Comentarii Comentează
 • spartacus
  pe 06 Ianuarie 2019 12:51
  Un film total aparte, făcut după scheletul jocurilor Shooter first-person, care va fi instantaneu îndrăgit de fanii jocurilor anterior menționate. Personal, recunosc că am fost cam nedumerit primele 10 secunde, am crezut că modul de filmare este ceva temporar, dar nu - el rămâne același pe tot parcursul filmului din motivul amintit la începutul comentariului meu.Este perfect pentru amatorii de ”împușcături”. Deci, filmul nu este pentru oricine, dar nici nu este pierdere totală de timp tocmai pentru că este ceva inedit in cinematografie.
 • Dunhilllllll
  pe 16 Ianuarie 2017 14:35
  cred ca tocmai am vazut primul film facut pt. ochelari VR.. fara ochelari VR !! :O.. sau.. cred ca tocmai am terminat un joc pe calculaator fara ca eu sa apas un buton !! damn..!! n`are nici o noima filmu asta.. MAI BINE NU !!
 • Costirik
  pe 23 Noiembrie 2016 03:09
  De cate ori apare ceva inedit oamenii se grabesc sa l desfiinteze imediat, de parca le ar afecta "normalul". Si aici nu ma refer numai la film. Categoric nu e o capodopera filmul acesta, dar e placut, plin de actiune si o Haley Bennett superba.
 • PiticVerde
  pe 09 August 2016 17:02
  In primul rand nu este un film pe care il vizionezi cand ai copii langa tine.In al doilea rand m-am distrat foarte tare.Mi-a placut filmul foarte mult,a avut un umor aparte,fiecare personaj chiar daca erau clone aveau comportamant diferit. Punkist-ul si colonelul englez cu bereta in varful capului cu accentul lui deosebit mi s-au parut cei mai tari.Tipul acesta de umor horror poate sa prinda sau nu . Pe mine m-a amuzat maxim.
  Un lucru este clar : regizorul e dus cu bidonul :)))
 • enky
  pe 21 Iulie 2016 22:26
  Nu stiu daca s-au mai facut si alte filme in genul asta, dar eu unul cel putin nu am mai vazut. E departe de a fi un film prost, in niciun caz unul de nota 1 cum mai vad prin alte comentarii. E destul de violent, pe alocuri monoton, dar per total mi-a lasat o impresie buna. A avut multe scene expresive, artistice, deosebite in orice caz. Nu i-a lipsit nici povestea iar finalul a fost destul de interesant. Bine, poate ca exagerez un pic aici, filmul a fost 90% actiune pura. Adica el sarind, tragand, aruncand cu cutite s.a.m.d
 • tomaiulia345_gmail_com
  pe 12 Iunie 2016 18:30
  de fapt e un joc pe calculator, nu are nimic în comun cu cinematografia. Cred că o stea e prea mult.
 • john_mike
  pe 31 Mai 2016 01:15
  M-a tinut cu zambetul pe buze, nu m-am plictisit la el, nu luati povestea in serios, este un film ce tine de faze de actiune mai mult sau mai putin comice.
 • aiuritul99
  pe 30 Mai 2016 19:13
  Cretinismul la el acasa in acest film.
  Un fil de recomandat dusmanilor.