Sinopsis
RAMAI CREDINCIOS TIE INSUTI.

Patru personaje: Alexandra, Corina, Mircea, Bogdan prinse într-un tulburator joc al vietii si al mortii, care ne reamintesc, mereu si mereu, ca viata nu-i decât o scena si ca noi, oamenii, nu suntem decât actorii distribuiti într-un spectacol ce se joaca, de când lumea! sub bagheta Destinului.

Nimic nu parea sa ajunga sa tulbure vreodata linistea si bucuria vietii, asa cum se consuma ea în casa universitarilor Popescu, Alexandra si Mircea, un cuplu de admirat si, nu pentru putini, de invidiat: dragoste, cariere profesionale de succes, situatie materiala înfloritoare.

Asa cum nimic nu parea sa poata modifica vreodata relatia cu totul speciala care a legat o reputata profesoara universitara de una dintre cele mai dotate studente ale ei: Alexandra si Corina - doua femei, doua prietene care, în pofida anilor care le despart, împartasesc aceleasi preocupari, aceleasi idealuri. Chiar si aceleasi pasiuni...

Pâna în ziua în care ratiunea ajunge sa se recunoasca neputincioasa în fata iubirii. Si dintr-o data, tot ceea ce pâna atunci parea se însemne
certitudine: prietenie, loialitate, dragoste, devotament se transforma dintr-o data într-o teribila ura. Într-o nevoia disperata de a reaseza lumea în tiparele din care a fost dislocata. Cu orice pret.

Un film care se adreseaza, în egala masura, spectatorului din tara ca si celui din strainatate câstigând prin forta dezbaterii si autenticitatea sentimentelor.

Servit de o distributie de exceptie, scris si regizat de un cuplu care are în palmares un alt filmul de referinta al cinematografiei românesti: "La capatul liniei" - "Damen tango" se impune ca una dintre probele cele mai convingatoare ale mult-asteptatei renasterii a cinematografiei nationale.