Comentarii Comentează
 • borisvultur
  pe 30 Aprilie 2020 21:01
  Nu e o capodoperă, desigur, însă punctează furcile caudine în cazul unei alegeri sexuale minoritare. Jocul celor două actrițe e fără cusur, dezinvolt, fără exagerări pripite. Se naște tensiune din priviri, din nerostit , iar finalul e credibil. Regizorul a adaptat un roman de Naomi Alderman, la sugestia actriței Rachel Weisz.
 • gbanescu
  pe 22 Februarie 2020 18:31
  Ambele actrite joaca foarte bine; un plus pentru Rachel Weisz.
  Filmul nu e rau, insa, in ansamblu (dar mai ales finalul) te lasa cu un sentiment de inconsistenta, cu impresia ca regizorul nu a reusit sa ridice filmul la inaltimea prestatiei celor doua actrite.
  Scena erotica dintre cele doua este foarte intensa si, poate, introducerea ei intr-un astfel de film este sau ar putea fi considerata cam „prea mult” pentru un film artistic. Cred insa ca regizorul a vrut sa șocheze, sa zdruncine atentia privitorului si sa rupa ritmul destul de molcom al filmului, tocmai pentru a marca esenta mesajului acestui film: cat de intense pot fi sentimentele, trairile, atractia si pasiunea dintre cele doua, in pofida SUPUNERII pe care comunitatea din care faceau parte se astepta ca ele sa o manifeste fata de preceptele si regulile stricte ale acesteia. Socanta scena. Oare chiar au jucat ele, simultan, acea secventa ? Sau au avut, pe rand, dubluri ?
  Coloana sonora, de nota 10: The Cure – Lovesong.
 • Aishor
  pe 29 Ianuarie 2020 09:50
  Nu e un film chiar plictisitor, dar deja subiectul tabu cu dragoste intre tineri (tinere) de acelasi sex ma cam pune pe ganduri. Chiar se doreste sa ni se impuna un alt mod de viata decat cel firesc? Dincolo de aceasta tema nu am putut remarca nimic. E un film static.
 • dannnnn
  pe 11 Ianuarie 2019 12:09
  Call me by your name and I ll call you by mine
  Rachel: ''Rachel''
  Rachel: ''Rachel''
  Rachel: ''Rachel''
  Rachel: ''Rachel''
  Filmul este destul de drăguț, multe aspecte religioase, cu un final cam nelalocul lui, dar care lasă loc de interpretări, depinde dacă ești pozitiv sau negativist.
  Scena de amor dintre cele 2 Rachel, nu este pentru cei slabi de inimă, homofobi, încuiați :D
 • emy_sinaia
  pe 11 Noiembrie 2018 21:17
  Nimic deosebit, pentru mine e clar si nu ma feresc sa afirm ca nu mi-au placut niciodata jidanii si tot ce e legat de aceasta rasa. Momentul special l-a constituit scena de asa zisa dragoste dintre Esti si Ronit. Atat.
 • lili22
  pe 27 August 2018 16:18
  E un film obositor .Plin de ritualuri de neinteles pentru majoritatea privitorilor.Exista o poveste de dragoste in film , impinsa in plan secund de festivitati mortuare.
  Nu ca as avea ceva cu comunitatea gay, sa fie clar.
 • DianaUta
  pe 28 Iulie 2018 04:17
  O odă a libertăţii de a alege si de a fi cine suntem cu adevarat
 • lavara_laiarna
  pe 22 Iulie 2018 20:54
  Nicio controversă deosebită legată de Dragostea cu pasiune..pentru ceva.