Comentarii Comentează
 • alexsony
  pe 05 Martie 2016 14:08
  Nu a fost atat de bun pe cat s-a spus dar este un anime care merita vazut de oricine. Povestile din fiecare episod sunt destepte si de multe ori chiar filosofice, singura problema este ca te legi destul de greu de personaje prin putinele episoade care chiar pun accent pe ele.
 • Testicule
  pe 04 Iunie 2013 23:06
  Probabil ca ma aflu in minoritate, da' nu m-a impresionat pe cat m-asteptam. Da, este bun, dar cred ca, exceptand coloana sonora si sfarsitul serialului, este supraevaluat.
  Cele patru sau cinci episoade ce ilustreaza povestea serialului sunt incredibile. As vrea sa spun acelasi lucru si despre celelalte douazeci.
  Da, exista diferite povesti scurte, si premise interesante pentru fiecare episod in parte, da' sunt de parere ca majoritatea sunt "fillere". Cel putin in felul asta le-am vazut.
 • cosmin_kedii
  pe 01 Mai 2013 15:47
  Cowboy Bebop este sprijinit de o bandă excelent și acțiune deservit cu umor, referințe din belșug și scenarii bine-cercetate pentru episoade foarte scurte. Un adevărat festin.
 • mina95
  pe 06 Mai 2010 21:36
  destul de bun
  eu m-am uitat la primul episod "din greseala" sa zicem
  sar de atunci m-am uitat mereu il ador
 • pe 26 Februarie 2008 19:30
  nu stiam ce inseamna anime...nu ma interesa, scurt si la obiect. pe urma a "venit" cowboy bebop, si nu a facut decat sa deschida o poarta catre animeuri ci si sa ma faca sa realizez ca sunt un cowboy in adancul meu :P
  inainte sa mori ,asigura-te ca ai vazut seria