O mizerie de film.Nota unu.Bun pentru snobi.Si a fost si la festival.
Stentorrr
pe 16 Septembrie 2019 02:54
Nici nu este despre motoare filmul, ce mama naibii ?
sabinalin
pe 14 Septembrie 2018 18:19
“Privitor ca la teatru/ Tu in lume sa te-nchipui/ Joace unul si pe patru/ Totusi tu ghici-vei chipu-i” zice poetul nostru national, cameleonicul Denis Lavant interpreteaza chiar mai multe roluri iar la sfarsit e greu de ghicit care este adevaratul sau chip, hotarat lucru Carax o arde lynchian, nu, nici vorba de iadul din capul lui David Lynch, “Holy motors” e insa un film foarte ciudat, teribil de abstract, poate necesita mai multe vizionari ca sa fie inteles asa cum trebuie, e genul de film care nu te poate lasa nepasator, spectaculoasa aparitia lui Kylie Minogue, la fel de interesanta si prezenta pe ecran a lui Michel Piccoli, o experienta cinematografica rara acest film al lui Leos Carax, de vazut cu mare atentie.
Stephen2D
pe 28 Noiembrie 2016 14:07
john_mike
pe 11 August 2016 01:37
Au fost cateva faze care mi-au placut, dar in mare parte actiunea se desfasoara prea incet pentru mine.
marin.nicolae
pe 05 Martie 2016 17:23
O paralela cam fortata : un sfant a fost intrebat cum deosebeste ingerul de diavol, atunci cand este vizitat, raspunsul : dupa senzatia care o ai dupa plecarea. celui care ti s-a aratat. Cam asa si despre filmul asta, dupa apoximativ doua ore, nu am nici o senzatie.Dupa Macbeth, imi venea sa vomit, dupa asta nimic.Motoare sfinte doar pentru ca la sfarsit se spune Amin...Parisul noaptea intradevar frumos...Nu am inteles ce canta Kyle...daca asta era cheia filmului am pierdut-o .... Masti, roluri , camere de luat vederi foarte mici si probabil intrebarea ...care este cu adevarat viata noastra.
alextarau
pe 14 Martie 2015 16:21
Am citit comentariile și am observat că aici sunt 2 categorii de oameni: cei care urăsc filmul și cei care îl iubesc, pentru simbolistica sa. Am să vă spun că eu nu mă încadrez în niciuna dintre ele. Holy Motors este un film suprarealist, deci irațional. Cei care îi apreciază simbolistica ar trebui să știe că de fapt apreciază ceva inexistent. Holy Motors nu este despre simbolostică, filizofie, sau despre alte teorii. Nu. Holy Motors este artă. Este pur și simplu un film care comprimă toate genurile cinematografice în 2 ore. Nu știu dacă ați fost foarte atenți la asta, dar actorul din acest film joacă roluri de muzical, horror, sci-fi, dramă, etc. Holy Motors se adaptează foarte bine la fiecare dintre aceste categorii și este o capodoperă.
P.S.: Filmele suprarealiste sunt iraționale și practic nu înseamnă nimic. NU mai încercați să le găsiți explicații!
daydreamer_
pe 17 Noiembrie 2013 01:42
Un omagiu adus camerelor de filmat, “sfinte motoare” ducand actorii, calatori grabiti catre intalnirea cu alt rol
Desi pare ciudat la inceput daca ai rabdare sa il urmaresti ii descoperi tâlcul ascuns in multimea de simboluri, iar la final ramai imbogatit cu inca o frumoasa experienta cinematografica
urkon_elemer
pe 08 Octombrie 2013 00:44
Cine are ochi sa vada-o posibila lume de maine,putin mai altfel decat lumea noastra actuala neagra,portocalie.
