Comentarii Comentează
 • Dragos.87
  pe 11 Mai 2020 00:21
  Mi-a plăcut foarte mult prestatia micuților dar păcat că producătorii nu au mai venit cu idei pe fondul scenariului..Merită o vizionare..!
 • andystarx
  pe 15 Aprilie 2020 17:05
  Un film care ma amuzat pe alocuri,putin tras de par in unele momente,l am urmarit in special pentru Jacob,care in opinia mea o sa ajunga un actor urias!
 • Cristian.R
  pe 05 Septembrie 2019 13:56
  Super film , chiar mi-a placut , o comedie pe cinste
 • user-5d6fe4ce73f95
  pe 04 Septembrie 2019 19:32
  Bine ca nu m-am luat dupa comentariile acestui film ! SUPER FILMUL!MERITA VAZUT !
  NU CONTINE SCENE DE SEX..NIMIC OBSCEN ....RECOMAND CELOR CE AU SIMTUL UMORULUI .... Tocmai asta e farmecul....ca pustii sunt inocenti si nu stiu exact ce sunt acele prostioare .
  Daca vreti sa mergeți cu copii nu e o idee buna mai ales daca sunteti pudici ????desi nu e nimic anormal sau ceva ce nu ar stii un preadolescent /adolescent din zilele noastre....Oricum demult nu am mai ras atat de bine .... nota 10 !!
 • manusof
  pe 24 August 2019 20:38
  Tema filmului e specifica preadolescentilor si chiar pentru ei mi se pare ok - cu prieteniile din copilarie care se rup la aceasta varsta si gasirea drumului propriu. Insa introducerea unor elemente precum jucariile sexuale nu-si are deloc rostul, dupa parerea mea. Un preadolescent normal oricum nu intelege ce e cu ele si, prin urmare, nu reprezinta un aspect comic pentru el. Comicul ar fi numai pentru adulti, dar adultii nu merg la filme cu si despre pusti de 12 ani (decat insotiti de propriii copii). Deci.... daca vrei comicul cu orice pret, risti sa cazi in ridicol. Cat despre prezenta drogurilor in film (si acelea „sexuale”), orice copil a auzit de droguri, fie numai si de la emisiunile de stiri. Prin urmare, nu se justifica absolut deloc limita de 15 ani. E o pudibonderie absurda, pentru un film mediocru, ce-si scoate comicul in special din alaturarea unor elemente ce nu-si au locul impreuna.
 • cercetasii
  pe 17 August 2019 23:06
  Noua chiar ne-a placut, este un film extrem de fidel pentru mintea, visele, vocabularul, obsesiile unor pusti de-a sasea, nimic exagerat. Daca poti sa treci peste vocabular si nu esti extremist pudibund si daca reusesti sa te cobori la virsta protagonistilor, te vei distra de comicul de situatii: trebuie sa fii de piatra ca sa nu schitezi un zimbet cind micutul se chinuie sa exerseze sarutul pe asa zisul manechn de antrenament pentru resuscitare (in realitateo gonflabila oachesa) si ramine cu ... un fir de par in gura ... atentie: +15 (cu alte cuvinte se vede in gasca, nu cu parintii de minuta!)
 • mihai_papuzu
  pe 14 August 2019 21:40
  Slab și deranjant. Cum spunea si criticul de aici , filmul e exagerat si deranjant prin ceea ce sunt puși copiii să facă și să spună . Puține momente comice, vrea să transmită un mesaj ok, dar nu prea reușește. Nota 5.5!
 • gaby_luk_2007
  pe 08 August 2019 09:07
  Din ce am citit e o tampenie filmul asta, din pacate nu se mai fac comedii ca altadata comedii destepte cu sens acuma daca nu vezi sex si vulgaritati intr-o comedie nu e comedie aia, din pacate la asta s-a ajuns.