Comentarii Comentează
 • dincolodenume
  pe 26 Septembrie 2016 09:47
  Humans are toate ingredientele unui serial Sci Fi de calitate. In primul rand are dileme morale si te propulseaza intr-o cursa a introspectiilor persoanale. Ceea ce iti face pielea de gaina, este faptul ca intriga nu este doar probabila ci ca este si posibila, chiar daca intr-un termen mediu sau ceva mai indepartat.

  Cum te-ai simti in relatia intima cu sotul ori sotia ta, in relatia cu fii si fiicele tale, daca un robot cu o infatisare perfecta, care nu oboseste, care nu se supara, este gata sa depaseasca orice bariera a fiintei umane? Ce faci daca acesta are simt moral, daca este capabil sa vorbeasca liber, sa-si exprime idei, sa aleaga sa se roage la un dumnezeu?

  Care mai este diferenta intre un om si un robot in contextul avansului stiintific in care avem inimi artificiale, rinichi artificiali, stimulatoare cardiace, brate robotizate etc?

  Ne-am simti inutili, am mai gasi un scop in viata, am putea sa ramanem intregi la minte? Am fi confortabili sa avem proprii sclavi programati sa fie inteligenti?

  Seria incepe bine, detaliaza foarte bine contextul social, nevoia si utilitatea robotilor, aversiunile unora impotriva lor, dilemele unei societati care se afla in plina schimbare.

  Am vazut toata seria I si pot spune ca incepe grozav si continua bine spre binisor. Daca la inceput totul pare wow, credibil si posibil, cu timpul apar clisee, rasturnari de situatie imposibile si solicita naivitate din partea privitorului. Cu toate acestea eu cred ca e un serial de 8, chiar si cu mici sincope din punct de vedere al desfasurarii actiunii. Personajele sunt credibile, actorii sunt de buna calitate (cu ceva mici exceptii), imaginea foarte buna.

  Recomand iubitorilor SCI FI, iubitorilor de robotica si celor ce sunt interesati de dilemele morale ale realizarii robotilor inteligenti.
  Have fun!
 • dribbler84
  pe 07 Decembrie 2015 00:09
  Mi-a placut, astept sezonul 2....................................
 • paladedoruionut
  pe 19 Noiembrie 2015 13:46
  Recomand acest serial...este bine realizat..actorii foarte buni :)