Sinopsis

Cowboy Bebop este un anime actiune-drama ce se centreaza in jurul a 4 vanatori de recompense si cainele acestora. Personaje:

Spike Speigel, varsta 27 ani: Protagonistul seriei in jurul caruia graviteaza marea parte a serialului. A apartinut candva unui sindicat numit Dragonii Rosii, dar a plecat din motive personale. Acum isi petrece timpul vanand recompense. Din pacate, descopera ca trecutul incepe sa-l ajunga din urma.

Jet Black, varsta 36 ani: Cel mai in varsta membru al echipajului si proprietarul navei stelare Bebop.A lucrat odata pentru P.S.I.S (Politia Sistemului Inter-Solar), dar a plecat din cauza coruptiei. Mai este cunoscut si sub numele de "Cainele Negru".

Faye Valentine, varsta 23 ani: O maestra a inselaciunii, Faye este o calatoare cu un trecut misterios care din intamplare a dat peste nava Bebop .Pe capul ei este pus un pret foarte mare din cauza unei imense sume de bani ce le datoreaza creditorilor. Frumoasa, desteapta, si vicleana, cu siguranta este o persoana de pe care nu trebuie sa luam ochii.

Edward Wong Hau Pepalu Tivrusky al IV-lea, varsta 13 ani: Cel mai tanar membru din gasca. Ed e geniul, putin bizar, hacker ce intregeste grupul de pe Bebop. Este destul de prostuta si cateodata nu se afla la bordul navei, cu toate acestea ramane un membru valoros al echipei.

Ein: Ein este cainele, care a fost candva un animal de laborator.Fiind subiect de testare, creierul lui a fost cu mult imbunatatit. Datorita acestui lucru, el este de fapt mai inteligent decat tot echipajul navei Bebop.Majoritatea timpului il veti vedea petrecand timpul in compania lui Ed pe parcurusul acestui serial.