Comentarii Comentează
 • AmphitriteMermaid
  pe 10 Ianuarie 2019 12:32
  Mi-a placut mult acest film. Am ales sa-l vizionez deoarece am fost tentata de actorul roman care a jucat foarte bine. Cum a spus si criticul, nu e un film doar pentru comunitatea LGBT, ci pentru toti pasionatii de romance.
 • Horatiucrisan
  pe 03 Iunie 2018 13:50
  Un film mizerabil și scârbos care aduce în atenție a nu știu câtă oară anormalitatea privita că ceva normal in spiritul de toleranță al Occidentului 'evoluat'.
 • JoeXJOE
  pe 24 Februarie 2018 17:37
  Ba, eu is gay. Credeam ca filmu o sa mi placa, mai ales ca are si un roman in el dar... Gosh, e asa plictisitor si naspa facut :))
 • themusso
  pe 22 Februarie 2018 12:32
  m-am saturat de atatea filme ,,emotionante'' despre gay.
 • lili22
  pe 10 Februarie 2018 17:38
  Slab filmul, nu ia nota mare, nu ca am ceva cu minoritatea gay, dar atatea greseli de scenariu nu am mai vazut decat la incepatori.
  Interpretare modesta.
  S-a mai facut un film identic .Je vous trouve tres beaux descrie salvarea unui fermier francez de o romanca emigrata sa castige ceva bani.
  Cred ca lumea stie ca Gheorghe/George inseamna si fermier sau lucrator al pamantului./
  In tot filmul vazut nu se vorbeste de fel despre bani, asa ca nu stim ce il aduce pe Gheorghe , fiu de profesoara de engleza la o ferma prapadita cu ceva oi si vreo cateva vaci.,Colega de profesie a doamnei Carmen Iohannis si-a botezat fiul ca la tara si probabil l-a abandonat la o ferma sa invete metehnele oilor.Nu mai pune nicio femeie normala nume ca Gheorghe si daca il invata engleza ii face educatie, asa ca povestea e slaba ..Nu sta in picioare.Trebuia gasit ceva mai tare.Doamna profesoara se tinea de meditatii si il trimitea sase luni pe an la o stana.
  Tanarul cioban vorbitor de engleza strica rau imaginea comunitatii gay de la noi, in locul lor as protesta.Adica un gay din Romania se indragosteste de un betiv care ii angajeaza si il obliga sa doarma in rulota? Serios? Il atragea mirosul de grajd sau ce era cu el.Nu se spune.
  Sa prezinti un roman cu idei de business pentru fermieri, gata sa ii invete cum se face telemeaua e o prostie.Alta grija nu avea decat sa ii imbogateasca pe ei!
  Poate il cautau ceva camatari, de se ascunde la niste saraci din Anglia pe motiv ca la noi e ca in Birmania.Una peste alta nu se intampla nimic interesant in acest film cu final fericit.Cei doi se saruta si raman impreuna.
  Nu stiu de ce e mare realizare ca au ales un actor roman.Unul fara har , sa o recunoastem.
  Cum ziceam, nu am nimic cu comunitatea gay, careia filmul nu ii face un serviciu pentru ca are un scenariu mizerabil.
 • PaulMarcu
  pe 06 Februarie 2018 09:14
  Pur si simplu nu se poate descrie in cuvinte cat de frumos transmite acest film tot ceea ce si-a dorit sa transmita! Obligatoriu de vazut, de catre toata lumea!
 • serban_ionescu
  pe 01 Februarie 2018 01:25
  Un film britanic extrem de "smecher" care folosindu-se de pretextul impresionarii in special a publicului romanesc (cunoscut de fapt ca in imensa lui majoritate este cel mai traditionalist si cu adevarat demn si absolut nedenaturat si mai ales NEDECAZUT SPIRITUAL in respectarea cu sfintenie a randuielilor de sorginte Dumnezeiasca in ceea ce priveste UNICILE FIRESTI RAPORTURI INTIME EXCLUSIV dintre BARBAT si FEMEIE lasate "DE LA INSUSI DUMNEZEU PORUNCA"), cauta sa incerce IN ZADAR sa castige pentru o cat mai mare toleranta fata de MARELE PACAT AL ULTRA DEZGUSTATOAREI HOMOSEXUALITATI gay, tocmai pe poporul roman, adica pe probabil cel mai atasat profund si demn fata de RANDUIELILE DUMNEZEIESTI pe linia mai sus amintita, dintre toate celelalte popoare ale lumii, prin "ULTRA SMECHEREASCA" incercare scenaristica a continutului in fapt SECUNDAR a acestui film, de a-i impresiona pe romani la coarda lor sensibila de mandrie nationala pusa in vibratie atunci cand un film occidental creeaza o aura profund pozitiva tocmai unui personaj principal de sorginte si cetatenie romana si in plus interpretat tot de un actor roman.
  Se vede de fapt chiar "de la o posta" adevaratul continut PRINCIPAL al acestui film care a fost de fapt acela de a incerca sa-i aduca zic eu FARA SANSE DE REUSITA pe romani mult mai aproape de incercarea de a se lasa dominati de toleranta si chiar Doamne fereste aprecierea si lauda relatiilor gay prin aceasta manevra scenaristica prin care se vrea sa se umble "la coarda sensibila a punerii in vibratie" a mandriei romanesti folosindu-se atat de un personaj romanesc pozitiv si laudat de realizatorii straini occidentali cat si de un actor roman in acelasi rol.
 • mariastyles99
  pe 19 Noiembrie 2017 22:33
  Minunat, plin de emoție și speranță. Cadre vivide, care te fac să simți. Frumos, neașteptat.
 • Catalin_Ro
  pe 18 Noiembrie 2017 02:04
  Imi plac filmele realizate in acest stil, insa povestea este o mizerie, nu ma tenteaza sa-l vizionez.
 • borisvultur
  pe 24 Iunie 2017 10:50
  Chiar dacă e o temă LGBT, filmul alege o cale inedită. Românul zilier îl învață pe Johnny meserie și afecțiune. O poveste fără intruziunea răului, însă happy-end-ul nu e verosimil.