Comentarii Comentează
 • cosmin742000
  pe 23 Aprilie 2017 16:37
  Un film cu adolecenti care asculta poluarea fonica numita hip-hop nu poate fi decat o mizerie
 • omucuvaloare
  pe 02 Martie 2016 20:07
  O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
 • andystarx
  pe 08 Noiembrie 2015 23:20
  Am urmarit acest film cu un mare interes datorita unor recomandari dar si ca mi s-a parut intersant ca si scenariu,dar pot sa spun ca fost mult sub asteptari!Poate depinde si de gusturi,dar sincer ,nici macar actorii nu m-au impresionat ! Slabut !
 • Piratu
  pe 07 Noiembrie 2015 01:18
  Rapper-ul A$AP Rocky vine intr-un rol secundar pentru a da flow-ul de gangsta bravada iar decorul exotic cu palmieri si soarele etern iti amintesc de flick-urile clasice a la Boyz n the Hood si Baby Boy, parca ai avea un California dreamin.

  Un film ce si-a facut aparitia la Sundance si s-a facut remarcat cu o serie de actori tineri si pentru aceste caracteristici il alatur perfect langa filmul „Dear White People” si Straight Outta Compton (ce l-am vizionat pentru acelasi cadru hip-hop culture).
  Acest cadru gangsta unde trio-ul adolescentin o arde incognito este excelent pentru o comedie ce reuseste sa te amuze. Mai mult de atat povestea este una care insufleteste spiritul aventurier si te tine conectat alaturi de desfasurarea actiunii plina de peripetii. Este acel gen de film ce ajunge sa idealizeze viata de cartier unde gangsterii, pesti, traficanti de droguri si alte persoane dubioase sa aiba un rol interesant expus si astfel sa construiasca o atmosfera de cool in jurul acestora.

  Ideea filmului este asa de bine expusa artistic incat ca si spectator ai fi vrut sa ai o viata asa de periculoasa in liceu, unde sa-ti pui la incercare inteligenta de a te descurca intr-un asemenea mediu.
  https://piratulcinefil.wordpress.com/2015/11/05/coming-of-age-3-dope-2015-comedia-cu-accente-hip-hop/
 • xerses
  pe 11 Octombrie 2015 22:38
  Destul de educativ; filmul suprinde bine aspecte ale riscului la care se supun dealerii de droguri.