Comentarii Comentează
 • user-5eda0f529a449
  pe 29 Iulie 2020 03:42
  E unul dintre filmele mele preferate de razboi,al doilea film mare de razboi al lui Brad Pitt in perioada 2009-2014,excelent in amandoua.
 • El_KaPpa
  pe 27 Mai 2020 23:27
  Cu toate ca s-au facut multe filme de razboi sunt foarte putine care abordeaza si partea asta a tanchistilor. Macar pentru acest lucru si tot merita vazut.
  Cu exceptia unei lupte de final facuta pe sablonul tipic Hollywoodian cu exagerari si eroism impins la extrem, restul este foarte bine facut si credibil.
  Reconstituire buna a perioadei evocate, tensiunea si dramatismul prezente pe toata durata filmului, relatiile dintre personaje si o mana de actori care au stiut bine ce au de facut pe mine m-au tinut "in priza" din primul si pana in ultimul minut.
 • clauditz
  pe 24 Martie 2020 23:36
  Nu trebuie sa te uiți la acest film doar pentru ca îți place de Brad Pitt, trebuie sa te uiți dacă ești fan filme de război. Nu e un film de acțiune, ci o drama... a acelor vremuri.
 • Kuba
  pe 10 Iunie 2019 02:01
  Bun filmul . Realist , interesant . Recomand .
  E usor sa stai in fotoliu si sa critici aiurea . Este un film despre realitatea razboiului , nu despre distractie .
 • blackmore
  pe 13 Ianuarie 2019 17:22
  O mizerie de film american de razboi , jucat execrabil , cu o poveste scrisa parca de un elev decervelat de clasa pregatitoare, deci nimic nou
 • 6Patronul9
  pe 27 Octombrie 2018 14:39
  Acesta este cel mai bun film facut de David Ayer.Un film de razboi bine realizat cu niste interpretari remarcabile.Nu este sub nici-o forma o capodopera sau ceva de genul,insa merita o vizionare.Ii acord 7.50/10 alaturi de o recomandare.
 • catalin1107
  pe 06 Mai 2017 23:23
  Este un film foarte reusit care merita vazut !!!!!
 • balta67verde
  pe 10 Noiembrie 2016 22:31
  Un film foarte bun. M-a impresionat scena in care se bat 3 Sherman-Tanks cu un Tiger. Macar aici au incercat sa fie mai realisti, Tigerul era un tanc mult mai performant. Brad Pitt parca nu se potriveste in rolul de tanchist.
 • maximelialina
  pe 28 August 2016 20:14
  filmul nu impresioneaza prin actiunea covarsitoare,impuscaturile si mortii, filmul marcheaza prin trairile pe care le transmite,trairi ce nu pot fi sesizate de toti aceia dintre noi.... e un film bun,un film peste medie,un film cu putina actiune dar multe trairi. Pentru mine a fost perfect :)
 • niceone_forsa
  pe 02 August 2016 16:46
  Si-a facut un loc rapid in esafodajul preferintelor mele.Ritm, atmosfera mirifica( Brad Pitt e magic in rolul tanchistului), luptele iti induc un iz melodramatic.Ceva extrem de frumos.
 • claudiu-daniel-lugoj
  pe 02 Martie 2016 20:50
  Un film dur,emotionant,in care arata grozaviile razboiului dar si faptele de vitejie a unui echipaj de tand denumit ''FURY''.Este un film extrem de dur dar realizat foarte bine.Eu spun ca este un film care trebuie urmarit mai ales daca sunteti fanul filmelor de actiune.
 • klute
  pe 04 Ianuarie 2016 18:05
  Eu zic mersi că, pe durata lui, nu m-am plictisit. Că n-am rămas cu mare lucru după, asta-i altă poveste.
 • someone_who_dares
  pe 27 Decembrie 2015 22:47
  Un super film, foarte impresionant de la prima pana la ultima secventa. Arata exact partile oribile si crude si curajoase ale razboiului. Brad Pitt ca de obicei de nota 10, desi nici ceilalti nu s-au lasat mai prejos. Merita!
 • Calyx
  pe 21 Noiembrie 2015 14:53
  Încă un film despre război,care tind să apară ca ciupercile după ploaie.Din fericire,Fury reuşeşte să se ridice puţin peste majoritate,dar nu cu mult.

  Filmul ne prezintă viată tanchistilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.Mai precis,acţiunea se conturează în jurul echipajului unui tanc american de tip M4 Sherman.
  După ce unul dintre cei 5 membrii ai echipajului este scos din luptă,în locul sau este adus Norman Ellison,un novice care nu mai luptase niciodată.Astfel,cade în responsabilitatea colegilor săi să-l înveţe ce înseamnă războiul,iar aceştia nu-l tratează deloc uşor.Până în final acesta se dezumanizează,văzând soldaţii germani doar ca pe nişte simple bucăţi de carne.
  Filmul ne oferă o mulţime de confruntări spectaculoase,dintre care şi o luptă cu un tanc german Tiger,care fiind mult mai superior,reuşeşte să distrugă toate tancurile americanilor,cu excepţia lui Fury.
  Confruntarea finală este după părerea mea de domeniul fantasticului şi se aseamănă extrem de mult cu sfârşitul filmului "Saving Private Ryan".
  Distribuţia este una de prima clasa,de remarcat fiind Logan Lerman,care a reuşit să mă surprindă cu prestaţia să.

