Sinopsis

"Culoarea pacatului" este o poveste în care iubirea stă în calea obținerii banilor și a puterii. În timpul unei călătorii în nordul Braziliei, Paco (Reynaldo Gianecchini) o întâlnește pe Preta (Tais Araujo), de care se îndrăgostește la prima vedere. Fără să se despartă de actuala iubită, Barbara (Giovanna Antonelli), Paco se hotărăște să se mute cu Preta.

După o scurtă perioadă de timp, Barbara află că Paco o înșeală și pune la cale un plan diabolic pentru a-i despărți pe cei doi. Și asta nu pentru că îl iubește, ci pentru ca Paco este viitorul moștenitor al unei averi foarte mari, iar Barbara va face tot posibilul să se îmbogățească măritându-se cu el. Paco cade în capcana Barbarei și își pierde încrederea în Preta.

Totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Paco are un accident. Elicopterul în care se afla se prăbușește și corpul lui nu este de găsit fiind declarat mort. În același timp, fratele lui geaman, Apolo (Reynaldo Gianecchini) este implicat într-un accident pe mare în aceeași zona în care se prabușise elicopterul lui Paco.

Căutările pentru găsirea lui Apolo se soldează cu descoperirea lui Paco, dar acesta este confundat cu Apolo. Paco incepe o noua viața, sub identitatea fratelui său, departe de trecutul lui.

Barbara este însărcinată cu copilul amantului ei, Kayke (Tuka Andrada), dar îi păcălește pe toți membrii familiei lui Paco că ea este mama viitorului moștenitor al averii. Preta chiar îi va oferi un copil lui Paco, dar crezând că bărbatul pe care îl iubește este mort, își concentrează toata iubirea asupra bebelușului. După șapte ani, destinele celor trei se vor reîntâlni și se vor descoperi secrete, minciuni și intrigi care au reușit să-i țină despărțiți pe Paco și Preta atâta timp.