste de biciclete in parc?tomberoane de gunoi ca in tineretului?etc ..greseli...
 • kasmyn
  pe 01 Noiembrie 2017 00:28
  IL DIFUZEAZA VRE-O TELEVIZIUNE DIN ROMANIA??SAU NU SE VREA SIFUZAT IN ROMANIA??
 • victor_homescu
  pe 23 Octombrie 2017 20:32
  In perioada războiului rece, prin anii ’80, guvernul român a creat un foarte popular serial, Comrade Detective – un serial cu polițiști care nu numai că amuza cetățenii dar și promovează idealuri comuniste și a inspirat un naționalism profund. În primul sezon, Detectivii Gregor Anghel și Joseph Baciu investighează cazul uciderii camaradului Nikita Ionescu care duce către cel mai mare inamic al statului -Capitalismul.Nota 7.
 • adrian65
  pe 14 Septembrie 2017 22:10
  Din pacate ca de obicei ne batem joc de trecutul nostru.Parodiile pornesc de obicei de la fapte reale. Pacat ca artisti mari ai nostrii sunt dispusi sa-si compromita istoria pentru 2 banuti. Noi nu ne respectam istoria dar ne suparam cand cand strainii ne trateaza ca pe babuini.
 • AweSoMe
  pe 05 Septembrie 2017 15:54
  Are o intrigă bunicică,însă se văd scăpări pe la câte un colț de scenă. Dacă treci peste faptul că este dublat în engleză,serialul este destul de decent din punctul meu de vedere.
 • gicapuia
  pe 03 Septembrie 2017 19:19
  Am vazut 2 episoade si cu parere de rau mi se pare stupid.Chiar si pentru o parodie.
  Scenele sunt total idioate. Un scenariu deplasat . Om fi fost noi in comunism dar nici asa de timpiti nu eram.
  Cum pot sa creada cineva ca cineastii nostrii ar fi putut sa faca un film atit de idiot.
  Sa fim seriosi.
 • marius7x
  pe 14 August 2017 10:49
  E fabulos sa vezi asa ceva facut de americani. Detaliile perioadei, decorurile sunt foarte bine puse la punct. Florin Piersic jr face rolul carierei. Nu e de luat in serios, e totusi un spoof/parodie. Recenzii bunicele, dar de la clientii Amazon din afara Romaniei destul de mixte. Ii inteleg, daca era cu alta tara est-europeana probabil ii dadeam nota 2 maxim.
 • IriAndreeaD
  pe 09 August 2017 18:18
  Serialul e mai mult decat o comedie pentru romani si consider ca ar trebui distribuit si in Romania. ,,Comrade detective'' surprinde cu sinceritate nebuneasca o perioada nu poate indepartata din trecutul nostru pe care o aduce in mod artistic si fresh la lumina. Merita urmarit, mai ales pentru actori!
 • Crynick
  pe 09 August 2017 11:42
  Are o intriga mai buna decat ma asteptam.Are insa mici scapari.
  in romania,serialul va avea varianta nedublata.

  "În România, bineînţeles, se va difuza versiunea nedublată. Nu vor auzi vocile noastre stupide. Voi încerca să pun şi pe Amazon această versiune“, a spus producatorul.