Noi creaturi ai zeiilor reptilieni din maimuta si genele lor.In film,cine la vazut pan la capat,ultimul rol al lui Oscar,cand merge acasa o asteapta sotia o maimuta si copilul lor un pui de maimuta.Iar masiniile,cand se intorc,ca sunt multe, in garajul;Holy Motors,incep sa povesteasca si lor le efrica ,ca vor fi casate,ca sunt prea mari,oamenii moderni vor masini mai mici.
cosmin742000
pe 03 Mai 2013 09:23
Un film pe care nu ajungeam sa il vad daca nu pisa la cap cu el un prieten .Pana la urma nu trebuia sa cedez pisalogelii.Filmul este prea ciudat pentru gustul meu , plus ca francezii nu au mai facut un SF calumea din 68
robertsandu
pe 03 Martie 2013 12:51
Holy Motors - un film despre care la prima vedere nu pot spune mare lucru. Și asta nu pentru că ar fi un mare fîs, ci, au contraire, pentru că pur și simplu n-am cuvinte să descriu starea pe care ți-o induce aproape la fiecare secvență această peliculă. Un singur lucru poate fi spus fără tăgadă - nu am mai văzut ceva asemănător. Oda suprarealistă a lui Carax este o incursiune în lumea divertismentului, a rolurilor pe care le jucăm. Sunt destule nuanțe filosofice și aluzii la superficialitatea trendurilor actuale cât pentru zece filme.
MarianaMrn
pe 27 Ianuarie 2013 18:07
singura chestie care mi-a plăcut a fost la faza din cimitir, înscripțiile de pe morminte... ”visit mai website”... cam așa o să ajungem :)) în rest, mai bine nu.
Testicule
pe 09 Ianuarie 2013 22:33
Holy Motors era considerat Hristosul cinematografiei din 2012 de majoritatea oamenilor. L-am vazut.
Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca m-am ales cu o iritatie nazala fantastica. M-am scobit in nas pe tot parcursul filmului si nici macar nu stiu de ce. Poate vroiam sa ajung la creier, sa inteleg filmul mai bine. Sau poate ca pur si simplu ma plictiseam. Am vazut filme ca Excision sau Donnie Darko, asa ca stiu cat de cat ce inseamna un film ciudat. Daca si Holy Motors e film ciudat, in sensul bun al cuvantului, atunci ma duc la Vatican sa-l colind pe mosu' care adormea pe la slujbe.
Acum nu pot sa neg; poate cinefilii filozofi care colcaie ca gandacii pe aici s-au bucurat mai mult de film, da' consider ca persoanele ce vor sa se uite la un film, nu-si vor satisface nevoile cu Holy Motors.
AndreBlack
pe 31 Decembrie 2012 20:08
Nici nu stiu ce nota sa ai dau . Nu mi-a placut asa mult nu am inteles nimic din el , nu are un scenariu complex care sa te tina mai mult in priza , nu are actori buni (pacat de Eva Mendes care o admir foarte mult nu trebuia sa joaca in filmul acesta) . Nimic interesant
kdo_cristi
pe 28 Decembrie 2012 16:45
1. atentie ce te astepti sa primesti: nu e un film pt fanii "impuscaturilor" :)
2. e mai profund ca Mulholland Drive (de exemplu) dar mai slab ca dinamica, sunt mai multe povesti care rup mai des firul intrerupand dinamicitatea
3. ca sa-l intelegi iti trebuie putina filozofie: teoria reincarnarii, teoria nodurilor de destin, teoria dezvoltarii prin experimentare.
Daca tot ce am scris mai sus ti se pare o prostie, nu iti pierde timpul cu filmul asta :))
Ca sa-l intelegi in continuare, doua indicii:
- primul personaj este jucat de regizor: cel care se trezeste.
- fii atent la versurile melodiei lui kylie.
Enjoy ;)
marxshalom
pe 23 Decembrie 2012 00:18
Un film poate la inceput putin straniu. Dar in momentul replicii cu "camerele video mici... foarte mici" am inteles (cat m-a dus pe mine mintea).
Pana unde poate duce actoria de dragul actoriei... (chiar daca si banii sunt un... motor, sau unul dintre motoare). Eu asa il vad.
Pana unde... ? Pana la a-ti pune intrebari "who are we?...." . Iar in momentul in care ajungi sa-ti pui astfel de intrebari dandu-ti seama de marea falsitate a vietii, ori nu mai faci fata si te sinucizi.... ori bei un pic (iti bei mintile) razi un pic de o replica stupida (sau comica) si apoi te duci in asa-zisa "casa ta" sa te culci cu ...maimute!.
Asta poate ajunge actoria dusa la extrema... si fara noima - la o maimutareala funebra!
Filmul e realizat... exceptional as spune!
Dar reda o deziluzie. Foarte pregnant!
