Comentarii Comentează
 • xerses
  pe 23 Iunie 2019 21:45
  Un astfel de film il vezi cu sufletul, cu familia daca se poate...
 • BogdanP.
  pe 18 Aprilie 2019 01:02
  Alt film reusit de la Disney pe baza unei animatii celebre a lor, potrivit si pentru cei mari si pentru cei mici , e bine realizat si ce mi-a placut , am crezut ca daca am vazut animatia clasica stiu tot ce se va intampla , dar nu , ce se intampla in animatie si in trailer e doar inceputul filmului (trailerul nu povesteste ce se intampla in tot filmul si asta e bine), in film povestea continua , e ca o continuare la fel de buna cu un sfarsit emotionant
 • buntua54
  pe 01 Aprilie 2019 08:17
  Film frumos realizat dar mult prea întunecat (la propriu!) pentru un film dedicat în primul rând copiilor. Frumos jocul personajelor pozitive dar exagerat de scorțos la personajele cu banii. Prea multe personaje de umplutură și nu mă refer la spectatorii din gradenele circurilor.
  Merită o vizionare.
 • nico_nicolle
  pe 31 Martie 2019 19:25
  Un film care evidențiaza cruzimea oamenilor asupra animalelor, un film ceva mai dur pt un copilaș și educativ pentru adult. Bine realizat cu actori buni ce transmit mesajul poveștii.
 • DarkCat
  pe 31 Martie 2019 15:06
  M-am bucurat sa-l revad pe Danny de Vito atat de potrvit in rolul lui Medici..filmul e bun,frumos,sensibil,asa cum ne-au obisnuit cei de la Disney..
 • parker26
  pe 29 Martie 2019 20:33
  Un film foarte bun si reusit ,trebuie vazut pentru prima data intr-o sala de cinema ,acasa nu ar mai avea acelasi farmec ,nu am stiut cand a trecut timpul,foarte captivant de la inceput pana la sfarsit ,printre cele mai bune filme vazute la cinema ,recomand merita vazut!
 • dany6960
  pe 27 Martie 2019 22:24
  Disney did it again. Un film de poveste, simplu si catchy care da bine vizual. Nu stiu ce-ar fi fost filmul fara Danny Devito care joaca magistral si zici ca e din lumea circului de cand se stie. Felicitari regizorului Tim Burton care si-a adus aminte de vorba romaneasca "Cine n-are batrani sa-si cumpere".
  Iar de Eva Green ce-ar mai fi de spus. De jucat ca de jucat, da' cand zambeste ea larg uiti si de rata de la banca, uiti de griji, uiti de tot.
 • Phantom_sub
  pe 05 Martie 2019 14:18
  Dar din păcate, mai mult ca sigur că o să fie în versiunea dublată la cinematografele unde tarifele sunt mai acceptabile, că aşa se procedează la noi când este vorba despre filmele animate şi cele live action. Poate doar la cinema city o să fie şi în versiunea tradusă şi acolo se vede în ceaţă filmul 3D. Aşa că, cel mai probabil o să aştept să apară pe net.
 • kasmyn
  pe 21 Ianuarie 2019 06:29
  m ise pare destul de reusit filmul din trailer atat pentru oameni mari cat si pentru copii !!!!