Comentarii Comentează
 • AdrianPopescu
  pe 14 Aprilie 2020 15:48
  Genul de film la care te uiți și după câteva zile încă tot ești șocat și te întrebi: ce rost mai are?
  Ce rost mai are să cumperi alimente organice? Să gătești sănătos și să duci o dietă echilibrată? Să încerci să fii responsabil?
  Ce rost mai are să faci toate acestea când fapte criminale precum cele descrise în film sunt derulate în mod conștient timp de decenii având ca efect poluarea aerulu, apei și a solului și ca rezultat direct boli crunte și mortale pentru mii de oameni și animale?
  Cum de asemenea cazuri reușesc să fie mușamalizate și 'amortizate' chiar și după ce tot adevărul a ieșit la iveală?
  De ce nu a fost mai bine informat publicul pe scară largă măcar în țările civilizate și democratice?
  De ce atâtea produse conținând acest element toxic se mai află încă în vânzare?
  Cum de majoritatea consumatorilor încă nu știu nici acum de pericolul la care se expun zi de zi?
  Cum de oamenii care au otrăvit și ucis timp de zeci de ani mediul, proprii angajați și consumatorii finali au reușit să scape basma curată? Cu ce sunt acești oameni mai diferiți de cei acuzați de crime de război și genocid?
  Cum de o firmă care vinde produse toxice a scăpat aproape nepedepsită, fiind considerată în continuare de mare prestigiu?
  Si oare câte astfel de cazuri există despre care încă aproape nimeni nu știe nimic?
  Un film care ar trebui să fie obligatoriu de văzut dar care nu este suficient de bine promovat și cunoscut... ușor de ghicit din ce cauze și prin ce mijloace.
 • Method_Man
  pe 24 Februarie 2020 02:33
  Cuvintele sunt prea sarace pt a descrie calitatea artistica si nivelul informational pe care le transmite acest film. Impresionant si educativ, daca pentru cineva mai este o surpriza ce se intampla la nivel mondial in materie de poluare si coruptie guvernamentala. Ce pot face o mana de oameni determinati de moralitate si putere Divina parca... Fabulos !
 • spartacus
  pe 21 Februarie 2020 16:52
  Un film bun, făcut parcă la indigo după un alt film unde rolul principal l-a avut John Travolta, si aici mă refer la ”A Civil Action / Avocatul” (1998). Recomand ambele!
 • So.aLone
  pe 04 Februarie 2020 13:39
  OBLIGATORIU DE VAZUT.De ce? Pai,actori buni,suspans,poveste adevarata.Peste toate astea,o sa mai afli ceva din filmul asta care trebuia de mult timp sa se stie,dar avand in vedere cati bani se fac din produsul acela,nu ma mai mira nimic.
  Dupa parerea mea filmul acesta merita o nominalizare la oscar,nu doar pentru jocul actorilor,ci pentru ce aduce in fata publicului,ce adevar dezvaluie.Filmul acesta ar trebui cu adevarat mediatizat!
  Cei care o sa vada filmul si o sa fie interesati de mai mult despre subiectul acesta,exista si un documentar "the devil we know" se numeste. #fuckteflon