MIHAI1866
pe 14 Decembrie 2012 22:04
Nu da banii pe bilet ! Nu are nici un rost sa-l vedeti,e penal !
cosmin_4_you
pe 13 Decembrie 2012 19:05
Am vazut acest film, la inceputul lui am fost 4 in sala de cinema, spre final am ramas doar 2. Ma consider un erou, m-am luptat cu povestea, am incercat sa o inteleg, am prins cateva idei si n-am murit...de plictiseala. Va recomand cu toata fiinta sa nu vedeti acest film.
cinemea
pe 12 Decembrie 2012 01:36
cred ca am gresit sensul notelor de pe imdb, filmele bune sunt cele cotate sub 1.2?
qawHaq
pe 08 Decembrie 2012 20:58
doar ca sa stii de ce sa te feresti pe viitor. Asa cum era de asteptat, snobii sar sa-l elogieze, desi filmul e doar pentru cei care l-au facut, singurii care au inteles, desigur, ceva din el, daca era ceva de inteles. Imi aduce aminte de "operele de arta" din teatrul frantuzesc, care, macar pentru a atrage publicul, plasau cateva cururi goale pe scena, in rest, nimic. Cu greu se poate vedea pana la capat.
pe 07 Decembrie 2012 16:23
[...] în competiția pentru Palme d'Or din acest an la Cannes, unde a făcut valuri, Holy Motors e o pledoarie indirectă pentru filmul european care poate fi fresh, inteligent și [...]
Cretzulynne
pe 07 Decembrie 2012 00:04
Holy Motors, un elogiu adus cinematografiei de Léos Carax
Holy Motors (tradus Sfintele motoare) este un film greu de catalogat, ca mai toate filmele semnate Léos Carax. Site-urile de specialitate l-au trecut drept "dramă SF". Însă n-am greşi cu nimic dacă l-am caracteriza drept hibrid între film noir, comedie, melodramă, SF, crime thriler, musical romance. O adevărată scrisoare de dragoste la adresa cinematografului.
În film îi veţi putea pe: Denis Levant (personajul principal), Eva Mendez (Training Day 2001, Ghost Rider 2007, Hitch 2005), Kylie Minogue, Michel Piccoli şi pe Léos Carax însuşi, interpretînd propriul rol, în deschiderea filmului.
Holy Motors va avea premiera vineri, 7 decembrie, la Cinema Studio (Bd. Magheru, 24), distribuit în România de Independența Film. Filmul va rula în prima săptămână în București, la Cinema Studio, Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Cotroceni, Grand Cinema Digiplex (Băneasa), Hollywood Multiplex, Cinema Union, și la Cluj, la Cinema City. Din 14 decembrie va intra și în cinematografele Cityplex din Constanța și din Brașov.
Povestea
Filmul prezintă o zi, de la răsărit şi pînă la miezul nopţii, din viaţa unui personaj ciudat numit Monsieur Oscar (jucat de Denis Levant). Oscar pare a fi un fel de hitman, cu diferenţa că misiunile sale nu sînt chiar asasinate, ci mai degrabă roluri. Însoţit peste tot de limuzina sa albă care-i serveşte totodată drept birou şi studio de machiaj, bizarul domn Oscar plonjează cu toată fiinţa sa dintr-un rol în altul, devenind, pe rînd: cerşetoare, bancher, asasin plătit, lăutar ţigan, tată de adolescentă ajunsă la problematică vîrstă a pubertăţii, monstru din subteranele Parisului, ninja, bătrîn muribund etc.
Cîteva amănunte mai puţin ştiute* despre Holy Motors:
* Filmul face parte din selecţia oficială a Festivalului de la Cannes 2012, unde a cîştigat Prix de la Jeunesse.
* Léos Carax nu este numele real al regizorului francez, ci doar o anagramă a prenumelor sale: Alex şi Oscar. Numele său complet este Alex Oscar Dupont.
* Personajul Monsieur Oscar din Holy Motors pare să fie, de fapt, un alter ego al regizorului Léos Carax (Alex Oscar Dupont).
* În preambulul filmului, un bărbat se trezeşte din somn şi descoperă în dormitorul său o uşă secretă care dă într-o sală de cinematograf. În sală rulează un film, aşa că bărbatul are ocazia să studieze neobservat expresiile şi reacţiile publicului. "Somnambulul" respectiv este jucat de însuşi Léos Carax, regizorul.