  "Fury" reuşeşte să surprindă cu succes viaţă tanchistilor,dar cam atât,nimic spectaculos.
  Filmul este unul bun,care nu plictiseşte până la final,dar nici nu te face să-l vezi şi a doua oară.
 • Kuhaylan
  pe 27 Septembrie 2015 16:40
  ......................................................
 • andi.miron
  pe 31 August 2015 01:07
  SPOILER

  Un film cu potential, insa scenariul defect i-a taiat craca de sub picioare. Faze care au fost ca nuca in perete:

  - nemtii pareau pe tot parcursul filmului niste idioti
  - 300 de nemti nu au reusit sa omoare 4 oameni care erau intr-un tanc distrus
  - pitt s-a gasit sa recruteze pe cel mai fricos si mai virgin om pe care-l putea gasi
  - gloantele il ocolesc pe Pitt
  - patriotismul dus la extrem al lui Pitt ajunge sa devina prostie, inconstienta
  - neamutului de la sfarsit, caruia i-au fost ucisi zeci de colegi de breasla nu este in stare sa traga un glont in cap supravietuitorului din tabara adversa

  Nota 5
 • Theodor2011
  pe 29 August 2015 21:01
  Filmul are tenta istorica insa NU ESTE ISTORIC. URSS/Sovieticii au fost cei care au invadat decisiv si cu succes Germania Nazista in Aprile 1945. Cei care au ajuns la buncarul lui Hitler. Sovieticii au fost cei care le-a dat lovitura de gratie. Ca replica a invadarii esuate a Germaniei Naziste in Rusia. Moscova (iunie 1941 si Stalingrad/Volga/Cotul Donului august 1942. Ca parte a operatiunii secrete cu nume de cod Taifun/Barbarossa.
  Revenind la film mi-a placut: jocul colectiv al actorilor Shia LaBeouf, Brad Pitt, Logan Lerman si finalul dramatic fara Hapy End'ul specific telenovelelor. Un film care la un moment dat iti va atinge sufletul. Emotionant.
 • nebunatica_id
  pe 29 August 2015 07:56
  Un film foarte bun, din toate punctele de vedere, atat scenariul, actorii, cat si efectele speciale. Recomand acest film in special celor ce sunt pasionati de filmele legate de razboi.
 • PiticVerde
  pe 18 August 2015 20:24
  Un film mai bun de cat ma asteptam,am vazut ca multi l-au criticat,coloana sonora ,efectele vizuale,efectele de sunet 5.1 exceptionale,povestea in sine m-a captivat foarte mult,de la mine nota maxima.
 • Tim22
  pe 31 Iulie 2015 13:55
  Ma enerveaza filmul asta la culme. Actorii au fost oribili.
 • Magicul
  pe 29 Iulie 2015 08:30
  M-am uitat sa vad cum joaca Shia LaBeouf, mi-a placut! Brad Pitt si batalionul sau, Fury, joaca foarte bine! Recomand!
 • lili22
  pe 28 Iunie 2015 22:23
  Am vazut prea multe filme in care americanii sunt cu sapte clase peste nemti, ca nu ma impresioneaza, cu toate trasoarele acelea, de unde le-or fi scos?
 • yanysboy
  pe 24 Mai 2015 19:57
  e cel mai bun film de razboi pe care l-am vazut !!!
 • Utube
  pe 14 Mai 2015 15:01
  Acesta este un film de război, o dramă a cărui acţiune se întămplă în Germania spre sfârşitul WWII, în anul 1945 şi încearcă să surprindă acţiunile şi luptele în care este implicat un echipaj de tanchişti format din 5 soldaţi îmbarcaţi pe un tanc Sherman, în drumul lor spre Berlin, adică spre victorie. Nu este nici pe departe primul film despre WWII şi nici măcar primul film despre viaţa soldaţilor tanchişti şi probabil tocmai de aceea, pentru a-l diferenţia de celelalte producţii, realizatorul a încercat să-l înconjoare cu o aură de realism.

  Scenariul este construit având câteva puncte de reper cum ar fi echipajul tancului, atrocităţile războiului şi lupta împotriva Germaniei naziste. Totuşi în unele momente filmările insistă foarte mult pe interpretul comandantului de tanc, Wardaddy (Brad Pitt) creând senzaţia că pelicula a fost construită în jurul lui. Cum era de aşteptat scenariul are şi câteva sub-ploturi care sunt închise repede, unele chiar prea repede, în scenele imediat următoare iniţieii lor, creând astfel impresia de clişee. Există şi câteva erori în scenariu, cea din finalul filmului fiind de departe monumentală şi ar fi putut trece neobservată dacă realizatorul ar fi avut o sclipire de intuiţie.

  Realizarea filmului este foarte bună, scena de început fiind de o frumuseţe epică, poate cea mai bună din tot filmul iar faptul că aceasta are o scenă corespondentă spre final, foarte scurtă, lasă senzaţia că personajele din film au mai apărut cumva, deşi imposibil, într-un film despre WWI, mai precis în filmul „War Horse-2011”. Filmarea scenelor este foarte reuşită, surprinzând în detaliu, uneori deranjant de insistent, toate detaliile macabre, spectatorului oferindu-i-se amănunte care uneori sunt la limita suportabilităţii. Efectele speciale sunt spectaculoase, foarte bine realizate existând într-adevăr senzaţia de realitate efectivă.

