Comentarii Comentează
 • cristi2382
  pe 17 Ianuarie 2013 15:30
  mi a placut enorm de mult cand l am vazut prima data ...prin anii 90 ..am incercat sa l mai revad si in zilele noastre dar nu am reusit sa l gasesc pe nicaieri
 • pe 21 Mai 2005 00:15
  iti multumesc mult!!!!!! imi pare rau ca am pierdut episodul de azi dar vad ca maine noapte e reluare, ma innebuneste idea, sunt super fericita, o sa ma uit la ce episod s-a ajuns si o sa iti scriu raspunsul. :)))))))))
 • pe 21 Mai 2005 00:07
  da ce se mai da???? e un serial superb, mi-a placut atunci cand l-am vazut din prima. greu de povestit da si tu un search pe google. kisses
 • pe 18 Mai 2005 12:55
  Imi place foarte mult ''Umbrele Intunericului'' desi nu l-am urmarit de la inceput...Stiu ca mai demult a fost difuzat si de PROtv.
  Este un serial THRILLER foarte reusit....tema e foarte buna,nu e plictisitoare...deci abia astept sa vina vinerea!!In plus are o distributie foarte buna!(Lysette Antony,Joanna Going,Ben Cross etc.)
  As dori sa gasec ceva despre acest serial(rezumatul)penru ca sa inteleg mai bine ce se intapla in familia Collins(este vorba de familia din serial).Am cautat pe net dar nu am gasit asa ceva...doar distributia si in nici un caz ceva pe romaneste..M-as bucura enorm daca m-ati ajuta!!
  Va multumesc mult!!!