* Regizorul Léos Carax îşi descrie filmul pe scurt într-un interviu:
"Holy Motors poate fi un fel de SF în care oamenii, animalele şi maşinăriile sînt pe cale de dispariţie. Sfintele motoare, toate solidare în faţa aceleiaşi soarte comune: să devină toţi sclavii unei lumi virtuale în continuă expansiune. O lume din care maşinăriile mari, vizibile cu ochiul liber, precum şi acţiunile şi experienţele reale dispar încetul cu încetul".
* Despre Kylie Minogue, care are un rol însemnat în acest film, regizorul mărturiseşte:
"Pînă nu demult, tot ce ştiam despre Kylie erau numele ei şi duetul cu Nick Cave de prin anii ‘90. Asta pînă cînd Claire Denis (regizoare franceză - n. red.) mi-a vorbit de ea pentru un proiect pe care trebuia să-l filmez în Londra. Kylie este puritatea întruchipată. Să lucrez cu ea a fost una dintre cele mai delicate experienţe pe care le-am avut vreodată pe vreun platou de filmare".
* Una din "misiunile" lui Oscar în film este de a răpi un model numit Key M. de la un shooting dintr-un cimitir parizian. Key M. este jucată în film de actriţa Eva Mendez, însă regizorul a recunoscut că iniţial s-a gîndit la manechinul Kate Moss.
* La un moment dat în Holy Motors apare patronul personajului principal, un fel jucat de producător, boss-ul din spatele camerelor de filmat invizibile. Într-o primă fază, acest rol trebuia să fie jucat tot de regizorul Léos Carax, însă ulterior şi-a dat seama că acest ar fi putut fi o manevră derutantă pentru public. Aşa că i-a oferit rolul lui Michel Piccoli, cu intenţia de a-l face de nerecunoscut şi, ulterior, a-l trece în distribuţie sub un pseudonim. Însă, oricît de amuzant i s-ar fi părut acest artificiu regizorului Léos Carax, secretul a răsuflat, lumea a aflat şi planul i-a fost dat peste cap. Aşadar, în film îl veţi recunoaşte, totuşi, pe Michel Piccoli, iar numele real i-l veţi regăsi pe afiş.
Holy Motors este adus în România de Independenţa Film, casa de distribuție care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase. Independența Film a distribuit pelicule ca "Trainspotting", "Amélie", "Melancholia", "Todo sobre mi madre", "In The Mood for Love", "Vicky Cristina Barcelona", "Dogville" etc.
--------------------------------------------------------------------------------
sursa : www. ziuaconstanta.ro si www. romanialibera. ro
Fierbinte
pe 06 Decembrie 2012 21:42
Am răbdat să văd sfârșitul a multor filme ce mă plictiseau și timp de o oră uneori (motivul ar fi fost nota mare de pe imdb și nomilarizările avute), dar pe ăsta mai mult de 20 de minute nu l-am putut ''înghite''. N-am idee pentru ce categorie de spectatori a fost făcut el, dar din cele 20 de minute vizionate, unicul lucru ce nu m-a adormit a fost ''șoferul'' bătrân, slab și-n pantaloni de bunică clovn.
George130
pe 04 Decembrie 2012 12:33
Totuşi nu înţeleg cum un film ca acesta a putut primi o nominalizare la Cannes si o nota de 7.2 pe imdb,într-adevăr este un film foarte ciudat cu replici puţine fara logica si sens in acţiunile lui Oscar.
Stiu ca oscar încărca să-şi trăiască viaţa si sa aibă parte de noi experiente,dar acest lucru se putea realiza într-un scenariu mult mai plăcut fara imagini aşa violente lipsite de sens.
M-am uitat la acest film doar pentru ca am văzut ca joaca si Eva Mendes.
electronice
pe 03 Decembrie 2012 21:20
e un film ciudat ,iesit din tipare , cred ca loonycushion a inebunit dupa ce a vazut filmul . Cel care priveste din alt unghi vede o societate nonconformista , vicioasa ... black @ white , frumoasa si bestia , curat sau murdar . Este necesar asa film pentru a intelege cum lucreaza subconstientul dar dupa ce te trezesti castigi ceea ce esti ... un OM .
loonycushion
pe 01 Decembrie 2012 06:23
must see! must see must see must see must see must see must see :D
P.S.: Filmele suprarealiste sunt iraționale și practic nu înseamnă nimic. NU mai încercați să le găsiți explicații!