  De remarcat faptul, foarte bun dealtfel, că unele scene din film au câte un mesaj de transmis şi deşi unele scene sunt mai nefericit realizate existenţa mesajului le îmbunătăţeşte valoarea artistică şi morală. Este evident că orice război este imoral, atât prin atrocităţile pe care le presupune cât şi prin natura lui intrinsecă, iar realizatorul a ales o metodă foarte des folosită, dar foarte eficientă, pentru a prezenta efectul degradant al războiului asupra caracterului uman: comparaţia prin alăturare şi interacţiune.

  Astfel, a introdus în echipa celor 4 tanchişti veterani un nou recrut, care s-a înrolat în armată în urmă cu doar 8 săptămâni. Evident că spiritul animalic şi imoralitatea decadentă, afişate nonşalant şi natural de cei patru veterani a ieşit izbitor în evidenţă de îndată ce au început să interacţioneze cu tânărul recrut, spectatorul sesizând foarte uşor discrepanţa dintre caractere. Surprinzător, modul ales ca recrutul să fie introdus în rândul veteranilor seamănă izbitor de mult cu modul în care a fost recrutat Tom Cruise în „Edge of Tomorrow-2014”.

  Tot o scenă cu mesaj a fost şi cea cu cele două femei germane, mesajul acesteia fiind că deşi războiul pune alături binele cu răul, celelalte calităţi cum ar fi umanitatea, iubirea şi civilizaţia ar trebui lăsate să se exprime ori de câte ori au ocazia, pentru că altfel fiinţa umană se dezumanizează, sufletul se atrofiază iar ceea ce este mai rău din fiinţa umană riscă să pună stăpânire definitiv pe conştiinţă.

  Interpretarea actorilor este bună, remarcându-se ca de obicei, cum de fiecare dată face când interpretează vreun rol, Brad Pitt, foarte credibil şi atent la detalii, aducând oarecum cu rolul Lt. Aldo Raine din „Inglorious Bastards-2009”. Tot la categoria foarte bine este de menţionat şi actorul Shia LaBoeuf („Transformers-2007”) pe care latura religioasă a personajului interpretat îl prinde foarte bine în contradicţie totală cu rolurile de prieten al alien-ilor în care cinefilul este obişnuit să-l vadă.

  Coloana sonoră este foarte bună atât ca piese muzicale alese cât mai ales prin alegerea scenelor care să beneficieze de piesele respective, foarte multe scene fiind lăsate numai cu zgomotul produs de tancuri, artilerie, mitraliere şi explozii, aspect mai mult decât reuşit, la această reuşită contribuind din plin intensitatea şi cantitatea acestora.

  Pelicula conţine mai multe greşeli de logică, greşeli factuale şi erori de continuitate dar cel mai deranjant aspect este faptul că soldaţii germani, în special soldaţii SS, sunt prezentaţi ca o adunătură de retardaţi care aleargă ca demenţii în faţa mitralierelor şi tancurilor americane iar în cel mai fericit caz, atunci când stau ascunşi, habar nu au să-şi folosească armamentul de care dispun, ratând inamicii de la distanţe de 10-15 metri şi lipsindu-le orice pregătire tactico-militară, aspect care creează o senzaţie iritantă de influenţă propagandistică şi care în plus demonstrează că istoria este scrisă de învingători.

  În scenele de confruntare directă între armate, respectiv infanterie, sunt atât de multe greşeli de realizare încât există senzaţia că pelicula nu a beneficiat de consultanţă militară. În schimb bătălia dintre tancuri este grozav de bine realizată dar şi aici există un aspect neştiut de cinefil şi dacă este aflat scena cade în desuitudine. Orice persoană care cunoaşte câteva detalii despre tancurile Sherman şi Tiger, poate să-şi dea seama de greşeala din realizarea scenei.

  O altă greşeală monumentală în realizare, aşa cum am scris mai sus, este scena de final care începe cu un clişeu, continuă cu o grămadă de clişee, conţine o duzină de greşeli de logică, de continuitate şi se termină cu o scenă de o stupiditate enormă, total necredibilă, chiar jignitoare a bunului simţ.

  Finalul este meritat de peliculă, i se potriveşte perfect, şi deşi ultima scenă, din punct de vedere al realizării, aduce foarte mult cu scenele din „Rambo III-1988” sau „The Expandables III-2014”, filmul îşi păstrează valoarea dobândită până înainte de aceasta.

