Comentarii Comentează
 • sabinalin
  pe 18 August 2017 11:35
  Marea personalitate a teatrului romanesc care este Horatiu Malaele s-a ambitionat sa isi incerce fortele si in regia de film. E pentru a doua oara cand se intampla, nici "Funeralii fericite" nu-i o capodopera asa cum nu a fost la vremea ei nici "Nunta muta" insa filmul merita vazut fie si numai pentru cele cateva momente de magie actoriceasca marca Malaele, fie si numai pentru reintalnirea foarte scurta dar consistenta cinematografic cu Florin Zamfirescu, fie si numai pentru faptul ca e altceva decat mizerabilismul care caracterizeaza cinematografia romaneasca de dupa 1989.
 • cosmin742000
  pe 06 Aprilie 2017 12:08
  O comedie slaba si foarte previzibila ........................................
 • balta67verde
  pe 03 Aprilie 2017 17:03
  N-am fost niciodata fan Malaele si nici nu voi fi, dar de data asta i-a reusit o comedie excelenta. Felicitari maestre !
 • Licurici75
  pe 06 Martie 2017 13:50
  O slaba inspiratie a celebrei piese de teatru " Sinucigasul" interpretata tot de Malaele, acest film este inca una din ciudateniile regizate de susnumitul. Poate pe altii o sa-i captiveze dar pe mine m-a lasat rece. In rest imagina, interpretarea excelenta. Mai slabut sonorul
 • kasmyn
  pe 02 Martie 2016 14:52
  AS DORI SA-L VIZIONEZ DAR SE PARE CA NICI-O TELEVIZIUNE DIN ROMANIA NU VREA SA-L DIFUZEZE IAR PE INTERNET NU SE GASESTE!!
 • mihai_bmx
  pe 16 Iulie 2015 15:10
  Cand apar filme straine noi le dam note de la 8 in sus si straini le dau note de la 7 in jos cand apar filme romanesti noi dam note slabe si comentam si straini le dau note de la 8 in sus.
 • Deceoare
  pe 04 Aprilie 2015 21:50
  Acelaşi actor decrepit şi anost , unic şi paralel în toate rolurile . Orice rol ar juca , este acelaşi peste tot . Şi ca orice român care se crede superior concetăţenilor , se făcu el şi niţel regizor . Ce , doar americanii pot fi şi actori şi regizori în acelaşi timp ?
 • pubelu
  pe 20 Ianuarie 2014 15:59
  Unde il pot vedea filmul... pe net?
  multumesc.........................
 • melinda_mely
  pe 09 Noiembrie 2013 18:24
  naspa ffff naspaa =))) :) mai bine ma uit la un fil horror :)) !!!!!!! intr-un fel nici nu stiu sa ma uit la acest film pt ca nu ma lasaaa
 • pe 18 August 2013 01:06
  [...] Sites: IMDb  Rotten Tomatoes  Metacritic  CinemaRX  Cinemagia Like&Share Pin ItMai multEmailShare on TumblrPocketDiggPrintLike this:Like Încarc... By [...]
 • pe 11 August 2013 17:21
  [...] Funeralii Fericite se achita cu brio in fata spectatorilor. Horatiu Malaele face un rol bun, dar impresia generala oferita pe parcursul celor aproape doua ore este ca asistam la o serie de cuplete puse cap la cap si lansate pe marele ecran sub titulatura de pelicula. Cu putina rabdare si mai multa atentie aceasa productie putea sa fie remarcabila, in forma prezentata este simpatica dar banala si lipsita de substanta. [...]
 • DeadSea07
  pe 06 Iulie 2013 14:56
  Parerea Mea Despre Acest Film O Puteti Vedea Pe Contul Meu (Vechi) KaRgo
 • KarGo
  pe 27 Iunie 2013 20:34
  Funeralii fericite, a doua colaborare regizor-scenarist dintre Horațiu Mălăele și Adrian Lustig, se face plăcut, are stil, are farmec, dar nu suficient încât să se ridice la același nivel calitativ impus de Nunta mută. Motivul este cât se poate de simplu și ne face să arătăm cu degetul spre scenariul dezordonat și ciuruit pe alocuri. Momente inserate fără rost (de ex: trei mafioţi vin fără motiv să ceară taxă de protecţie şi tot fără motiv dispar de tot din peisaj), momente extrem de previzibile (modul în care Igor este scos din scenă, dar şi finalul care are "chef de joacă"), momente forţate din lipsă de imaginaţie (ceea ce se întâmplă cu personajul Kiril) şi o împletire neprofesionistă a realului cu irealul. Nu pot să nu apreciez totuși satira foarte bună adusă societății contemporane și modul original și sincer în care își transmite mesajul. Regia lui Mălăele vine cu un mare progres față de primul său film și pe lângă coerență, cursivitate și creativitate, ne oferă în câteva cadre și un adevărat deliciu vizual. Omul ăsta dovedește încă o dată că este un geniu care, din păcate, nu s-a născut unde trebuia pentru a putea fi recunoscut și la nivel mondial. Din punct de vedere al actingului, pe lângă rolul foarte bun al lui Mălăele, merită mențiuni speciale atât rolurile bune făcute de Crina Semciuc și de Igor Caraș Romanov, cât și aparițiile foarte scurte, dar de efect, ale unor actori ca Gheorghe Ifrim, Valentin Popescu, Dorina Lazăr sau Bogdan Cotleț. În încheiere, mai simt nevoia să laud coloana sonoră a lui Vladimir Cosma care accentuează foarte bine emoția în anumite momente cheie, dar și sonorizarea, un element de care ne-am tot plâns la majoritatea producțiilor românești. Da dom'le, de data asta nu a trebuit să-mi ciulesc urechile 90% din film pentru a putea înțelege ce bălmăjesc actorii. Chiar dacă are minusuri supărătoare la nivel de scenariu, pentru o porție de umor, pentru un strop de emoție, pentru mesaj și nu în ultimul rând pentru viziunea regizorală, merită clar o vizită la cinema.
 • catalin_duta
  pe 10 Iunie 2013 02:53
  Este cel mai bun film romanesc din acest an. Cel puțin pana acum. Umorul, uneori cu nuanțe macabre și adesea absurd, abunda. Asa ca da, e o comedie cu foarte multe momente de excelenta în actorie, mai ales ale lui Horațiu Mălăele. Muzica lui Vladimir Cosma e foarte buna și nici imaginea nu e mai prejos. Iar scenografia e cea fireasca pentru personajele și povestea pe care le prezintă filmul. Deci, totul e la cel mai înalt nivel al profesionalismului, indiferent ce scriu pe aici toți neaveniții.
 • Andmaria
  pe 08 Iunie 2013 20:46
  Filmul a fost o pierdere de timp... lasa mult de dorit
 • ADBadea
  pe 29 Mai 2013 18:53
  Ma intreb daca are o poveste interesanta si daca are acea naivitate romaneasca pe care o au filmele romanesti.
  Din trailer mi s-a parut interesat. Ramane de vazut...