Desi pare ciudat la inceput daca ai rabdare sa il urmaresti ii descoperi tâlcul ascuns in multimea de simboluri, iar la final ramai imbogatit cu inca o frumoasa experienta cinematografica
Noi creaturi ai zeiilor reptilieni din maimuta si genele lor.In film,cine la vazut pan la capat,ultimul rol al lui Oscar,cand merge acasa o asteapta sotia o maimuta si copilul lor un pui de maimuta.Iar masiniile,cand se intorc,ca sunt multe, in garajul;Holy Motors,incep sa povesteasca si lor le efrica ,ca vor fi casate,ca sunt prea mari,oamenii moderni vor masini mai mici.
Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca m-am ales cu o iritatie nazala fantastica. M-am scobit in nas pe tot parcursul filmului si nici macar nu stiu de ce. Poate vroiam sa ajung la creier, sa inteleg filmul mai bine. Sau poate ca pur si simplu ma plictiseam. Am vazut filme ca Excision sau Donnie Darko, asa ca stiu cat de cat ce inseamna un film ciudat. Daca si Holy Motors e film ciudat, in sensul bun al cuvantului, atunci ma duc la Vatican sa-l colind pe mosu' care adormea pe la slujbe.
Acum nu pot sa neg; poate cinefilii filozofi care colcaie ca gandacii pe aici s-au bucurat mai mult de film, da' consider ca persoanele ce vor sa se uite la un film, nu-si vor satisface nevoile cu Holy Motors.
2. e mai profund ca Mulholland Drive (de exemplu) dar mai slab ca dinamica, sunt mai multe povesti care rup mai des firul intrerupand dinamicitatea
3. ca sa-l intelegi iti trebuie putina filozofie: teoria reincarnarii, teoria nodurilor de destin, teoria dezvoltarii prin experimentare.
Daca tot ce am scris mai sus ti se pare o prostie, nu iti pierde timpul cu filmul asta :))
Ca sa-l intelegi in continuare, doua indicii:
- primul personaj este jucat de regizor: cel care se trezeste.
- fii atent la versurile melodiei lui kylie.
Enjoy ;)
Pana unde poate duce actoria de dragul actoriei... (chiar daca si banii sunt un... motor, sau unul dintre motoare). Eu asa il vad.
Pana unde... ? Pana la a-ti pune intrebari "who are we?...." . Iar in momentul in care ajungi sa-ti pui astfel de intrebari dandu-ti seama de marea falsitate a vietii, ori nu mai faci fata si te sinucizi.... ori bei un pic (iti bei mintile) razi un pic de o replica stupida (sau comica) si apoi te duci in asa-zisa "casa ta" sa te culci cu ...maimute!.
Asta poate ajunge actoria dusa la extrema... si fara noima - la o maimutareala funebra!
Filmul e realizat... exceptional as spune!
Dar reda o deziluzie. Foarte pregnant!
Holy Motors (tradus Sfintele motoare) este un film greu de catalogat, ca mai toate filmele semnate Léos Carax. Site-urile de specialitate l-au trecut drept "dramă SF". Însă n-am greşi cu nimic dacă l-am caracteriza drept hibrid între film noir, comedie, melodramă, SF, crime thriler, musical romance. O adevărată scrisoare de dragoste la adresa cinematografului.
În film îi veţi putea pe: Denis Levant (personajul principal), Eva Mendez (Training Day 2001, Ghost Rider 2007, Hitch 2005), Kylie Minogue, Michel Piccoli şi pe Léos Carax însuşi, interpretînd propriul rol, în deschiderea filmului.
Holy Motors va avea premiera vineri, 7 decembrie, la Cinema Studio (Bd. Magheru, 24), distribuit în România de Independența Film. Filmul va rula în prima săptămână în București, la Cinema Studio, Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Cotroceni, Grand Cinema Digiplex (Băneasa), Hollywood Multiplex, Cinema Union, și la Cluj, la Cinema City. Din 14 decembrie va intra și în cinematografele Cityplex din Constanța și din Brașov.