  Vizionare plăcută!
 • alex43497
  pe 07 Mai 2015 12:21
  imi plac filmele de razboi dar asta e sub orice critica de prost.
 • m4ni7u
  pe 30 Aprilie 2015 01:10
  Pe scurt, americanii sunt din nou cei mai tari si mai curajosi si mai cu doua perechi; o porcarie de film, realizat cat de cat pe ici pe colo dar ideea e praf si pulbere; rambo e minciuna
 • Mihai2508
  pe 19 Aprilie 2015 12:47
  Un film ce prezinta atrocitatile unui razboi si dorinta omului de a lupta, cum partea animalica si agresivitatea preiau controlul, cum sute de mii de oameni mor, doar pentru ambitia unor oameni. Un film ce prezinta povestea a 5 personaje dintr-un tanc, si o mica parte din momentele de cruzime care au loc intr-un razboi.
 • nicoux
  pe 17 Martie 2015 08:54
  Al doilea razboi mondial ilustrat aici aproape de adevar cu dramele, violentele, sentimentele, sacrificiile din realitatea traita atunci, momentul artistic este foarte reusit , de vizionat !
 • XShadowX
  pe 12 Martie 2015 15:00
  Inca un film foarte bun despre razboi cu o distributie excelenta in frunte cu Brad Pitt care face inca un rol magistral putin asemanator cu cel din Inglorious Basterds ;) si un Logan Lerman foarte bun in interpretarea rolului sau in special catre final unde are o faza memorabila cand se ascunde sub tanc dupa ce ramane ultimul ;) , va recomand acest film , nu trebuie ratat !
  P.S.: Shia LaBeouf are un rol diferit fata de toate rolurile sale de pana acum ;)
 • Dana04
  pe 11 Martie 2015 15:18
  Un film foarte bun, Brat Pitt a avut un rol extraordinar, mi a placut foarte mult de el. Merita vazut!
 • andystarx
  pe 20 Februarie 2015 17:22
  UN film despre adevaratele orori ale razboiului,niste actori care au jucat impecabil,mie unul mi-a placut foarte mult .si va ramane in filmele memorabile despre razboi !
 • Infinity
  pe 08 Februarie 2015 01:59
  In afara de "gloantele" acelea verzi si rosii, cateva momente putin trase de par si un cliseu aruncat pe acolo, nu am ce sa-i reprosez. Fiind un film de razboi, acesta isi atinge scopul si ofera tot ce poate oferi un astfel de film: drama, sange, violenta, actiune si un cadru realist. Actorii au jucat bine, efectele sunt bune (cu exceptia "gloantelor"), iar scenariul te poate surprinde in unele momente. 8.
 • Gabby321
  pe 07 Februarie 2015 21:13
  Viața murdară de război m-a făcut să-mi fie milă de Norman împins de soartă spre uciderea SS-iștilor. Pe tot parcursul filmului Norman capătă experiență de care o va uita cu repeziciune din cauza faptului că a trăit într-un timp foarte scurt drama famiilor devastate și de cadavrele la tot pasul.
 • GeorgiaNNN
  pe 06 Februarie 2015 16:37
  Filmul este captivat, nu te ia somnu' in timp ce il urmaresti. In rest multe bombe si gloante, ca doar se aflau in al 2 lea razboi mondial. AAA era sa uit, 2 femei in tot filmul care si alea au murit imediat. Una dintre ele e ROMANCA-AnaMaria Marinica, moldoveanca de la Iasi care s a remarcat in 4 luni 3 sapt si 2 zile.
 • lucyan2015
  pe 05 Februarie 2015 10:37
  Un film de neratat . Shia LaBeouf nu poate juca in niciun film bine in rest toti actorii sau descurcat bine.
 • narcisson
  pe 24 Ianuarie 2015 20:05
  M-a surprins placut, nu ma asteptam sa fie asa de bun. De mentionat ar fi prestatia actorilor, in special grupul din tanc, modul de regizare al lui DA care nu se fereste de violenta si scene dure, chiar si putina dragoste care dupa parerea mea este una dintre ciresele de pe tort ale filmului. Inca o pelicula care ne arata fata cea mai cruda, dar adevarata a razboiului, iar in opinia mea este cel mai bun film de razboi din ultimii ani, care evoca perioada de dinainte de 1950. Chiar daca este pe alocuri cliseic, spectatorul va reusi sa treaca usor peste aceste momente, care sunt inlocuite de o actiune antrenanta si care va face sa iti creasca numarul batailor inimii.
  Foarte buna prestatia lui Brad Pitt care interpreteaza rolul de mentor al grupului, el avand dupa parerea mea cea mai buna prestatie. De asemenea, restul grupului il completeaza perfect. Secventa din casa nemtoaicelor este ''altceva'', eu considerand ca filmul avea nevoie si de asta pentru a fi o drama de razboi completa.
  Imi pare rau ca nu am fost sa vad acest excelent film la cinema, sper sa nu mai fac aceeasi greseala si pe viitor. Per total, m-a impresionat, este unul dintre filmele mele preferate de razboi, iar pe viitor il voi recomanda cu placere, este un must-see al lui 2014, dar si al perioadei recente. Nota mea este 9-Obligatoriu de vazut.
