Comentarii Comentează
 • El_KaPpa
  pe 14 Mai 2020 15:45
  Cu exceptia rolului facut de Anne Ratte-Polle, unul foarte convingator, nu este nimic care sa merite atentia in aceasta poveste fortata pe partea de emotie umana si cu creionari evidente pe partea de context socio-politic. Poate ma insel, poate nu, dar stiu sigur ca nu a fost pe gustul meu.
 • user-5c9f8c2e87074
  pe 22 Martie 2020 03:25
  Finalul amputat nereușit . Povestea desi frecvent întâlnită mulțumită multiculturalismului e redată într-un mod necredibil. Ramane interpretarea deosebita a actritei germane realmente cu un farmec aparte....
 • lili22
  pe 05 Ianuarie 2020 23:31
  O doamna pilot se casatoreste cu un gigolo kurd ca sa il ajute sa obtina cetatenia germana ...Dar nu am sa fac prostia sa va povestesc filmul.Sa fiti atenti la detaliile din final ca sa stiti cum se termina povestea.
  In final fiecare primeste ce a meritat.
  Mai bine sa il vedeti Merita, cu toate stangaciile scenariului.

  Remarc totusi ca numele actorului turc sau kurd nu apare nicaieri , desi a fost cel mai bun.Corectitudine germana?Si numele regizorului lipseste ca e un turc nascut si crescut la Berlin.Asa ca m-am documentat.Regizorul Ilker Çatak are cam zece filme realizate pana la 35 de ani.Actorul turc din rolul principal Ogulcan Aslan Uslu a jucat in 3-4 filme pana acum.