Povestea
Filmul prezintă o zi, de la răsărit şi pînă la miezul nopţii, din viaţa unui personaj ciudat numit Monsieur Oscar (jucat de Denis Levant). Oscar pare a fi un fel de hitman, cu diferenţa că misiunile sale nu sînt chiar asasinate, ci mai degrabă roluri. Însoţit peste tot de limuzina sa albă care-i serveşte totodată drept birou şi studio de machiaj, bizarul domn Oscar plonjează cu toată fiinţa sa dintr-un rol în altul, devenind, pe rînd: cerşetoare, bancher, asasin plătit, lăutar ţigan, tată de adolescentă ajunsă la problematică vîrstă a pubertăţii, monstru din subteranele Parisului, ninja, bătrîn muribund etc.
Cîteva amănunte mai puţin ştiute* despre Holy Motors:
* Filmul face parte din selecţia oficială a Festivalului de la Cannes 2012, unde a cîştigat Prix de la Jeunesse.
* Léos Carax nu este numele real al regizorului francez, ci doar o anagramă a prenumelor sale: Alex şi Oscar. Numele său complet este Alex Oscar Dupont.
* Personajul Monsieur Oscar din Holy Motors pare să fie, de fapt, un alter ego al regizorului Léos Carax (Alex Oscar Dupont).
* În preambulul filmului, un bărbat se trezeşte din somn şi descoperă în dormitorul său o uşă secretă care dă într-o sală de cinematograf. În sală rulează un film, aşa că bărbatul are ocazia să studieze neobservat expresiile şi reacţiile publicului. "Somnambulul" respectiv este jucat de însuşi Léos Carax, regizorul.
* Regizorul Léos Carax îşi descrie filmul pe scurt într-un interviu:
"Holy Motors poate fi un fel de SF în care oamenii, animalele şi maşinăriile sînt pe cale de dispariţie. Sfintele motoare, toate solidare în faţa aceleiaşi soarte comune: să devină toţi sclavii unei lumi virtuale în continuă expansiune. O lume din care maşinăriile mari, vizibile cu ochiul liber, precum şi acţiunile şi experienţele reale dispar încetul cu încetul".
* Despre Kylie Minogue, care are un rol însemnat în acest film, regizorul mărturiseşte:
"Pînă nu demult, tot ce ştiam despre Kylie erau numele ei şi duetul cu Nick Cave de prin anii ‘90. Asta pînă cînd Claire Denis (regizoare franceză - n. red.) mi-a vorbit de ea pentru un proiect pe care trebuia să-l filmez în Londra. Kylie este puritatea întruchipată. Să lucrez cu ea a fost una dintre cele mai delicate experienţe pe care le-am avut vreodată pe vreun platou de filmare".
* Una din "misiunile" lui Oscar în film este de a răpi un model numit Key M. de la un shooting dintr-un cimitir parizian. Key M. este jucată în film de actriţa Eva Mendez, însă regizorul a recunoscut că iniţial s-a gîndit la manechinul Kate Moss.
* La un moment dat în Holy Motors apare patronul personajului principal, un fel jucat de producător, boss-ul din spatele camerelor de filmat invizibile. Într-o primă fază, acest rol trebuia să fie jucat tot de regizorul Léos Carax, însă ulterior şi-a dat seama că acest ar fi putut fi o manevră derutantă pentru public. Aşa că i-a oferit rolul lui Michel Piccoli, cu intenţia de a-l face de nerecunoscut şi, ulterior, a-l trece în distribuţie sub un pseudonim. Însă, oricît de amuzant i s-ar fi părut acest artificiu regizorului Léos Carax, secretul a răsuflat, lumea a aflat şi planul i-a fost dat peste cap. Aşadar, în film îl veţi recunoaşte, totuşi, pe Michel Piccoli, iar numele real i-l veţi regăsi pe afiş.
Holy Motors este adus în România de Independenţa Film, casa de distribuție care promovează filme independente de referință, de nișă sau câștigătoare ale unor premii internaționale prestigioase. Independența Film a distribuit pelicule ca "Trainspotting", "Amélie", "Melancholia", "Todo sobre mi madre", "In The Mood for Love", "Vicky Cristina Barcelona", "Dogville" etc.
--------------------------------------------------------------------------------
sursa : www. ziuaconstanta.ro si www. romanialibera. ro
Stiu ca oscar încărca să-şi trăiască viaţa si sa aibă parte de noi experiente,dar acest lucru se putea realiza într-un scenariu mult mai plăcut fara imagini aşa violente lipsite de sens.
M-am uitat la acest film doar pentru ca am văzut ca joaca si Eva Mendes.