 • GALD
  pe 22 Ianuarie 2015 12:07
  Nu stiu de unde sa mai scoata subiecte cu razboiul 2 mondial si se apuca sa amplifice niste fapte de arme eroice, ridicandu-le la nivel de epopee. Asta este singurul lucru ce este deranjant in film, altfel, este un film bun ce trebuie vazut ... o data.
 • Stefanzy
  pe 21 Ianuarie 2015 10:47
  Un film pentru care am avut asteptari mari si chiar asa a fost (in mare parte) . E mult la distanta totusi de Saving Private Ryan prin anumite probleme :
  -efectele speciale(aia trag cu gloante , nu cu lasere)
  -grenadele aruncate in tanc la finalul filmului dureaza mult sa explodeze iar cand Norman intra inapoi in tanc Wardaddy si mexicanul ala sunt intregi (ai caramba)
  -propaganda americana
  Filmul a aratat bine cruzimea razboiului prin specificul rosu , cu imagini care deruleaza rapid (cei care au stat sa urmareasca genericul vor sti) . Un film bun , 8/10
 • alexandrache
  pe 17 Ianuarie 2015 22:57
  Un film care ne arata (daca mai era nevoie) cat de urata si murdara este fata razboiului!!!
 • Sorin87
  pe 17 Ianuarie 2015 22:40
  Foarte tare filmul si mai ales ca este din istorie il face si mai interesant
 • radu3455
  pe 15 Ianuarie 2015 16:51
  unul dintre filmele bune ale anului 2014,nu ma asteptam ca un film despre razboi sa fie asa de bun in zilele astea,dar m-a contrazis mi-a placut scenariu,si prestatia actorilor,insa ce nu mi-a placut a fost focurile ce ieseau din tancuri,parca era in razboiul stelelor.nota 9
 • leo26
  pe 15 Ianuarie 2015 02:08
  Lupta din tanc cu batalionul SS face toti banii, in rest destul de slabut. Pot sa afirm ca aceasta batalie este de nota 10, dar pe ansamblu nota 7.
 • bogdz
  pe 14 Ianuarie 2015 22:12
  Un film foarte bun.Brad Pitt joaca in stilul caracteristic acest gen de filme,rezultand o prestatie convingatoare.Actiunea nu te lasa sa respiri sau sa te gandesti la altceva,mereu esti in tensiune intrebandu-te ce se va intampla mai departe.Totusi,un film tipic american in care soldatii lor nu se dau niciodata la o parte din calea luptei.Casting-ul este perfect ales,toti actorii achitandu-se de rolul care l-au avut in fata.Nota mea este 9.
 • dandi
  pe 04 Ianuarie 2015 20:39
  Mi-a placut filmul din toate punctele de vedere,merita vazut,finalul ma uimt complet
 • geo_gabi
  pe 04 Ianuarie 2015 19:17
  Filmul este placut interesant , totodata am ramas surprins de aparitia lui Jon Bernthal aceeasi persona din serialul tv - The Walking Dead - sezonul 1-2 ( Shane ) facand echipa buna cu Brad Pitt in acest film .
 • Pantaleon
  pe 01 Ianuarie 2015 18:28
  In noianul filmelor despre razboi care s-au facut, e greu de crezut ca si-ar mai gasi un loc aparte inca unul, fie el cu tancuri si cu crai de prima mana. Fury este un film care nu m-a impresionat, dar nici nu face parte din categoria celor pe care nu ai rabdare sa le vezi pana la final. E un film bun, cu plusurile si minusurile lui (ex: inutil de lunga scena din casa nemtoaicelor ), bine articulat in momentele esentiale, un road-movie de razboi, daca vreti, personajele principale fiind tancul si locatarii sai. De remarcat similitudinile cu Saving Private Ryan (noul membru al echipajului este un novice care invata sa urasca si sa ucida si tot el e singurul care scapa cu viata, in timp ce ceilalti mor eroic aparand un punct strategic). Nu cred ca-l voi mai revedea vreodata. O data a fost suficient.
 • Get_beget
  pe 01 Ianuarie 2015 14:19
  Clar un film de propaganda. Doar ca iese din tiparele ultimei perioade in care propaganda era tot mai voalata. Daca mai ies curand filme cu acelasi nivel de indoctrinare patriotarda americana, e clar ca Obama coace un razboi.
 • Grigorealexandru
  pe 28 Decembrie 2014 22:39
  Este un film cu propaganda americana,M-am saturat de aceasta propaganda.Il vad pe Brad Pitt singur pe tanc cum omoara sute de nemti, asa ceva este ireal.De la mine are un mare 3
 • isy22
  pe 23 Decembrie 2014 03:19
  1.Star Wars are efecte speciale mai bune decat acest film.
  2.Nemtii sunt caracterizati in acest film ca niste idiotii fara minte,
  Spoiler : Deci,un batalion abia a fost in stare sa distruga un tank stricat...(in realitate le-ar fi luat in jur de 3 minute sa il distruga) si mai ales cum fugeau nemtii ca o turma de oii prin fata unei mitraliere inamice,sa fim seriosi.
  In rest filmul este bun,are faze destul de realistice de lupta,scenariu bun si actori au jucat foarte bine.

