Comentarii Comentează
 • lili22
  pe 27 Iulie 2018 17:32
  Din respect fata de Jack Nicholson..
  .poate vazut in alta vreme am fi considerat filmul o mare creatie.
 • sabinalin
  pe 10 Iunie 2018 18:53
  America departe de cea ideala, departe de ceea ce am invatat candva despre “american dream”. America oamenilor obisnuiti, a acelora care nu si-au gasit un drum stralucitor in viata, a celor cu probleme de identitate. America undeva la sfarsitul anilor 1970, o tara cu mult mai multe probleme decat ne imaginam. O adevarata fresca sociala, o drama intensa a unor oameni plini de contradictii, oameni care incearca sa isi defineasca sentimentele, care cauta sa isi rezolve conflictele interioare. Jack Nicholson, pe atunci in plina ascensiune, intr-unul din filmele care au contribuit serios la transformarea sa in legenda a Hollywoodului de secol XX.
 • dana_si_dragos_jurca
  pe 22 Ianuarie 2016 06:25
  Este un film pe care l-am gustat destul de bine,iti transmite un impuls puternic,te induce in niste stari care de multe ori le poti avea datorita diferitelor situatii...Foarte bun rolul facut de Jack N.,mi-a placut ca poti sa redai starile unui om chiar si fara nici un efect,mi-a placut si de la mine primeste un bine meritat 9 pentru un film clasic!
 • diablo85
  pe 10 Noiembrie 2013 18:12
  Eu cred ca e drama unui om incapabil sa se iubeasca si sa se respecte, care se ciocneste inevitabil cu reflexia acestei atitudini.
 • cosmin_kedii
  pe 28 Februarie 2013 07:52
  Un film minunat despre un om care caută locul său în societate, fără a trăda integritatea convingerilor sale.