  PS:Asa vad eu lucrurile si nu vreau sa ma cert cu ce-i care nu sunt de acord !
 • Ghemot
  pe 13 Decembrie 2014 21:52
  Nu pot să nu dau nota maximă, deși am văzut filme și mai bune, însă per total, filmul este o capodoperă!
  Aș mai adăuga, că acest film mi-a adus aminte de „The Pianist”, cel mai bun film pe care l-am văzut vreodată!
 • xerses
  pe 08 Decembrie 2014 14:59
  Am fost impresionata de acuratetea secventelor de lupta, de trairilor personajelor de duritatea si monstruozitatea scenelor care vin la pachet cu armele de razboi...
 • delfitexas
  pe 08 Decembrie 2014 09:18
  Un film special, foarte natural, un film ce putea sa fie unul super daca avea un regizor foarte bun!
 • tafalogugabriel
  pe 07 Decembrie 2014 20:15
  Mie mi-a placut filmul. Nu sunt un fan urias al filmelor despre razboi,insa Fury reuseste foarte bine sa mentina un echilibru intre scenele mai linistite,si scenele super violente,cu mult sange,si care arata cum a fost cu adevarat al 2-a razboi mondial.Ma bucur ca au stiut unde sa se opreasca cu acele scene,pentru ca daca aratau toate atrocitatile din timpul razboiului,atunci nimanui nu i-ar mai fi placut filmul,toti ar fi iesit scarbiti din sala de cinema.Mi-au placut decorurile,uniformele,arsenalul,tancurile,totul a fost grozav creat,incat sa para real.Coloana sonora a fost potrivita pentru atmosfera filmului,actingul a fost foarte bun.Toti actorii au iesit in evidenta in film,insa preferatii mei,cu siguranta Brad Pitt si Logan Lerman.Nu este filmul meu preferat din 2014,insa mi-a placut,si cu siguranta merita vazut.
 • gaby-maxx
  pe 05 Decembrie 2014 11:53
  Fiind un impatimit al filmelor cu razboi nu pot sa nu apreciez filmul la adevarta lui valoare.Am facut armata la Turda pe vechiul tanc TR-77 un model mai modern al unui tanc rusesc si am incercat de multe ori sa-mi dau seama cum e sa si lupti intr-un tanc,Acest film te transpune practic in pielea unui tanchist dar nu din vreme de pace ci atunci cand se trage in tine cu munitie adevarata!!!
 • ionutzoo7
  pe 03 Decembrie 2014 02:11
  Fury a fost o surpriza placuta pentru mine.In afara de faptul ca joaca Brad Pitt si Shia LaBeouf nu stiam nimic despre film.Perspectiva mi s-a parut una interesanta.Dupa cum remarca si Gloria in analiza ei putine sunt filmele care iti prezinta intamplarile din interiorul unui tanc.
  Poate pentru unii a fost plictisitor dar pe mine m-a tinut in priza.I-as fi dat o nota mai mare daca nu mi s-ar fi parut exagerat finalul.Filmul a fost construit foarte bine dar finalul mi s-a parut neverosimil.
 • paradox_utopic
  pe 02 Decembrie 2014 01:07
  urmand sirul filmelor in care americanii sunt cei mai tari ,filmul ne prezinta povestea unui echipaj de tanc(practic:o conserva ):veteranul,taranoiul,hispanicul,pocaitul si novicele in Aventura lor prin Germania unde seseistii isi spanzurau concetatenii,nemtoaicele erau tinere si porno. Brad a ramas blocat in rolul din Inglorious (alt film de kkt),doar si-a pus o casca de tanchist si a mai tras un pic triceps biceps si ficat .Filmul e o poveste penibila despre baietasii americani inghesuiti intr-o conserva le rup dantura la nemtalai. scena finala parca e rupta din "300". vomitiv.
 • ornitoring
  pe 01 Decembrie 2014 23:08
  e singurul film cu brad pitt care mia placut rolul lui, poate cel mai bun film al sau, un film memorabil................nota 10
 • simpleminds
  pe 01 Decembrie 2014 17:42
  Cred ca dupa "War Horse","Fury"este cel mai reusit film american de razboi din ultimii ani.Filmul are doua componente principale :actul de razboi cu lupte,atrocitati si a doua componenta,dupa mine preponderenta,cea psihologica.Daca razboiul produce rani masive in structura elementelor de civilizatie,pe plan psihologic nu reuseste sa destructureze aprope nimic din ceea ce reprezinta statutul moral si afectiv al personalitatii umane.
  Filmul este construit din episoade,fiecare dintre ele purtand o mare incarcatura emotionala.Doua dintre ele merita remarcate:1.Lupta "corp la corp"a unui Panzer si Fury,tancul,venit din America sa raspandeasca panica si teroare printre nazisti.2.Intr-un moment de acalmie, clapele unui pian reusesc in cateva secunde sa readuca iubirea si concordia acolo unde exista ura si vrajba.Anamaria Marinca intr-un rol episodic,e o prezenta placuta si reusita. Cele cateva artificii de scenariu si regie pot fi trecute cu vederea.
 • dragomir_alina
  pe 01 Decembrie 2014 17:30
  Foarte bun, arata mizeria razboiului, cruzimea oamenilor ....
 • catalin_ionut_23
  pe 01 Decembrie 2014 16:05
  un film de actiune si razboi foarte bun cu multe impuscaturi, a fost bine venit azi de 1 decembrie m-a relaxat ,chiar daca la inceput nu prea l-am inteles mai spre sfarsit a incepu sa-mi placca foare mult ,merita vazut ie foarte bun filmul ,il recomand nota ema 10
 • ddonpandy
  pe 30 Noiembrie 2014 23:51
  de CE oare scenaristu LA SFIRSITUL FILMULUI OMOARA EROI!!!!!!!!!!! TREBURILE ASTE MIE
  NUMI PLAC EU ZIC CA ERA MAI FRUMOS DACA NU MUREA NICI UNU
 • GeorgeR
  pe 11 Noiembrie 2014 22:05
  Daca privim dincolo de tancuri,de razboi,de distrugere,de ura..vedem legatura dintre oameni,grup...dramele prin care trec fiecare..mai mult sau mai putin...Foarte frumos imbinat umorul fin cu tragedia razboiului..foarte frumoase efectele create..Sunt militar..si acest film mi-a lasat sentimente frumoase...Recomand!
 • dincolodenume
  pe 07 Noiembrie 2014 01:16
  Un film despre cum barbatii se sacrifica..., ca porcii! Filmul functioneaza pe ideea clasica a sacrificiului pentru ordin. Nu vorbim despre patrie, nu vorbim despre libertate ci despre cum trebuie sa respecti indatoririle tale si sa implinesti asteptarile altora in ceea ce te priveste.
  S-a pierdut posibilitatea de a analiza infantilitatea unui razboi, unei rafale de mitraliere in trupurile tinere a milioane de oameni, unei marsaluiri prin noroi cu scopul de descarca un incarcator in trupul unui semen.
  Pentru ce sa ucizi?

  Lumea nu-i dreapta! Da, despre asta este filmul. Despre nedreptati, bravura, impotenta in fata animalului din noi.
  Fury putea sa fie un film despre alegere si nu despre constrangere, despre libertate si nu despre asuprire, despre credinta si nu despre matanii.

  Nu e un film prost. Dar nu e o adevarata irosire sa-l vedem pe Brad Pitt intr-o mocirla fara un scenariu pe masura?
 • FlorinMovieFreak
  pe 06 Noiembrie 2014 11:57
  Simplu .. minimalist .. dar spectaculos .. cum se trece de la drama .. la rasete .. de la o lacrima .. doua .. la dragoste .. violenta .. determinarea .. pasiunea cu care au luptat .. trece dincolo de ecran .. il recomand sa-l vedeti la cinema .. il veti simti altfel .. Nota 8/10

  Cheers ! ;)
 • nycusor01
  pe 05 Noiembrie 2014 23:20
  Un film bun,un film care arata adevaratele drame alea razboiului.Daca acest film mai tinea inca 2 ore cu siguranta nu ma plictiseam.
 • sorin_paveliu
  pe 04 Noiembrie 2014 09:55
  Am intrat fara sa citesc ceva inainte despre film, curios sa vad cum a evoluat Brad Pitt, ajuns la maturitate. Este bun! Este impresionant sa vezi cit de convingatori sunt unii actori! Cinste lor, isi merita banii. Este interesant ca filmul este ca o piesa de teatru in 3-4 acte, fiecare avind o alta tema si un alt mesaj de transmis. Poti sa aduci critici fiecarui act in parte, dar ar fi pacat si inutil. Este un film cum rar se mai fac astazi, WWII este prea departe ca sa mai miste inimile oamenilor si au disparut incet incet din temele care aduc spectatori la cinema, asa cum s-a intimplat si cu filmele despre vestul salbatic. Este in fapt un film despre sentimente si dezumanizare, despre soarta si misiune, despre acceptarea a ceea ce nu poti sa schimbi, despre supravietuire si sacrificiu. Este vorba despre razboi ca absurditate si lipsa de logica, in care tragi un glonte intr-un tinar de virsta ta pentru ca are o alta uniforma iar un coleg de-al lui iti cruta viata, fara o logica aparte. Este lipsa de logica si a conflictelor de azi, a vietilor risipite in teatre de razboi in care nimeni nu ar trebui sa se confrunte in mod real. Este un film de fictiune. chiar daca este ancorat undeva in istorie insa viata este mult mai plina de astfel de momente pe care nimeni nu mai apuca sa le spuna. Am citit mai sus un comentariu despre faptul ca scenariul este un fel de copie la indigo a unei carti de razboi scrise de Sven Hassel. Mi-am dat seama ca in colectivitatile militare aceste tipologii, conturate si in alte filme, se individualizeaza exact ca in rolurile descrise de Balbin. Am purtat uniforma militara 14 ani si retrospectiv pot identifica si eu closca, bruta agresiva cu suflet, minoritarul, religiosul etc. Este un subiect de meditatie pentru mine. In concluzie, printre filme cu eroi de desene animate, politisti si comedii usoare sau chiar grobiene, "Fury" reprezinta o exceptie care merita vazuta! PS - ma bucur de prezenta Ana-Mariei Marinca in distributie. Este atit de greu sa ajungi in top la Hollywood plecind de la Iasi! Bravo ei!
 • nelimitat
  pe 03 Noiembrie 2014 00:49
  Este un film bun. Are o poveste interesanta. Cea de-a doua parte te prinde mai mult. Iti poate parea un pic cam lung si lipsit de actiune (cel putin in prima jumatate).

  De vazut la cinema pentru sunet in special, in rest poate fi vizionat si acasa (cand va fi lansat pe BluRay); pentru care sunt atrasi de actiune multa si de-asta se duc la cinema, exista alternative mai bune.

  Personal mi-a placut, insa nu il vor aprecia toti. Pentru fete cred va fi mai putin interesant.
 • Stef023
  pe 31 Octombrie 2014 13:18
  Am vazut filmul si e ok. Sunt cateva exagerari americane dar pana la urma e un film artistic si nu un documentar despre WW II. Cat despre tactica aplica in luptele dintre tancuri.....mai mult e vorba de cantitate :)).
  E de vizionat ...... mai ales la cinema.
 • Jackyms
  pe 29 Octombrie 2014 00:31
  Câteva exagerări tipic filmelor americane dar pe lângă asta totul a fost... perfect. Real fiecare detaliu, filmat bine, etc... laudele continua.

  PS: Fără detalii din film pentru că nu e plăcut pentru ”nevăzători”.
 • florin_alex
  pe 28 Octombrie 2014 19:59
  Un film perfect echilibrat din toate punctele de vedere ...merita vizionat
  P.S : Personajul Irma este din Romania mai exact Iasi.
 • cosmin742000
  pe 28 Octombrie 2014 11:31
  Ma intreb cum naiba un film in care Brad Pitt nebunu' trage cu tunu' si atat , poate sa aiba un rating atat de mare.
 • ciubotaru_stefan
  pe 27 Octombrie 2014 14:01
  L am vazut la cinema ,foarte frumos :P isi merita banutii, dar tot Saving Private Ryan e nr 1 in lista filme de razboi.
 • fraa
  pe 26 Octombrie 2014 09:37
  Am vazut filmul si ma asteptam sa imi placa insa nu atat de mult. Daca la Sabotage regizorul David Ayer a folosit violenta in mod grafic mai mult decat era necesar (dupa parerea mea) la acest film e potrivita fiindca este prezentata realitatea dura din cel de-al Doilea Razboi Mondial.
  Filmul prezinta experienta echipajului tancului Fury in luptele cu nazistii chiar pe teritoriul Germaniei in 1945, cu putin timp inaintea victoriei aliatilor. Ultimele resurse ale nemtilor sunt concentrate pe impiedicarea aliatilor in drumul spre Berlin, sergentul Don "Wardaddy" Collier (Brad Pitt) avand misiunea de a salva un pluton de soldati prinsi dincolo de liniile inamice. Brad Pitt este excelent in rolul capitanului tancului Fury care compenseaza inferioritatea modelului Sherman al aliatilor fata de Tigerul nemtilor printr-o tactica desavarsita.
  Shia LaBeouf (ziceti ce vreti de el insa e un actor bun, cel putin aici si in Lawless), Michael Pena, Jon Bernthal si Logan Lerman completeaza distributia in roluri foarte bine conturate, ce fac din acest film unul de referinta si unul din cele mai bune pe anul 2014. Mergeti sa il vedeti la cinema.
 • doomlol96
  pe 26 Octombrie 2014 00:04
  Am fost si l-am vazut,filmul contureaza foarte bine razboiul in general,nu se concentreaza asupra celui de al doilea razboi mondial ma-i deloc,iti arata fata cruda a razboiul,iti arata cum e dragostea in razboi,cum e viata in razboi,cum oameni isi pierd umanitatea intr-un razboi.Chiar daca actiunea se petrece asupra unor 5 personaje,filmul nu se abate de la subiect si nu incepe o drama de iubire ca si in Titanic,ci iti arata fata cruda a razboiului,si ca daca vrei sa iti nimicesti dusmanul trebuie sa iti arunci sentimentul de umanitate si sa incepi sa ucizi.Acest lucru ti-l transmite Norman,un personaj care evolueaza si se contureaza foarte bine pe parcursul filmului,iar despre Bradd Pitt...ei bine el e conducatorul tancului sub acelasi nume ca si filmul,Fury.
  Don e un tip calit de razboi cu experienta vasta in spate,el e ajutorul lui Norman si il ajuta sa isi accepte soarta si imprejurimile.Filmul ma lasat cu gura cascata,merita sa impusti niste SS-isti ca sa iti cumperi un bilet la filmul asta!Recomand cu placere...
 • Manusa
  pe 24 Octombrie 2014 19:18
  Am asteptat cu nerabdare sa vad acest film, mai ales dupa ce am vazut intaia oara trailerul. Mi-am zis ca, chiar daca nu pot, tot fac sa ma duc sa il vad. Asa a si fost. Asteptarea a meritat, iar daca s-ar putea i-as da de 10x nota 10. Un film care mi-a placut foarte mult si pe care vi-l recomand sa il vedeti.
 • RazvanLupescu
  pe 24 Octombrie 2014 18:13
  Nu se ridica la nivelul filmelor ca The Thin Red Line si Saving Private Ryan, dar merita toata atentia. Excelent de la inceput pana la sfarsit, merita vazut in cinematograf, nu il ratati daca The Thin Red Line si Saving Private Ryan v-au spus ceva, doar un iubitor de filme de razboi poate intelege, iar aceste 3 filme au acel ceva care le face sa fie mai speciale. Nu ma asteptam sa o vad pe actrita ... dar va las pe voi sa o recunoasteti.
 • cosmin_rigo
  pe 22 Octombrie 2014 19:32
  daca nu e filmul dc nu specificati ca numai trilerul il aveti asa sunt toate saiturile numai likuri si prostii vreti sait de 2 lei
 • dragos_myhay
  pe 16 Octombrie 2014 11:56
  Cand va apare pe internet sa pot sa-l vizionez ?e un film foarte intersant despre razboaie
 • SILVIANB
  pe 02 Octombrie 2014 14:36
  Cred ca Labeouf spera ca Sherman-ul sa se transforme in Optimus Prime :)))
 • bogdamme
  pe 27 Iunie 2014 20:21
  Interesant..
  Pitt si Labeouf....... Astept sa il vad.